30 dnů na vrácení Shop roku

SPIGEN Kemény páncél Tech Satin Silver

Termékkatalógus
SPIGEN Kemény páncél Tech Satin Silver
4,7 3 értékelés
Védőtok iPhone 6 / 6S szén motívum két részből áll, a pontos illeszkedés és védi a legsebezhetőbb pontja a sarkokban köszönhetően légpárnás technológia, katonai tanúsítványokat, ellenállás csökken
Kód:  SP003c2b9q1x2 Termékszám:  SGP11744 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SPIGEN Kemény páncél Tech Satin Silver

Védőburkolat SPIGEN Kemény páncél Tech iPhone 6 / 6S feldolgozás vonzó kínál tökéletes védelmet nyújt a mobiltelefon. Ez egy másik őr Vele sikeres márka.

Továbbfejlesztett változata Tech nyersz széleskörű fejlesztéseket.Ezek közül a legfontosabbak a légpárnás technológia felhasználásával további védőréteget, amely elnyeli sokk, védi a telefont a sérülésektől. Végül, értékelni fogja a felületet szén motívum, ami soha nem csúszik.

Védelem kompromisszumok nélkül

Sikeres végrehajtása megtartja az összes körvonalait a telefon, és így tökéletesen kiemeli a megjelenését. Mint egy használt anyag kombinációja volt nagyon tartós TPU és polikarbonát.

Inteligentní konstrukce krytu umožňuje snadný přístup ke všem portům a ovládacím prvkům. Elég szép funkció jelenléte az elektromos csatlakozó fedelét. Hangszóró maradt szabadon használhatja a fedél nem károsodott funkciók. Végül meg kell emelni az eredeti terv, amely kiemeli az egyedi megjelenés az iPhone 6 / 6S, és ad neki egy jellegzetes stílusa.

legfontosabb jellemzői

  • A felület a szén téma
  • Légpárnás technológia
  • Fenntartása hozzáférést gombok és portok
  • Tökéletes védelmet nyújt az esések
  • A katonai tanúsítvány MIL-STD 810G-516.6
  • stílusos design

Paraméterek

Anyag
TPU, Gumi Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!

Típus és anyag

Anyag
TPU, Gumi Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!
Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SPIGEN Tough Armor Tech Satin Silver iPhone 6/6S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SPIGEN Tough Armor Tech Satin Silver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SPIGEN Tough Rüstung Tech Satin Silver. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SPIGEN Tough Rüstung Tech Satin Silver.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ