Shop roku Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/wowme-kids-4g-nahled.jpg

WowME Kids 4G – Használati útmutató

Ha bizonytalan vagy az első lépések megtételében az új WowME Kids 4G okosóráddal, útmutatónk a segítségedre lesz. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wowme-kids-4g-safe-nahled.jpg

WowME Kids 4G Safe+ - használati útmutató

A WowME Kids 4G Safe+ egy funkciókban gazdag okosóra, amelyet inkább gyerekeknek és fiatalabb felhasználóknak terveztek. Hogyan használhatom és hogyan tudom beüzemelni? Útmutatónk ebben lesz a segítségedre. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-chytre-hodinky-mini.jpg

Milyen okosórát vegyek? (ÚTMUTATÓ)

Útmutatónk segít eligazodni az okosórák színes világában, így itt minden felmerülő kérdésedre választ kaphatsz. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobil-a-sport-nahled.jpg

Mobil és sport: Hogyan használhatjuk a telefont futáshoz, kerékpározáshoz és egyéb tevékenységekhez?

A mobiltelefonok segítségével könnyedén mérheted a sportteljesítményedet, amelyet aztán ezek a készülék intuitív formában tárnak eléd. A legpraktikusabb sportalkalmazások pedig jobb eredmények elérésére motiválhatnak. Hogyan segíthetik a mobiltelefonok a sportolásodat?  Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/platba_1.jpg

Hogyan fizessünk okosórával (ÚTMUTATÓ)

Manapság szinte az összes európai terminál lehetővé teszi az érintésmentes fizetést, és ennek köszönhetően az NFC-vel ellátott okosórákkal történő fizetések egyre szélesebb körben terjednek el. De ki kell választanod a megfelelőt, és meg kell győződnöd arról, hogy a szolgáltatást a bankod támogatja. Az okosórával történő fizetés végbemegy mobiltelefon nélkül is? És miért jó választás az órával történő fizetés az utazások során? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chytre-hodinky-kyslik.jpg

Véroxigénszint: az okosórák segítenek a regenerációban és az akklimatizációban

Az okosórák felszereltsége között egyre gyakrabban találkozhatunk az oximéter nevű érzékelővel. Ez a praktikus eszköz segít megbecsülni az artériás vér oxigéntelítettségének (SpO2) értékét, amely sok mindenről árulkodik. De hogyan működik valójában egy ilyen pulzoximéter? Hogyan kell helyesen értelmezni az okosóra által mért értékeket?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/amazfit-nexo-nahled.jpg

Amazfit Nexo (ÁTTEKINTÉS) – csalódásokkal teli okosóra

Mai áttekintésünkben az Amazfit Nexo okosórát vesszük górcső alá. A nem túl sikeres design ellenére az utolsó pillanatig reméltük, hogy az óra felülmúlja várakozásainkat. Lássuk, hogyan értékeltük az Amazfit Nexo-t!

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/promo.jpg

Samsung Galaxy Watch Active2: EKG-mérés és digitális lünetta

A Samsung Galaxy Watch Active2 okosóra nélkülözhetetlen kiegészítőd lesz a mindennapi tevékenységeid méréséhez. Android és iPhone telefonokkal is kompatibilis. Ezenkívül egyszerűen gyönyörűek, mert a Samsung digitális lünettával látta el. Tudod, milyen funkciókkal rendelkezik? Mi a helyzet az EKG-méréssel? Lesz-e LTE verziója? Részletek itt »
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ