30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Bőrönd tartozékok akciós áron - Árnyesés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Siguro
(1)
Szűrés
Ebben a kategóriában megfelelő bőrönd tartozékok találsz. Jelenleg 1 kiemelkedő árajánlatunk van a bőrönd tartozékok kategóriában. A legolcsóbb bőrönd tartozékok keresed? Akkor nézd meg a olcsó bőrönd tartozékok kategóriát.
1 termék
4,8 15×
Siguro SC-L340SU Traveller
Bőröndmérleg - teherbírás 50 kg-ig, állítható határérték, pontosság 50 g, az egységek kiválasztása kg, lb, automatikus és kézi leállítás, TARE funkció a kiegyensúlyozáshoz, túlterhelés és alacsony töltöttségi szint jelző, fordított LCD kijelző fehér és piros számjegyekkel, heveder a poggyász rögzítéséhez, tápegység 2 AAA elem (tartozék), méretek 14 × 5,7 × 3,2 cm, 3 év garancia
Szuper ár
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_SC_L340SU

Bőrönd tartozékok akciós áron - Árnyesés

Milyen bőröndöt vegyek? Nagy utazásra készülsz és a megfelelő bőrönd kiválasztásán gondolkozol? Akkor ez a cikk neked szól, hiszen megtudhatod belőle, hogy milyen bőröndöt érdemes választani az utazásokhoz, és milyen szempontokat kell figyelembe venni a bőrönd kiválasztásakor.
Nem telhet el a nyári kiránduló szezon egy praktikus utazóbőrönd nélkül, amelyben könnyedén és áttekinthető formában tárolhatsz mindent, amire csak szükséged van. Ha egy valóban jó minőségű és igényes bőröndöt keresel, akkor meg is találtad. Tekintsd meg a Roncato...
Ha nem vagy biztos benne, mit csomagolj be gyermekeidnek a nyári táborba, akkor jó helyen jársz. Ebben a cikkben megtalálhatod az összes szükséges dolgot, amely egyetlen hátizsákból vagy bőröndből sem hiányozhat.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ