Akvizice ApF HU Shop roku

Spigen Kuel H35 Car Mount Holder

Termékkatalógus
Spigen Kuel H35 Car Mount Holder
5 2 értékelés
Telefontartó - mágneses, pozícionálható, rögzítés: műszerfalon és üvegen
Kód:  SP050b53 Termékszám:  000CG21496 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Spigen Kuel H35 Car Mount Holder

 

A Spigen Kuel H35 tartó ideális megoldást nyújt a mobiltelefon rögzítésére az autóban. A legújabb karbonszálas kialakításának köszönhetően minden autó pazar kiegészítőjévé válik. A tartó alján zselés tapadókorongok találhatók, amelyek segítségével egyszerűen és könnyen rögzíthetjük az autó szélvédőjére vagy a műszerfalára. A Spigen H35 autós tartó remek segítségnek bizonyul, mivel nem zavarja a kilátást az autóból.

A Spigen H35 főbb jellemzői

  • A telefon egyszerű rögzítése mágnes segítségével
  • Kompatibilis a piacon lévő összes okostelefonnal, beleértve a kisebb méretű tableteket is
  •  Zselés tapadókorongok segítségével helyezhető fel a műszerfalra vagy a szélvédőre
  • A telefont és a tartót is 360°-ban el lehet fordítani
  • A teleszkópos kialakítás lehetővé teszi a készülék közelebb hozását
  • A mágneses erő segítségével biztosítja a telefonok stabil rögzítését

A tartó és a telefon megbízható és gyors rögzítése

A tartó rögzítése a zselés tapadókorongok segítségével történik, amelyeket többször is felhasználhatunk. A tapadókorongok biztosítják a biztonságos és a sokoldalú rögzítést, mivel kiválóan tapadnak az üveg és a műszerfal felületére is (kivételt képez a bőr felület). A tartó másik óriási előnye a mágneses rendszer, amely a mobiltelefonok rögzítését teszi lehetővé. Ha a telefonunkat szeretnénk közelebb hozni, a Spigen által kifejlesztett teleszkópos rendszernek köszönhetően ez könnyen megoldható, akár 18 cm-rel közelebb húzhatjuk a készülékünket. 

 

A tartó korlátlan kompatibilitása

Bizonyos tartók esetében lényeges a rögzíteni kívánt mobiltelefon mérete. A Spigen Kuel H35 tartó esetében azonban ez nem számít. A mágneses rendszernek köszönhetően a tok külső, vagy belső felére ráragasztunk egy mágneses lapot. A tokot visszahelyezzük a telefonunkra, és már hozzá is illeszthetjük a tartóhoz. Ezáltal a tok kompatibilitása korlátlanná válik.  A gyártó a Spigen tokok használatát ajánlja a mágneses rendszer hatékony működéséhez, azonban más tokok esetében is garantálja a minőséget és a működőképességet. 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Spigen Kuel H35 Car Mount Holder Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spigen Kuel H35 Car Mount Holder. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Spigen Kuel H35 Car Mount Holder. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spigen Kuel H35 Car Mount Holder. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spigen Kuel H35 Car Mount Holder.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ