Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU
Termékkatalógus
a legjobb okosórák; smartwatch; hordható elektronika;

A legjobb okosórák 2022

Cikk

Frissítve

Melyik a legjobb okosóra? Ez egy népszerű kérdés, amely a termékválaszték növekedésével egyre fontosabbá válik. Készítettünk hát egy listát a legjobb és legnépszerűbb modellekből, hogy könnyebben legyen a választás.


A legjobb okosórák – TARTALOM

Okosóra: univerzális, sportos vagy stílusos?

A legjobb okosóra kiválasztása a vásárlók igényeitől és kívánságaitól függ. Míg valaki ellenálló kültéri modellt keres, másnak sporteszközként van rá szüksége. Ezért különféle kategóriákba soroltuk az okosórákat, amelyekben a legolcsóbbtól a legdrágábbig sorakoztattuk fel őket, habár a sorrend nem követi az árváltozást. A legtöbb modellnél a további információkért egy önálló cikkre mutató linket is találsz majd.

A legjobb okosórák - UNIVERZÁLIS

Habár a legtöbb okosóra bekategorizálható a legfőbb rendeltetése alapján, számos viszonylag sokoldalú modell létezik a piacon. Ezek arra törekszenek, hogy a lehető legszélesebb használatot biztosítsák, és ezáltal a lehető legtöbb vásárlóhoz jussanak el. Nézzük meg az ebbe a kategóriába tartozó legjobb okosórákat.

WowME Watch TS

WowME Watch TS

  • Vékony, könnyű, stílusos
  • Nagyszerű felszereltség kedvező áron
  • 6 vonzó változat

A WowME Watch TS a stílusos design, a megbízható funkciók és a rendkívül kedvező ár egyedülálló kombinációja. A konkurens olcsó órákhoz képest szuverén IPS kijelzővel, gyönyörű színekkel, elegáns cinkötvözetből készült testtel, valamint fokozott por- és vízállósággal rendelkezik. A mindennapi életet megkönnyítő funkciók mellett az alvás, a vér oxigénszintjének vagy a vérnyomásnak a monitorozására is számíthatunk. Az aktív egyének számára folyamatos lépésszámlálás, pulzusmérés, nyolc sportmód támogatása vagy egy heti akkumulátor-üzemidő, amely lehetővé teszi, hogy hosszabb kalandokra induljanak. A fentiek ellenére az ár meglepően alacsony, így a WowME Watch TS ideális belépő az okosórák világába. Válassz több színváltozat közül, beleértve a feketét, rózsaszínt, rózsaaranyat, ezüst/szürkét, ezüst/kéket vagy ezüstöt milánói húzópánttal.

Ár -tól Mutasd a terméket az Alza.hu-n
Xiaomi Mi Watch

Xiaomi Mi Watch

  • Kiváló ár/teljesítmény-arány
  • 117 sportmód és 4 műholdas rendszer
  • 16 napos üzemidő, stressz- és energiaszint mérés

A Mi Watch, a népszerű Xiaomi gyártó fő modellje a funkciók széles választékának és a meglepően kedvező ár kombinációját képviseli. Az AMOLED kijelző és annak magas felbontása mellett kellemes felhasználói környezetben, a számlapok tisztességes kínálatában vagy 16 napos üzemidőben lehet részed. Természetesen, információt kaphatsz a saját szívritmusodról, alvási szokásaidról, stressz-szintedről, de akár az energiaszinted aktuális állapotáról, amely funkcióval csak ritkán találkozhatunk. Mindezt 117 sportmód, négy műholdas rendszer, legfeljebb 5ATM vízállóság és továbbfejlesztett sportmutatók egészítenek ki tréning effekt, regenerálódási idő, Vo2 Max vagy oximéter formájában. Röviden, a Xiaomi Mi készülékek a lehető legjobb órák a piacon, akár 34,990 Ft-ért.

Ár -tól Mutasd a terméket az Alza.hu-n
Fitbit Versa 3

Fitbit Versa 3

  • Nagyszerű ár/érték arány
  • Több száz alkalmazás és számlap
  • Érintésmentes fizetés (NFC)

Négyszögletes AMOLED kijelző elegáns testben, különféle felszereltség és fair ár. Ez csak néhány jellemzője az amerikai Fitbit vállalat Versa 3 okosórájának, amelyből talán egyetlen fontos funkciót sem hiányolhatunk. A felhasználók két hangalapú asszisztensre, érintésmentes fizetésre (NFC), Wi-Fi-re, zenelejátszásra, Bluetoothon keresztüli telefonálásra és gyors válaszértesítésekre számíthatnak. Monitorozza az alvást, a vér-oxigénszintet vagy a menstruációs ciklust, míg az igényesebb felhasználók kihasználhatják a fizetős Fitbit Premium szolgáltatás egyedi jellemzőit. Az óra egy továbbfejlesztett szívritmus mérővel, 20 sportmóddal vagy egy újonnan integrált GPS-GLONASS rendszerrel is rendelkezik. A több száz alkalmazás vagy számlap telepítésének lehetősége szintén örömteli, és minden csomagban kétféle szíjméret is található, hogy az óra úgy illeszkedjen, mint egy kesztyű. A Fitbit Versa 3 fekete, kék-arany, rózsaarany, valamint lila-arany változatban érhető el.

Ár -tól Mutasd a terméket az Alza.hu-n Olvasd el a cikket!
Huawei Watch GT 3

Huawei Watch GT 3

  • Precíz kidolgozás
  • Átlagon felüli (sport-) felszereltség
  • Akár 14 napos akkumulátor-üzemidő

A Huawei Watch GT 3 egy kivételes készülék csúcskategóriás kijelzővel, 2 hetes akkumulátor-üzemidővel, kiváló funkciókkal és kivételes kivitelezéssel. A meglepően vékony testben számos funkciót is találunk, köztük intelligens ébresztőt, Bluetooth-hívást vagy zenetárolót, miközben folyamatosan mérhetjük a pulzusszámot, a stresszt, a bőr hőmérsékletét vagy a vér oxigénszintjét. A sportolók számára 100 féle tevékenység, öt műholdas rendszer kettős sávú üzemmóddal vagy a kiindulási ponthoz való navigálás lehetősége is rendelkezésre áll. Fejlett sportmutatókkal is rendelkezik, legyen szó a regenerációs időről, az edzésterhelésről, az edzéshatásról, a futóteljesítmény-indexről vagy a VO2maxról. Több bájos változat közül választhatunk 42 és 46 mm-es méretekben, a hasonlóan felszerelt Huawei Watch 3 (Pro) szintén megfontolásra érdemes, ám valamivel magasabb árcédulával.

Ár -tól Mutasd a terméket az Alza.hu-n Olvasd el a cikket!
Fossil Gen 6

Fossil Gen 6

  • AMOLED kiváló felbontással
  • Google szolgáltatás jelenléte
  • Elegancia több változatban

A népszerű ötödik generáció utódja időtlen formatervezéssel, minőségi kivitelezéssel és sokféle funkcióval vonzza a vásárlókat. Az ultrasima AMOLED kijelző alatt a vadonatúj Qualcomm Snapdragon Wear 4100+ lapkakészlet található, amely 1 GB RAM-mal együtt biztosítja a Wear OS zökkenőmentes működését. A Google is kölcsönözte az órának az összes szolgáltatását, legyen az a Google Assistant, a Google Fit, a Google Pay (NFC) vagy a Google Play, amely több ezer különböző órafelületet és alkalmazást kínál. Örülni fogsz a fejlett funkcióknak is, beleértve a Wi-Fi-t, a zenék tárolhatóságát vagy a telefonálás lehetőségét közvetlenül az óráról. A Fossil Gen 6 a sporttal is megbirkózik, az egész napos mozgásfigyelés mellett pulzusmérést, alváskövetést, GPS navigációt vagy több sportmód támogatását kínálja. Míg az akkumulátor csak egy napig bírja, a gyorstöltés mindössze 30 perc alatt feltölti az akkumulátor 80%-át. 42 vagy 44 mm-es méret és sok vidám változat vár.

Ár -tól Mutasd a terméket az Alza.hu-n
Apple Watch SE

Apple Watch SE

  • Kivételes ár/érték arány
  • Esésészlelés és SOS funkció
  • Kivételes operációs rendszer

Szeretnél egy okosórát a legendás Apple márkától, de nem szeretnél egy vagyont kiadni a legújabb modellre? Akkor ne szalaszd el az Apple Watch SE-t, a legfontosabb újítások és kedvező árak egyedi kombinációját. Nagyszerű megjelenése mellett a legújabb generációs Retina kijelzőre, egy ikonikus koronára haptikus reakcióval és az eredeti szíjak kivételes kínálatára számíthatsz. Ugyanakkor az óra a legjobb operációs rendszerrel érkezik, amelyben rengeteg alkalmazást és egyedi számlapot telepíthetsz. Tucatnyi sportmódot használhatsz, amelyek között, hála a vízállóságnak,megtalálhatod az úszást, míg a szabadban értékelni fogod a GPS-t, az iránytűt, a magasságmérőt vagy a prémium esésészlelést és az SOS funkciót. Nem feledkezhetünk meg az egész napos tevékenység monitorozásról, a VO2 Maxról, a szívritmus mérésről, a vízfogyasztási ellenőrzésről és a menstruációs ciklus nyomon követéséről. Az egyéb felszereltségek közé tartozik a zenehallgatás, a Bluetooth 5.0, a Wi-Fi, az érintésmentes fizetés (NFC), a virtuális asszisztens, Siri vagy egy mikrofon és egy második generációs hangszóró, amely lehetővé teszi telefonhívások kezdeményezését a csatlakoztatott okostelefonon keresztül. Mindez 40mm-es vagy 44mm-es szíjjal, többféle színben és a speciális Apple Watch Nike kiadásban. Azonban, saját márkájú telefont igényel - iPhone.

Ár -tól Mutasd a terméket az Alza.hu-n
TicWatch 3 Pro GPS

TicWatch 3 Pro GPS

  • Kettős kijelző
  • Alkalmazásbolt
  • Snapdragon Wear 4100 chipszett

Kevés okosóra kivételes olyan sokféle módon, mint a TicWatch 3 Pro GPS. Két egymásra helyezett kijelzőt kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy váltogatni tudj a mindig bekapcsolt, energiatakarékos LCD-panel és a rendkívül jó minőségű AMOLED-képernyő között. Továbbá, a könnyű súlyú test por- és vízállósággal, valamint a Google Wear OS operációs rendszerével büszkélkedhet, amely rengeteg alkalmazást foglal magában. A felszereltség is masszív, beletartozik a hangalapú asszisztens, az érintésmentes fizetés, a telefonhívások vagy a zenelejátszás. A szívritmus monitorozás, a stresszanalízis és a légzésfigyelés mellett vér-oxigénszint mérés és 13 sportmód, beleértve az úszást, valamint öt helymeghatározó rendszer is rendelkezésre áll. A többi lenyűgöző jellemző között található a legújabb Qualcomm Snapdragon Wear 4100 lapkakészlet, amely 85%-kkal jobb CPU-t, 150%-kal erősebb grafikát és 25%-kal kevesebb energiafelhasználást tudhat a magáénak.

Ár -tól Mutasd a terméket az Alza.hu-n
Samsung Galaxy Watch4

Samsung Galaxy Watch4 Classic

  • Tökéletes kijelző forgatható lünettával
  • Érintésmentes fizetés és testösszetétel-elemzés
  • Katonai szintű ellenállás

A Galaxy Watch4 Classic a dél-koreai gyártó Samsung legújabb zászlóshajója, a népszerű Galaxy Watch3 közvetlen utódja. A legfontosabb újítások közé tartozik a Samsung által működtetett új Wear OS, amely a népszerű Google szolgáltatásokat is integrálja. Természetesen a kellemes megjelenés, a gyönyörű AMOLED kijelző vagy a népszerű forgó lünetta is rendelkezésre áll a még intuitívabb kezelhetőség érdekében. Az összes fejlett funkció is jelen van, beleértve a zenehallgatást, az érintés nélküli fizetést vagy a Bluetooth-hívásokat. Az aktív életmódhoz több mint 90 sportolási mód, pulzusszám-, stressz- és vér oxigénszint-mérés, valamint VO2 Max vagy testösszetétel-elemzés áll rendelkezésre. Van automatikus esésérzékelő és SOS gomb is, amelyek ritka, sőt egyes esetekben életmentő funkciók. A tartósságot a Corning Gorilla Glass DX, a MIL-STD-810G katonai szabvány biztosítja, és az 5 ATM-ig tartó vízállóságnak köszönhetően a vizes elem miatt sem kell aggódnunk. Örülni fogsz a kiváló teljesítménynek, a 16 GB tárhelynek és a 2,4 és 5 GHz-es sávban működő Wi-Fi-nek is. De vigyázz az iPhone-okkal való kompatibilitás hiányára. A 42 mm-es és 46 mm-es változatok fekete vagy ezüst színben is kaphatók. Figyelembe vehetjük az LTE kiadást is, amely a telefonhálózathoz való csatlakozást kínálja.

Ár -tól Mutasd a terméket az Alza.hu-n Olvasd el a cikket!
Apple Watch 7

Apple Watch Series 7

  • A legnagyobb teljesítményű és legjobban felszerelt Apple Watch
  • Esésérzékelés, EKG és Apple Pay
  • Kivételes operációs rendszer

Az Apple Watch Series 7 nemcsak a legfejlettebb modell a piacon, hanem valószínűleg a legjobb okosóra is. A hetedik generáció ráadásul jelentősen nagyobb ellenállást, 33%-kal gyorsabb töltést és 20%-kal nagyobb kijelzőt kínál az eddigi legvékonyabb keretekkel. Természetesen páratlan operációs rendszerrel is büszkélkedhet, amely messze a legszebb óralapokkal, széles körű testreszabási lehetőségekkel, érintésmentes fizetéssel vagy alkalmazásboltokkal rendelkezik. Az SE funkciói mellett (lásd fentebb) számos bónuszra számíthatunk, többek között a mindig bekapcsolt kijelzőre (Always-On), a ritka EKG-érzékelésre és a modern 5 GHz-es sávban működő Wi-Fi-re. A további prémium funkciók közé tartozik a vér oxigénszintjének mérése (SpO2), az esésérzékelés, az SOS funkció, a Bluetooth hívás és a zenetárolás közvetlenül az óra memóriájában. Másrészt a nagy teljesítményű S7 SiP chipset, amely 20%-kal felülmúlja elődjét, tökéletesen zökkenőmentes működést biztosít. Az Apple Watch 7 többféle színben, 41 mm-es vagy 45 mm-es méretben, valamint LTE kiadásban kapható, amely közvetlen mobilhálózathoz való kapcsolódást tesz lehetővé. Azonban csak az iPhone-ok maradnak kompatibilisek.

Ár -tól Mutasd a terméket az Alza.hu-n

A legjobb univerzális okosórák jellemzőinek összehasonlítása

Modell WowME Watch TS Xiaomi Mi Watch Fitbit Versa 3 Huawei Watch GT 3 Fossil Gen 6
Méretek 43,5 × 35,8 × 8,5 mm
45,9 × 53,35 × 11,8 mm
40,48 × 40,48 × 12,35 mm
42 mm: 42,3 × 42,3 × 10,2 mm
46 mm: 45,9 × 45,9 × 11 mm
42 vagy 44 mm
Kijelző mérete és felbontása
1,75 " 240 × 280 px
1,39 " 454 × 454 px
1,58 " 336 × 336 px
42 mm: 1,32 "
46 mm: 1,43 "
1,28 " 416 × 416 px
Kijelző típusa
IPS AMOLED AMOLED
AMOLED
AMOLED
Védőüveg
Valószínűleg igen
Nincs adat Nincs adat
Vízállóság/ellenállás
IP67 5 ATM 5 ATM
5 ATM
3 ATM
Zenetárolás




Bluetooth-hívás



Helymeghatározó rendszer
GPS, GLONASS, Galileo, Beidou GPS GPS, GLONASS, Galileo, Beidou, QZSS
GPS
Bluetooth
5.0
5.0 5.0
5.0
5.0
Érintésmentes fizetés (NFC)



Sport üzemmód
8 117 20+ 100+ 
Több tucat
Akkumulátor üzemideje
5-7 nap 16 nap 6+ nap
7–14 nap
24+ óra
Ár -tól




Modell Apple Watch SE TicWatch 3 Pro GPS Samsung Galaxy Watch4 Classic Apple Watch Series 7
Méretek 40 mm: 40 × 34 × 10,7 mm
44 mm: 44 × 38 × 10,7 mm
47 × 48 × 12,2mm
42 mm: 41,5 × 41,5 11,2 mm
46 mm: 45,5 × 45,5 × 11 mm
41 mm: 41 × 35 × 10,7 mm
45 mm: 45 × 38 × 10,7 mm
Kijelző mérete és felbontása
40mm: 324 × 394 px
44mm: 368 × 448 px
1,4" 454 × 454 px
42 mm: 1,2", 396 × 396 px
46 mm: 1,4", 450 × 450 px
41 mm: 352 × 430 px
45 mm: 396 × 484 px
Kijelző típusa
LTPO OLED Retina
AMOLED + FSTN (LCD típus)
Super AMOLED
LTPO OLED
Védőüveg
Ion-X
Corning Gorilla Glass DX
Ion-X (alumínium modellek)  
Safír (rozsdamentes acél modellek)
Vízállóság/ellenállás
5 ATM
IP68 5 ATM + MIL-STD-810
5 ATM + IP6X
Zenetárolás



Bluetooth-hívás
Helymeghatározó rendszer
GPS, GLONASS, Galileo és QZSS
GPS, GLONASS, Galileo, Beidou és QZSS
GPS, Glonass GPS, GLONASS, Galileo, QZSS és BeiDou
Bluetooth
5.0 Igen 5.0 5.0
Érintésmentes fizetés (NFC)

Igen, de HU-ban még nem elérhető

Sport üzemmód
Több tucat 13 
90+ Több tucat
Akkumulátor üzemideje
18 óra
3 nap
42 mm: 40 óra
46 mm: 51 óra
18 óra
Ár -tól

A legjobb okosórák - SPORTOS

A legjobb okosórák egy másik fontos kategóriája a sport területére kalauzol bennünket. Az ilyen modellek jellemzően továbbfejlesztett funkciókat kínálnak minden sportág számára, vagy nagyobb aktivitási választékkal bírnak, valamint oximétert, VO2 Max-ot, stresszmérést, illetve az edzés és pihenés megtervezéséhez szükséges eszközöket is rejtenek a tarsolyukban. Egyre gyakrabban látjuk a sportórákat transzflektív kijelzővel, amely közvetlen napfényben is jobb olvashatóságot biztosít, ideális választássá téve ezáltal a készüléket a kültéri tevékenységekhez.

Xiaomi Amazfit Stratos 3

Xiaomi Amazfit Stratos 3

  • Több, mint tisztességes kijelző
  • 19 sportmód
  • Akár 14 napos üzemidő

A népszerű Amazfit kihozta harmadik tisztán sportos modelljét - a Stratos 3-at. Egy robosztus okosóra 48,6 mm-es átmérővel és 4 gombbal, amely, természetesen jól jön sportoláskor. A Corning Gorilla Glass 3 védőüveg egy 1,34 hüvelykes transzflektív kijelzőt véd, amely tisztességes 320 x 320 pixeles felbontással büszkélkedhet. Az alap funkciók mellett a készüléken megtalálhatók az értesítések, a lehetőség zenék tárolására vagy az NCF, és természetesen számos sporthoz kapcsolódó funkció is. Összesen 19 sportmód közül válogathatsz, illetve a pulzusmérés, VO2 Max, GPS, GLONASS, BEIDOU, Galileo, valamint az alvásfigyelő funkció is rendelkezésre áll. A Stratos 3 két módban használható - intelligens mód 7 napos üzemidővel, vagy energiatakarékos mód, amely az üzemidő megduplázását ígéri, miközben fenntartja a funkciók többségét. Ugyanakkor egy elérhető árú modellről beszélünk, amely számos vásárló számára jelent majd egyértelmű választást.

Ár -tól Mutasd a terméket az Alza.hu-n
Garmin Swim 2

Garmin Swim 2

  • Komplex úszás nyomon követés
  • Stressz és a fennmaradó energia nyomon követése
  • Elérhető ár

A Garmin Swim 2 az úszás szerelmeseinek készült, intelligens mindennapi funkciókkal, részletes egészségi állapotkövetéssel és egy hetes akkumulátor-üzemidővel büszkélkedhet. A pulzusszám, a stressz-, az alvás vagy az energiaszint (Body Battery) sem maradhat ki a megfigyelés alól, míg a sportolóknak a napi mozgás egész napos nyomon követése, a három műholdas rendszer vagy az edzéshatás kiértékelése lesz előnyös. Az úszók esetében a tempó, az útvonal vagy a megtett távolság elemzése, illetve az ütések típusának és gyakoriságának átfogó értékelése. Emellett a hagyományos sportórákhoz képest a Garmin Swim 2 professzionális funkciókat is kínál: medencetréning, kritikus úszási sebesség, tempóriasztás, automatikus pihenőidő-meghatározás, edzésrekord, úszási hatékonyság (SWOLF) és még sok más.

Ár -tól Mutasd a terméket az Alza.hu-n
Garmin Vívoactive 4 (S)

Garmin vívoactive 4 (S)

  • Transzflektív kijelző
  • 18 sport támogatása
  • Body Battery, stressz mérés és NFC

Manapság a jól ismert vívoactive az egyik legnépszerűbb okosóra sorozat a középosztályban. A Vívoactive 4 18 sporttevékenységet támogat, illetve általánosabb és továbbfejlesztettebb sportfunkciókkal is el van látva. A non-stop felhasználói monitorozás részeként számolja a megtett lépéseket, az elégetett kalóriák számát, méri a szívritmust, a stresszszintet, a vér oxigénszintjét, emellett pedig a Garmin Pay (NFC) vagy a számlapok beállítása is elérhető. A vívoactive 3-mal ellentétben zenei tárhely, Body Battery, automatikus baleset-jelentés, Garmin Edző vagy menstruációs ciklus nyomon követés áll rendelkezésre. A GPS/GLONASS mellett a GALILEO is hozzáadásra került, az LCD-t pedig transzflektív kijelző váltotta fel, amelynek védelméről Corning Gorilla Glass 3 gondoskodik. Mindezt szolid 8 napos üzemidő, 5ATM vízállóság, és egy rendkívül vonzó árcédula koronázza meg. A korábbi generációval ellentétben a Garmin Vívoactive 4 két különféle méretben kapható, a kisebb modell "S" jelzéssel látták el.

Ár -tól Mutasd a terméket az Alza.hu-n Olvasd el a cikket
Suunto 7

Suunto 7

  • AMOLED kivételes felbontással
  • Több, mint 70 sportmód
  • GPS ingyenes offline térképpel

A Suunto 7 okosóra a finn műhelyből több szempontból is igazán kivételes. Egyik fő előnye minden bizonnyal az 1,39 hüvelykes AMOLED kijelző csúcskategóriás 454 × 454 pixeles felbontással. Ezen kívül a Gorilla Glass edzett üveg védelme alatt Wear OS operációs rendszert találhatsz a Google-től, amely Google Pay-t (NFC), Google Asszisztenst és opcionális alkalmazások szolid arzenálját kínálja. Azonban, a Suunto 7 a sportolókat is lenyűgözi - több, mint 70 sportmóddal és öt helymeghatározó rendszerrel érkezik - GPS, GLONASS, QZSS, BEIDOU és GALILEO. Ingyenes offline térkép, egész napos mozgás nyomonkövetés, non-stop szívritmus mérés vagy 5ATM vízállóság is rendelkezésre áll. Az óra gyengepontja talán csak az akkumulátor üzemideje lehet, amely (mindössze) kettő nap.

Ár -tól Mutasd a terméket az Alza.hu-n
Polar Vantage V2

Polar Vantage V2

  • Továbbfejlesztett sport funkciók
  • 130 sportmód és 4 műholdas rendszer
  • Rendkívüli ellenállóság és 10 ATM vízállóság

A Vantage V2 a finn Polar vállalat zászlóshajója, amely több, mint 40 éves hagyománnyal büszkélkedhet. Az alapvető felszereltség mellett továbbfejlesztett sportfunkciókat is hoz, amelyek magukban foglalják, például, a rögzített útvonalat, a tápanyag-bevitel elemzését vagy az edzéseket, figyelembe véve az állóképesség aktuális állapotát és a regenerálódást. Használhatunk futóedzésterveket, futó- vagy kerékpáros teljesítményteszteket, különböző típusú terhelések értékelését, lábregenerációs tesztet, alvás utáni regenerálódás felmérését és még sok mást is. Mindezt 130 tevékenység támogatása,  GPS/GLONASS/Galileo/QZSS helymeghatározási rendszer, iránytű, magasságmérő, 10 ATM vízállóság és a MIL-STD-810G katonai szabvány egészíti ki. A vezérlés az érintőképernyőn és öt gombon keresztül történik, és akár 7 napos üzemidőre is számíthatunk. A készülék három színváltozatban érhető el, emellett pedig lehetőség van az órát mellkas pánttal együtt beszerezni.

Ár -tól Mutasd a terméket az Alza.hu-n
Garmin Forerunner 945

Garmin Forerunner 945

  • Professzionális sport funkciók
  • Body Battery, baleset észlelés és NFC
  • 14 napos üzemidő

Ha komolyan gondolod a futást, talán ez az egyetlen opció a számodra - Garmin Forerunner. Ebben a szériában az alap Forerunner 35 és Forerunner 45 órákkal, vagy a szép Forerunner 745-tel találkozhatunk, ám a rendkívül professzionális Forerunner 945 is egy teljes mértékben kihagyhatatlan modell. Szinte minden elképzelhető funkciót kínálnak, legyen az akár intervallum edzés, stresszanalízis, Garmin Edző, VO2 Max, javaslatok a regenerálódási időre vagy a teljesítmény hatékonyságának kiértékelésére, laktátküszöb és (an)aerob terhelés. Természetesen, nem hiányozhat a szívritmus mérés, az értesítések, a GPS/GLONASS/GALILEO, az 5 ATM vízállóság, a két hetes üzemidő, a csatlakozási lehetőség külső érzékelőkhöz vagy alkalmazásbolt, amely lehetővé tesz a személyre szabást. Azonban, a Forerunner 945 több, mint 20 különböző tevékenység monitorozására képes, beleértve a továbbfeljesztett úszási és kerékpározási funkciókat. A korábbi generáció mellett a Forerunner 935 számos fontos újítást is hoz, amelyek magukban foglalják a gyorsabb és gazdaságosabb processzort, a zenei tárhelyet, az integrált térképeket, az érintés nélküli fizetést, a vér-oxigénszint mérést (PulseOx), az egyedi Body Battery funkciót, a Corning Gorilla Glass DX edzett üveget vagy a baleset észlelést a kapcsolatok értesítésével, a helymeghatározási értesítéseket is beleértve.

Ár -tól Mutasd a terméket az Alza.hu-n

A legjobb sportos okosórák jellemzőinek összehasonlítása

Modell Xiaomi Amazfit Stratos 3 Garmin Swim 2 Garmin Vívoactive 4 és 4S Suunto 7 Polar Vantage V2 Forerunner 945
Méretek 48,6 × 48,6 × 13,4 mm
42 × 42 × 11,4 mm
4S: 40 × 40 × 13 mm
4: 45 × 45 × 13 mm
50 × 50 × 15,3 mm 47 × 47 × 13 mm
47 × 47 × 13,7 mm
Kijelző mérete és felbontása 1,34" 320 × 320 px
1,04" 208 × 208 px 4S: 1,1" 218 × 218 px
4: 1,3" 260 × 260 px
1,39" 454 × 454 px
1,2” 240 x 240 px
1,2" 240 × 240 px
Kijelző típusa
transzflektív
transzflektív MIP
transzflektív MIP
AMOLED
? transzflektív MIP
Védőüveg Corning Gorilla Glass 3
Kémiailag edzett üveg
Corning Gorilla Glass 3
Corning Gorilla Glass
Corning Gorilla Glass
Corning Gorilla Glass DX
Vízállóság/ellenállás
5 ATM
5 ATM
5 ATM
5 ATM 10ATM + MIL-STD-810G
5 ATM
Zenék tárolása


?

Helymeghatározó rendszerek GPS, Galileo, GLONASS és Beidou
GPS, Galileo és GLONASS
GPS, Galileo és GLONASS
GPS, GLONASS, QZSS és Beidou
GPS, GLONASS, Galileo és QZSS
GPS, Galileo és GLONASS
Bluetooth
4.2 + BLE 5.0
5.0




Érintés nélküli fizetés (NFC)



Igen, de HU-ban jelenleg nem működik


Sport üzemmódok
19 Néhány
18 70
130 22+
Akkumulátor üzemideje 14 nap 7 nap 4S: 7 nap
4: 8 nap
2 nap 7 nap
14 nap
Ár -tól

A legjobb okosórák - OUTDOOR

Bármilyen kalandra indulsz is, szükséged lesz egy okosórára, amelyre bizton számíthatsz. Például ezekre a robosztus outdoor modellekre, amelyek gyakorlatilag bármilyen feltételek között megállják a helyüket. Megnövelt akkumulátor-üzemidő és beépített GPS jellemzi őket, de nagy hangsúlyt kaptak a gombok is, hogy még koszos kézzel vagy kesztyűben is problémamentesen működést biztosítsanak. Továbbá előre telepített offline térképeket, napelemes töltőt és számos egyéb futurisztikus felszerelést is találhatsz ezeken a készülékeken.

Amazfit T-Rex Pro

Amazfit T-Rex Pro

  • Kiváló ár/érték-arány
  • AMOLED érintőképernyő
  • Négy műholdas rendszer és rendkívüli ellenállás

A népszerű Amazfit márka kiváló ár/érték-arányú okosórák széles választékáról híres. Az Amazfit T-Rex Pro outdoor modell ugyanebben a szellemben készült, és az eredeti verzióhoz képest rengeteg újdonságot tudhat a magáénak. A több, mint száz sporttevékenység mellett, amelyek közül az óra néhányat automatikusan felismer, ezek elsősorban az új optikai szenzor, a stressz-mérő vagy a továbbfejlesztett indikátorok a VO2 Max, oximéter, edzési terhelés és a regenerációs idő formájában. Természetesen iránytűt, magasságmérőt, MIL-STD-810G katonai szabványt, 10 ATM vízállóságot vagy négy műholdas rendszert is találhatsz a készüléken. Ezzel ellentétben az AMOLED kijelző a tisztességes felbontással változatlan marad, amely szintén érintéssel vezérelhető, ezáltal szépen kiegészíti a négy gombos szabályozást. Az üzemidő szintén tiszteletre méltó, normál használat mellett 18 napot, folyamatosan bekapcsolt GPS mellett pedig 40 órát ígér. A kevésbé jól felszerelt, de jelentősen olcsóbb Amazfit T-Rex is elérhető marad.

Ár -tól Mutasd a terméket az Alza.hu-n
Garmin Instinct 2

Garmin Instinct 2

  • Akár végtelen akkumulátor-üzemidő
  • 10 ATM és MIL-STD-810
  • Kiemelkedő ár/érték-arány

A Garmin Instinct 2 az intelligens, sportos és kültéri funkciók szép kombinációja. A több tucat sportmód támogatása mellett 3 tengelyes iránytűre, barometrikus magasságmérőre, gyorsulásmérőre, hőmérőre és GPS, GLONASS és GALILEO navigációs rendszerre is számíthatunk. Mindezt átfogó egészségi állapotfigyelés kíséri, legyen szó a pulzusszámról, a stresszről, az alvásról vagy a felhasználó maradék energiájáról. A kijelző nem érintésérzékeny, így a szabadtéri tevékenységeknél az öt gombra hagyatkozunk, amelyek piszkos ujjakkal vagy kesztyűben is kezelhetők. Mindez egy strapabíró, 10 ATM vízállósággal és MIL-STD-810 katonai szabvány szerinti tartóssággal rendelkező kialakításban található. Az akkumulátor élettartama szintén kiváló, napelemes töltéssel akár végtelen üzemidőt is elérhet. Ezen kívül a második generáció két méret (40 vagy 45 mm), nagyobb felbontású kijelző, vér-oxigénszint mérés, alkalmazás tároló és a napelemes kiadás esetében még az érintésmentes fizetés is elérhető. A fejlett sportmutatók, beleértve az edzéshatást, az edzésterhelést, a regenerálódási időt vagy a VO2 Max értéket, szintén hozzáadódtak. Ugyanilyen fontos az automatikus balesetérzékelés, amely képes segítséget hívni. A Garmin Instinct 2 öt érdekes kiadásban és számos vonzó változatban kapható.

Ár -tól Olvasd el a cikket! Mutasd a terméket az Alza.hu-n
Garmin Fenix 7, 7S, és 7X

Garmin Fenix 7(S, X)

  • Professzionális sport- és kültéri funkciók
  • Napelemes töltés
  • Színes modellválaszték

A mára ikonikussá vált Garmin Fenix sorozat hagyományosan rengeteg sport- és outdoor funkcióval vonz. A most hetedik generációját élő modell változatos választékot kínál, három méretben és három különböző kiadásban. A normál kiadás mellett választhatunk napelemes vagy napelemes töltéssel és zafírkristályos változatot is. Emellett a továbbfejlesztett napelem még hosszabb akkumulátor-üzemidőt biztosít, amely például a Fenix 7X esetében akár 37 napig is kitarthat. A Garmin Fenix 7 is rendelkezik minden fontos funkcióval, legyen szó akár a Body Battery, az automatikus balesetfelismerésről vagy a GPS, GLONASS és Galileo műholdas rendszerekről. A Garmin Instincthez képest a VO2 Max, a vér oxigénszintje, a Wi-Fi, a Varia termékekkel való kompatibilitás és a Garmin Pay érintés nélküli fizetés is megtalálható. A Solar Sapphire kiadás emellett előre telepített térképekkel, megnövelt belső memóriával és többfrekvenciás helymeghatározással rendelkezik. A lenyűgöző 10 ATM vízállóságot a katonai szabványnak megfelelő tartósság, a szerkezet fém részei vagy a kiváló minőségű védőüveg egészíti ki. A hetedik generáció is büszkélkedhet érintőképernyős kijelzővel, zenetárolási lehetőséggel minden modellben, és a Fenix 7X esetében beépített zseblámpával. Érdemes megfontolni az azonos felszereltségű Garmin Epixet is, amely a Fenixhez képest szintén AMOLED kijelzőt kínál.

Ár -tól Mutasd a terméket az Alza.hu-n Olvasd el a cikket!

A legjobb outdoor okosórák jellemzőinek összehasonlítása

                Modell Amazfit T-Rex Pro Garmin Instinct Solar Garmin Fenix 7, 7S és 7X
Méretek 47,7 × 47,7 × 13,5 mm
2S: 40 × 40 × 13,3 mm
2: 45 × 45 × 14,5 mm
7S: 42 × 42 × 14,1 mm
7: 47 × 47 × 14,5 mm
7X: 51 × 51 × 14,9 mm
Kijelző mérete és felbontása
1,3" 360 × 360 px
2S: 0,79 " 156 x 156 px
2: 0,9 × 0,9" 176 × 176 px
7S: 1,2" 240 × 240 px
7: 1,3" 260 × 260 px
7X (Solar): 1,4" 280 × 280 px
Kijelző típusa
AMOLED fekete-fehér transzflektív MIP
transzflektív MIP
Érintőkijelző


Védőüveg
Edzett üveg Corning Gorilla Glass
Corning Gorilla Glass DX vagy zafírkristály
Vízállóság/ellenállás
10 ATM + MIL-STD-810G
10 ATM + MIL-STD-810
10 ATM és valószínűleg MIL-STD-810G
Zenetárolás

Helymeghatározó rendszer
GPS, GLONASS, Galileo és Beidou
GPS, GLONASS és Galileo
GPS, GLONASS és Galileo
Érintés nélküli fizetés (NFC)
Csak napelemes változat
Sport üzemmód
100+ Megközelítőleg 40 40+
Akkumulátor üzemideje intelligens üzemmódban 18 nap 2S:21 nap (napelemes töltéssel 51 nap)
2:28 nap (napelemes töltéssel végtelen)
7S: 11 nap / 14 nap napelemes töltéssel
7: 18 nap / 22 nap napelemes töltéssel
7X: 28 nap / 37 nap napelemes töltéssel
Ár -tól

A legjobb okosórák - STÍLUSOS

Habár az "okosóra" megnevezés elsősorban az okosfunkciókra vonatkozik, a gyakorlatban az látszik, hogy a design is egyre nagyobb hangsúlyt kap. A növekvő verseny következtében a gyártók hamar felismerték, hogy a továbbfejlesztett funkciók sok vásárlónak már nem elegendőek. A legszebb okosórák általában valamivel vékonyabbak, letisztultabbak és egyaránt jól mutatnak sport-, mindennapi vagy akár alkalmi eseményeken is. A speciális alkategóriát az úgy nevezett hibrid okosórák alkotják, amelyek a mechanikus óramutatókat okosfunkciókkal, vagy rejtett kijelzővel ötvözik.

Xiaomi Amazfit GTS 3

Amazfit GTS 3

  • Első osztályú AMOLED kijelző
  • Továbbfejlesztett funkciók választéka
  • Akár 12 napos akkumulátor-üzemidő

Az Amazfit GTS 3 stílusos kialakítását egy nagy teljesítményű AMOLED kijelző uralja, több mint 100 tárcsával és mesés, akár 1000 nites fényerővel. Ugyanilyen lenyűgöző az alumíniumötvözetből készült szerkezet, amely rendkívül vékony testtel, 5 ATM vízállósággal és haptikusan reagáló vezérlőkoronával büszkélkedhet. Természetesen a sokoldalú funkcióválasztékból nem hiányzik a részletes állapotfigyelés sem. Az aktívabbak számára egész napos mozgásfigyelést, 150 sportmódot, 5 navigációs rendszert, PAI mozgás megfelelőséi mutatót és számos professzionális eszközt kínál. A még mindig kapható második generációhoz képest nagyobb kijelzőt kapunk kisebb kávával, vékonyabb testet, fejlettebb sportfunkciókat és hosszabb, 12 napos akkumulátor-üzemidőt. Az Amazfit GTS 3 vonzó Graphite Black, Terra Rosa a Ivory White változatokban kapható.

Ár -tól Mutasd a terméket az Alza.hu-n Olvasd el a cikket!
Xiaomi Amazfit GTR 3 Pro

Amazfit GTR 3 Pro

  • Kiváló minőségű kávamentes kijelző
  • Meglepően kiterjed felszereltség
  • Akár 12 napos akkumulátor-üzemidő

Az Amazfit GTR 3 Pro első pillantásra elkápráztat elegáns kialakításával, amely számos funkciót rejt. Ezen kívül a továbbfejlesztett biometrikus érzékelővel adatokat kaphatunk alvásunkról, pulzusszámunkról, stresszszintünkről, légzésünkről, a vérünk oxigénellátásáról és most már a bőrünk hőmérsékletéről is. A sportolóknak 150 üzemmóddal, öt navigációs rendszerrel és professzionális edzésértékeléssel is kedveskednek. Mindezt egy csúcskategóriás AMOLED kijelző fedi, vékonyított keretekkel, prémium felbontással, gazdag színekkel és nagy, akár 1000 nites fényerővel. Ugyanilyen csábító a 150 választható számlap, a 12 napos akkumulátor-üzemidő, az 5 atmoszféráig tartó vízállóság vagy a haptikus visszajelzéssel ellátott vezérlőkorona. Megfontolhatja a kedvezőbb árú Amazfit GTR 3-at is, amely hosszabb akkumulátor-élettartamot kínál, de hiányzik belőle a Bluetooth-hívás, a zenetárolás, a Wi-Fi és a bőrszíj opció.

Ár -tól Mutasd a terméket az Alza.hu-n Olvasd el a cikket!
Garmin Lily; a legjobb okosórák

Garmin Lily

  • Lebilincselő design a divatos kiegészítők szintjén
  • A nők csuklójához tervezett, kis méret
  • Számos funkció az egészség monitorozására, sportoláshoz és a mindennapi tevékenységekhez

A legújabb stílusos okosórák között mutatkozik be az igazán kihagyhatatlan Garmin Lily, azon kevés modellek egyike, amelyeket kifejezetten nők számára terveztek. Ezt támasztja alá az alacsonyabb súly és a jelentősen kisebb szerkezet, amely tökéletesen illeszkedik a kisebb csuklóhoz. Alapértelmezetten a kijelző csak szivárgási mintázatot mutat, azonban, az összes fontos információ pillanatok alatt ugrik elő. Minden vezérlés az érintőpanelen keresztül végezhető el, amelyet Corning Gorilla Glass 3 edzett üveg véd, és a jó hír az, hogy az óra akár öt napig is bírja szuflával. Belsejében hihetetlen mennyiségű funkció rejtőzik, beleértve a szívritmus mérést, stresszanalízist, alvás monitorozást és a vér-oxigénszint figyelését. Akár a felhasználók tartalék energiájáról (Body Battery), a hidratáltsági szintről, de akár a menstruációs ciklusról vagy a terhességről is átfogó képet kaphatunk. A sport tekintetében egész napos mozgás monitorozás, VO2 Max fitnesz indikátor vagy 11 sportmód vár rád, és a vízállóságnak köszönhetően az úszás is köztük van. Az egyik fontos funkció az Asszisztens, amely vészhelyzet esetén lehetővé teszi, hogy kapcsolatba lépj a megadott személyekkel, akiknek az óra automatikusan elküldi az aktuális pozíciódat. Válassz a kedvezményesebb Sport szériából, amely szilikon pánttal és 3 színváltozatban érhető el; vagy hagyd, hogy a luxus kategóriájú Classic kiadás vegyen le a lábadról, amely 3 színnel és eredeti olasz bőrszíjjal kapható.

Ár -tól Mutasd a terméket az Alza.hu-n
Garmin Vívomove 3 Style

Garmin vívomove 3 Style

  • Kétszínű AMOLED kijelző
  • Stresszszint mérés és Body Battery
  • Garmin Pay (NFC)

A Garmin vívomove3 Style hibrid kétségtelenül az egyik legjobban kinéző modell a piacon. A mechanikus mutatók és a minimalista számlap kombinációja időtlen megjelenést biztosít. Az olcsóbb Sport változattól eltérően van Garmin Pay és a kétszínű AMOLED kijelző, amelyek természetesen csak akkor világítanak, amikor szükség van rájuk. Ezenkívül az előlapot Corning Gorilla Glass 3 üveg védi, és az akár öt atmoszféráig tartó vízállóságnak köszönhetően a víz miatt sem kell aggódni. Az egyedi formatervezés mellett azonban a vívomove3 Style nem nélkülözi az olyan fontos funkciókat, mint az értesítések, az időjárás, a VO2 Max, valamint a mozgás, a pulzusszám vagy a vér oxigénszintjének követése. A vívomove3 Style 9 sportmódot, stresszkövetést, alváskövetést, menstruációs cikluskövetést és a népszerű Body Battery funkciót is támogatja. A Garmin Vívomove 3 Style készülékkel az átlagos felhasználó egyszerűen nem marad le semmiről. Számos gyönyörű kivitelben kapható, és univerzális méretben kapható.

Ár -tól Mutasd a terméket az Alza.hu-n
Withings Scanwatch

Withings Scanwatch

  • Csodálatosan elegáns megjelenés
  • Részletes egészség-figyelés
  • 30 napos akkumulátor-üzemidő

Kivételesen elegáns kialakítás, mechanikus mutatók és minden alapvető funkció. Ez a Withings Scanwatch, egy precízen megmunkált óra, amely vízálló rozsdamentes acéltokkal, kiváló minőségű AMOLED kijelzővel és zafír védőüveggel büszkélkedhet. Jelen vannak a legfejlettebb egészségmegfigyelési technológiák is, amelyeket világhírű intézmények tanulmányai validálnak. A rendellenes értékek észlelésével ellátott szívfrekvencia-monitorozás mellett ezek közé tartozik az EKG, a vér oxigénellátása (SpO2), a légzésszám és a részletes alváselemzés. Az egész napos aktivitás is nyomon követhető, 30 sportmód vagy a VO2 Max mutató támogatásával. Az akkumulátor élettartama is lenyűgöző, 30 napot bír ki egyetlen feltöltéssel. 42 mm-es méretben fekete vagy fehér színben kapható, míg a 38 mm-es modell fekete, fehér, rózsaarany és rózsaszín kék színben kapható. Maguk a pántok is cserélhetők, így a Withings Scanwatch mindig jól fog mutatni.

Ár -tól Mutasd a terméket az Alza.hu-n
Garmin Venu 2

Garmin Venu 2

  • A stílusos és sportos modellek kombinációja
  • Gyönyörű kijelző és hosszú üzemidő
  • Stresszszint-mérés, Body Battery és Garmin Pay

A legtöbb gyártóval ellentétben a sportos Garmin régóta ellenáll az AMOLED kijelzők használatának. Csak az egyedi Garmin Venu széria esetében változott a helyzet, amelynek köszönhetően az óra élettel telibb színeket, igazi feketét és jelenősen magasabb képfelbontást kínál. Habár a készülék hivatalosan a stílusos modellek kategóriájába esik, a gyakorlatban a sportos Vívoactive 4-hez hasonló jellemzőkkel bír, és ez már mond valamit. Jelenleg már a második generációjával találkozhatsz, amelyet nem csak bordázott lünetta, de az operációs rendszer továbbfejlesztett megjelenése is feldob. Pulzusmérő, VO2 Max, oximéter, body battery, stresszanalízis és több, mint 30 sporttevékenység támogatása áll rendelkezésre. További előny a zenei tárhely, a Corning Gorilla Glass 3 edzett üveg, a Wi-Fi, az 5 ATM vízállóság, a GPS/GLONASS/Galileo rendszer vagy a Garmin Pay. Az akkumulátor kapacitása is bővítésre került, amely immár 11 napig bírja. És míg az első generáció egy univerzális 43 mm-es méretet kínált, addig a Garmin Venu 2 esetében 40 és 45 mm-es méretből választhatsz, a kis változatot pedig az "S" betű jelzi.

Ár -tól Mutasd a terméket az Alza.hu-n

A legjobb stílusos okosórák jellemzőinek összehasonlítása

Modell Amazfit GTS 3 Amazfit GTR 3 Pro Garmin Lily Garmin Vívomove3 Style Withings Scanwatch Garmin Venu 2
Méretek 42,4 × 36 × 8,8 mm
46 × 46 × 10,7 mm
34,5 × 34,5 × 10,15 mm 
42 × 42 × 12 mm
38 mm: 38,4 × 38,4 × 13,2 mm 
42 mm: 42 × 42 × 13,7mm 
3: 45 × 45 × 12 mm
3S:40 × 40 × 12 mm
Kijelző mérete
1,75" 1,45"
1.00 × 0.84" 0,95" × 0,74"
Átmérő: 13mm 3: 1,3"
3S: 1,1"
Kijelző felbontása
390 × 450 px 480 × 480 px
240 × 201 px 240 × 240 px Összesen több, mint 9000 px 3: 416 × 416 px
3S: 360 × 360 px
Kijelző típusa
AMOLED
AMOLED TFT LCD
AMOLED
PMOLED
AMOLED
Védőüveg
Edzett üveg
Edzett üveg Corning Gorilla Glass 3
Corning Gorilla Glass 3
Zafírüveg
Corning Gorilla Glass 3
Vízállóság/ellenállás
5 ATM 5 ATM 5 ATM 5 ATM 5 ATM 5 ATM
Zenetárolás






Helymeghatározó rendszer
GPS, GLONASS, Galileo, BDS és QZSS
GPS, GLONASS, Galileo, BDS és QZSS
GPS, GLONASS és Galileo
Bluetooth
5.1
5.0



Wi-Fi
2,4 GHz (csak zeneátvitelre) nem nem nem nem igen
Érintés nélküli fizetés (NFC)


Sport üzemmód
150+
150+ 11 11 30+
30+
Standard akkumulátor-üzemidő
Akár 12 nap
Akár 12 nap 5 nap
5 nap
30 nap 3: 11 nap
3S: 10 nap
Ár -tól

A legjobb okosórák - GYEREK

A gyermekeknek szánt okosórák változatos és egyre népszerűbb kategóriáját egyszerűsített környezet, könnyebb működés, magasabb szintű por- és vízállóság, de viszonylag kedvezőbb ár is jellemzi. Az ilyen készülékek első csoportja nem csak hasznos funkciókat, de átfogó képet is ad a fizikai tevékenységekről, és játékos motivációt nyújt az extra aktivitáshoz. Más modellek viszont a gyerekek maximális biztonságára törekszenek, amely az SOS funkcióval, a helymeghatározás lehetőségének, valamint a környezet mikrofonon keresztül történő hallgatásával érhetők el. Ezek az okosórák felváltják a mobiltelefonokat, amelyeket a gyerekek könnyedén elhagynak vagy megrongálhatnak. Ezért számíthatunk a SIM kártyán keresztüli telefonálása, hang- vagy SMS üzenetek küldésére, sok esetben pedig videóhívások kezdeményezésére. A gyermek okosórák ideális megoldásként szolgálnak azoknak a gyerekeknek, akik még túl kicsik a telefonhoz, de akikkel ugyanakkor biztonságos kapcsolatban szeretnénk maradni.

gyermek okosóra; wowme; WowME Kids Smile

WowME Kids Smile

  • GPS helymeghatározás és SOS funkció
  • Telefonbeszélgetések, SMS és hangüzenetek
  • Rendkívül előnyös ár/érték-arány

A WowME Kids Smile okosóra számos funkciót kínál, hogy a kicsik biztonságban legyenek. A SIM kártya segítségével telefonhívások, SMS-ek és hangüzenetek érhetők el, míg az előre kiválasztott névjegyek megakadályozzák, hogy idegenekkel nem kívánt kapcsolatba lépjenek. Van GPS-lokalizáció is a biztonságos zónák elhagyására vonatkozó figyelmeztetésekkel, távoli kameraaktiválás és SOS funkció, amely hívásokat indít, SMS-t és riasztásokat küld a mobilalkalmazáson keresztül. A gyerekek értékelni fogják a szórakoztató matematikai játékot, a lépésszámlálót, az alvásfigyelőt és a zseblámpát is. További előnyei közé tartozik az érintőképernyős kijelző, az edzett védőüveg és az IP56-os besorolás, amely fokozott védelmet biztosít a por és a vízcseppek ellen. Az összegyűjtött adatok a hivatalos mobilalkalmazásba kerülnek. A fekete, kék és rózsaszín színben kapható WowME Kids Smile-tól fiúk és lányok egyaránt boldogok lesznek. Megfontolhatod a drágább WowME Kids 4G változatot is, amely szebb IPS kijelzővel, Wi-Fi-vel, videóhívással, mágneses töltéssel, teljes por- és vízállósággal vonz, még vízbe merülve is.

Ár -tól Mutasd a terméket az Alza.hu-n
Garmin vívofit junior3

Garmin vívofit junior3

  • 7 színváltozat cserélhető szíjjal
  • Szórakoztató motiváció a mozgásra
  • Egy éves akkumulátor üzemidő

A Garmin vívofit juniour3 okosórával a napi testmozgás szórakoztatóbbá válik, mint valaha. Ha a gyermek összegyűjt legalább napi 60 aktív percet, szórakoztató tartalmakhoz juthat hozzá a mobilalkalmazásban, és minél hosszabban lépi át a határt, annál tovább játszhatsz. A napi célok hosszú távú teljesítése a játék egyéb területeit is feloldja, és a kicsik fokozott kihívásokban mérhetik össze erejüket barátaikkal vagy családtagjaikkal. A megtett lépések számának, a megtett távolság és az alvás nyomon követése mellett a felhasználó által választott kijelzőn lehetőség van ébresztőóra, időzítő, stopper használatára vagy az idő kijelzésére. A vészhelyzetekben az SOS funkció nyújt segítséget, amely megmutatja a szülőknek a baleset helyszínét. A szülők feladatokat, figyelmeztetéseket és jutalmakat állíthatnak be aranyérmék formájában, amelyeket a gyermek valódi előnyökre válthat. Ezenkívül az óra transzflektív színes kijelzőt használ, amely még közvetlen napfényben is kiválóan olvasható, és vízállóságának köszönhetően a vízbe merítés sem jelent problémát. A Garmin vívofit junior3 a klasszikus sorozatban, illetve a Marvel és Princess különleges kiadásokban kapható, amelyek egyedi formatervezést és különleges tartalmat kínálnak. Összesen hét színválaszték közül lehet választani, és maguk a szíjak is cserélhetők. Kihagyhatatlan bónusz természetesen a megfizethető ár.

Ár -tól Mutasd a terméket az Alza.hu-n
Lamax WatchY2

LAMAX WatchY2

  • Kiváló ár/érték arány
  • Hívások, SMS és hangüzenetek
  • GPS helymeghatározás és SOS funkció

A LAMAX WatchyY2 gyermek okosóra alapvető funkciókat kínál, amelynek köszönhetően szoros kapcsolatban maradhatsz csemetéddel. Érintőképernyővel, GPS helymeghatározással, biztonságos zónák azonosításával és azok elhagyása esetén figyelmeztetéssel, illetve az összegyűjtött adatok biztonságának extra hangsúlyozásával fog elkápráztatni. A T-Mobile mobilszolgáltatóval való együttműködésnek köszönhetően az órába egy SIM kártya is helyezhető, amely lehetővé teszi a telefonálást, hang- és szöveges üzenetek küldését, vagy az SOS funkción belül a vészhelyzeti számok tárcsázását. Szintén hasznos az a képesség, hogy csak előre engedélyezett számokról fogadhat hívásokat, vagy hogy a mobilalkalmazás nélkül nem lehet kikapcsolni az órát az állandó elérhetőség fenntartása érdekében. Értékelnünk kell a fokozott ellenállást a porral és a fröccsenő vízzel szemben, a több napos üzemidőt, az ébresztőórát, de a megtett lépések és távolság mérését, valamint az elégetett kalóriák számolását is. Választhatjuk a fekete vagy a rózsaszín modellt, miközben a kedvezményes ár jelentős vonzerőt jelent.

Ár -tól Mutasd a terméket az Alza.hu-n

A legjobb gyermek okosórák jellemzőinek összehasonlítása

Modell WowME Kids Smile Garmin vívofit junior3 LAMAX WatchY2
Méretek ? ? 45 × 39 × 15 mm
Kijelző mérete
1,44" 14,11 × 14,11 mm
1,30"
Kijelző felbontása
? 112 × 112 px
240 × 240 px
Vízállóság/ellenállás szintje
IP56 5 ATM
IP67
Telefonhívások

Videóhívások



Helymeghatározó rendszerek
GPS

GPS
Helymeghatározás

SOS funkció
Igen, de csak a szülők elérhetőségei jelennek meg.
Akkumulátor üzemideje
Akár 4 nap Akár 1 év
35-100 óra
Ár -tól
Nyomtatás
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ