AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Burley Solo

Termékkatalógus
Burley Solo
Kocsi -gyerekeknek, párnázott
Kód:  SPTif1365 Termékszám:  840840008909

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Burley Solo

Szeretné csemetéjét magával vinni a kerékpártúrára? Mindez mi sem egyszerűbb a Burley kocsijával. Egy igen kifinomult közlekedési eszközről van szó, amely lehetővé teszi gyermeke biztonságos szállítását. Ez a modell a lehető legbiztonságosabb és legtágasabb egyszemélyes gyermekutánfutó.

Főbb tulajdonságok

  • beállítható felfüggesztés
  • párnázott ülés és pántok
  • könnyen dönthető ülések – rendkívül kényelmes a gyermekek számára alvás közben
  • támlába épített sisaktartó – a gyermek sisakkal a fején is természetes helyzetben ül 
  • áttetsző, vízálló, legörgethető rovarháló
  • a hátulsó részen igénybe vehető tároló rekesz, zsebek kisebb tárgyak számára
  • szerszámok igénybevétele nélkül is percek alatt összecsukható

Biztonság mindenek felett

A kocsi szerkezetének kialakítása a maximális és teljeses egészében vett biztonságra való tekintettel került megtervezésre. Egész biztosan értékelni fogja a dönthető fogantyúkat, amelyek biztonsági merevítésként is szolgálnak menet közben. A gyermek biztonságát továbbá az ötpontos biztonsági öv biztosítja, csemetéit így akár autóban is utaztathatja. Az alacsony súlypontnak köszönhetően a kocsi kiválóan van kiegyensúlyozva, a nagy kerek pedig kényelmes utazást biztosítanak. Természetesen fényvisszaverő csíkokkal is felszerelték, és biztonsági világítással és rendelkezik a kocsi. A szemvédők pedig a kocsi és a kerék között felverődő kövektől is megvédi az utasát.

Kényelem gyermeke számára

Gyermeke kényelmét a párnázott ülés és pántok biztosítják, illetve a dönthető támla, amely sisaktartóként is funkcionál. Gyermeke tehát sisakkal a fején is kényelmesen ülhet. Napsütötte napokon egész biztosan hasznosnak fogja találni a sötétített ablakokat, amelyek UV szűrővel rendelkeznek. Kedvezőtlenebb időjárás esetén pedig a letekerhető és átlátszó fedő áll rendelkezésére, vízálló cipzárakkal. A modell vitathatatlan előnye a gyermek testsúlyától függően beállítató felfüggesztés.

Standard feletti felszereltség

A kocsik rendkívül egyszerűen, szinte percek alatt összecsukhatóak szerszámok igénybevétele nélkül. Egyenetlen terep esetén a megálláshoz lábbal kezelhető kézifék szolgál. A kocsi rovarhálóval is rendelkezik, illetve tároló rekesszel a hátulsó részen, továbbá különböző zsebekkel a kisebb tárgyak számára.

Műszaki adatok:

Gyermekek száma:
1

Súly kapacitás:
34 kg

Tömeg:
11,5 kg

Beltér magasság:
64 cm

Beltér szélesség:
47 cm

Csomagtér:
38 liter

Kerék átmérő:
20 hüvelyk

Fogantyú magasság:
76 - 117 cm

Méretek (mélység × szélesség × magasság):
86 × 70 × 97 cm

Méretek összecsukott állapotban (mélység × szélesség × magasság):
95 × 70 × 32 cm

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Burley Solo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Burley Solo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Burley Solo.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ