Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

Celtek Helló Operator Leopard XS

Termékkatalógus
Celtek Helló Operator Leopard XS
Síkesztyű Női sí, vízálló, mérete. XS
Kód:  SPT3124 Termékszám:  844096059067 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Celtek Helló Operator Leopard XS

Eredeti kesztyű márkák Celtek, amelyen keresztül ragyog nemcsak a snowboard. Hogy a vezető a sípályán! Díky speciální membráně 15 K StormDry Insert můžete svůj oblíbený zimní sport provádět celý den bez nepříjemného prochladnutí. A membrán megakadályozza a vízmolekulák behatolnak a kesztyűt, így így a kéz teljesen száraz. Rátérve a cipzár. Palm oldalán van varrva szintetikus bőr, amely biztosítja a nagyobb ellenállást valósítson meg ismételt stressz ezen a területen. Szabad mutatóujjával biztosítja a könnyű és kényelmes, ujjal, majd óvatosan kötni a cipőt vagy bekapcsolása sí kötelező. A többi ujj vannak zárva az egyik rekesz, ezzel is növelve a meleg kesztyűt.

A téli szezonban a hegyek közeledik, miért nem hagyja egyedülálló lehetőséget, hogy megvásárolja ezeket a sport kesztyű szokatlan design! 

  • Női kesztyű alkalmas mindenféle téli sportok
  • Az eredeti terv (Matt francia)
  • Kényelmes, meleg, vízhatlan
  • DNS PrintingTM (Color Carnival) ellenálló, igen ellenálló DNS tinta szivárgott közvetlenül az anyag, ami a nyomtatás továbbra is színes kesztyű
  • DMC. TufferthanTM Palm bőr műbőr, hogy megfeleljen a jellemzőit bőr marhahús
  • PrimaLoft® Szigetelés kiváló hőszigetelő anyag, mikroszálas
  • 15K Storm Száraz Insert vízálló membrán

anyaga:
Felső rész: 55% poliészter, 45% nylon
Bélés: 100% poliészter (polár)

Index meleget:
?9 (ahol a 10 a legmelegebb)

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Celtek Helló Operator Leopard XS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Celtek Hello Operator Leopard XS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Celtek Hello Operator Leopard XS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Celtek Hallo Operator Leopard XS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Celtek Hallo Operator Leopard XS.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ