Shop roku Akvizice ApF HU

Diófélék

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Diófélék típusa
Mandula
(46)
Kesu
(40)
Földimogyoró
(15)
Törökmogyoró
(14)
Pekándió
(13)
Forma
Natural
(37)
Pörkölt
(33)
Sós
(30)
Csokoládéban
(20)
Hámozott
(9)
Csomagolás
Egy fajtájú dióféle
(91)
Egy fajtájú gyümölcs
(1)
Dió mix
(22)
Diófélék és gyümölcsök keveréke
(3)
Tömeg
120 g
1000 g
-
Szűrés

A diófélék évezredek óta fontos részét képezik az étrendnek, mivel számos tápanyagot tartalmaznak - egészséges zsírokban, fehérjében, rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdagok, így a kiegyensúlyozott étrend fontos részét képezik. A diófélék fogyasztás számos egészségügyi előnnyel jár, többek között csökkentik a szívbetegségek kockázatát, támogatják az agyműködést és javítják az emésztést. Milyen diófélék találhatók kínálatunkban? Olvass tovább, és tudj meg többet.

Tovább

Miért nem hiányozhatnak a diófélék a kiegyensúlyozott étrendből?

A diófélék gazdag tápértékük miatt a kiegyensúlyozott étrend felbecsülhetetlen értékű részét képezik. Egészséges zsírokat, fehérjét, rostokat, valamint számos vitamint és ásványi anyagot, például omega-3 zsírsavat, E-vitamint, magnéziumot és vasat tartalmaznak. Tápanyagprofiljuk fontos a kiegyensúlyozott étrend fenntartásához. A dióféléknek számos pozitív hatása van, ezért ne késlekedjünk a fogyasztásukkal. Mik lehetnek ezek?

  • A szívbetegség kockázatának csökkentése.
  • Az agy egészségének előmozdítása.
  • Koleszterin szabályozás.
  • Az emésztés javítása.
  • Az immunrendszer támogatása.
  • Jobb testsúlykontroll.
  • Védelem az oxidatív stressz ellen.

!

A diófélék fogyasztása azonban számos kockázatot is jelenthet

Az ajánlott adagok betartása és a diófélék kiegyensúlyozott étrend részeként való fogyasztása több okból is fontos.

  • A diófélék zsírban gazdagok és magas kalóriatartalommal rendelkeznek. Bár nem úgy tűnik, de az esti tévézés során fogyasztott adag felér egy rendes vacsorával, ezért ezt különösen a súlycsökkentés/fenntartás során vegyük figyelembe.
  • A diófélék fogyasztása az allergiás reakciók magas kockázatával jár. Egyes emberek allergiások lehetnek bizonyos diófélékre, ami allergiás reakciókhoz vezethet, beleértve az anafilaxia súlyos eseteit is.

Milyen diófélék vannak? Meglepő lehet, mennyi féle létezik

A mogyorók kiválóak, hiszen sok fajta létezik belőlük, így mindenki kiválaszthatja a kedvencét. Az édesebb dióféléket kedveled? Akkor próbáld ki a kesudiót. Ha szereted a marcipán ízét, válaszd a mandulát. Ha pedig inkább a klasszikusok híve vagy, a dió sosem rossz választás.

  • A dió kiváló forrása az omega-3 zsírsavaknak és antioxidánsoknak, amelyek védik a szívet és az agyat. Magnéziumot és E-vitamint is tartalmaz, támogatva az egészséges anyagcserét és immunrendszert.
  • A mandula tele van fehérjével, rostokkal és egészséges zsírokkal, csökkenti a szívbetegségek kockázatát és szabályozza a vércukorszintet. E-vitamint tartalmaz, amely védi a sejteket a károsodástól. Finom marcipán készíthető belőle, és a mandula a lisztet is helyettesítheti többféle formában.
  • A kesudió magnéziumot tartalmaz, amely támogatja a szív és az idegrendszer egészségét. Antioxidánsokban gazdag, például rézben és mangánban is, amelyek védik a sejteket a szabad gyökök okozta károsodástól.
  • A brazil dió egészséges zsírok és ásványi anyagok, például réz és cink forrása, amelyek támogatják az immunrendszer egészségét és szabályozzák a vércukorszintet. Magnéziumot is tartalmaz, ami fontos a csontok és az izmok egészségéhez.
  • A makadámdió egyszeresen telítetlen zsírokat tartalmaz, amelyek csökkentik a szívbetegségek kockázatát és elősegítik a bőr egészségét. B1-vitaminban gazdag, amely támogatja az anyagcserét és az idegrendszert.
  • A pisztácia tele van fehérjével és rostokkal, amelyek elősegítik a jóllakottságot és szabályozzák a vércukorszintet. B6-vitamint is tartalmaz, amely támogatja a vörösvérsejtek termelődését és az idegrendszert.
  • A mogyoró egészséges zsírokat és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek védik a szívet és csökkentik a rák kockázatát. E-vitaminban és mangánban gazdag, amelyek elősegítik a bőr és a csontok egészségét.
  • A pekándió gazdag forrása az egészséges zsíroknak és antioxidánsoknak, amelyek védik a szívet és csökkentik a gyulladást. E-vitamint és cinket is tartalmaz, amelyek támogatják a bőr és az idegrendszer egészségét.
  • A kókusz egészséges zsírokat és ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek támogatják a bőr, a haj és az emésztőrendszer egészségét. Gazdag vasban és cinkben, amelyek támogatják az immunrendszert és szabályozzák a vércukorszintet.

Pekándió
Pekándió

Para dió
Para dió

Diófélék aszalt gyümölcsökkel keverve
Diófélék keveréke

Makadámdió
Makadámdió

i

Miért nem szerepel a földimogyoró a diófélék között?

A földimogyoró technikailag nem tartozik a diófélék közé, még ha annak is minősítik őket - valójában a hüvelyesek családjába tartoznak. A földimogyoró azonban hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a diófélék, ezért gyakran ebbe az élelmiszer-kategóriába sorolják. Ezenkívül gazdag forrása a fehérjének, rostoknak és egészséges zsíroknak, elősegítve az izmok regenerálódását és az egészséges anyagcserét. B és E-vitamint tartalmaznak.

A diókeverékeket azok fogják értékelni, akik szeretik a dióféléket

A diófélék keveréke különböző diófélék, például dió, mandula, mogyoró, brazil dió stb. népszerű kombinációja. Ezek a keverékek különféle ízeket és tápanyagokat kínálnak, beleértve a fehérjét, az egészséges zsírokat és az antioxidánsokat. Ideálisak egészséges nassolnivalóként vagy különböző ételek összetevőjeként, hozzájárulva a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz és a jó egészséghez.

A diófélék kerülnek egy keverékbe aszalt gyümölcsökkel, esetleg kókuszdióval. Ideálisan kombinálhatók mazsolával és áfonyával, de a diókeverék aszalt ananásszal, sárgabarackkal vagy szilvával is remek ízű.

Pörkölt vs. természetes diófélék

A típuson kívül azt is kiválaszthatod, hogy az adott diófélék természetes, azaz natúr, vagy pörkölt állapotúak legyenek-e. A pörkölt diófélék íze általában intenzívebb és ropogósabb az állaga, mint a natúr változatnak. A pörkölés emellett növelheti az ízprofiljukat, és egyes diófajták keserűségét is eltávolíthatja. A natúr diófélék megőrzik természetes ízüket és tápanyagaikat, például az enzimeket, vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyek a pörkölés során elveszhetnek.

Szereted a csokoládéba, joghurtba vagy tésztába mártott diófélék ízét?

Ha szereted a különleges ízeket és a dióféléket, akkor biztosan szeretni fogod a különböző kombinációkat.

  • A csokis mogyoró nagyon fog tetszeni. Különböző csokoládék kombinációját kínálja, így a diófélék tej-, fehér- és étcsokoládéban, de sós karamellába mártva is élvezhetők. A földimogyoró, a mandula és a kesudió a legnépszerűbb választás a csokoládéval való bevonásra.
  • A diófélék mézben/cukorban azoknak fognak tetszeni, akik nem szeretik az édességeket, de élvezni akarják a diófélék előnyeit. A földimogyorót, a kesudiót és a mandulát leggyakrabban mézzel vonják be, a cukorba forgatott diófélék pedig nagyon hasonlóan néznek ki.
  • A wasabi tésztában sült földimogyoró egyesíti a diófélék, különösen a földimogyoró egyedi ízét az ázsiai konyhára emlékeztető, enyhén csípős és kellemesen fűszeres ízzel. A gyönyörű zöld szín is nagyon kellemes a szemnek.
  • A jorgurtos mogyoró a diófélék új, nagyszerű ízét hozza el számodra joghurtos bevonattal kombinálva, amely kellemesen édes. Kényeztesd szervezetedet jótékony anyagokkal, és egyúttal gyönyörködtesd ízlelőbimbóidat egy jellegzetes ízvilággal.
  • A diófélék például fahéjjal vagy kókuszdióval is be lehetnek vonva, így füstös ízűek lehetnek, vagy szárított gyümölcsökkel színezett mázzal is kaphatók.

Csokoládéval bevont diófélék
Csokoládéval bevont diófélék

Diófélék tésztabundában
Diófélék tésztabundában

Diófélék joghurtban
Diófélék joghurtban

A Bery Jones diófélék egyszerűen ellenállhatatlanok

A Bery Jones diófélék ellenállhatatlan ízűek, és nagy mennyiségű vitamint, ásványi anyagot és egészséges zsírokat tartalmaznak. Kínálatunkban az édes kesudiótól kezdve a nem hagyományos para dión át a nagyszerű diókeverékekig mindent megtalálsz, gyakran aszalt gyümölcsökkel kombinálva. Szereted az erősebb ízeket? A Bery Jones Nuts csokoládéba, joghurtba, sós tésztába mártott és füstös ízesítéssel rendelkező dióféléket kínál. Rágcsálhatod őket natúr formában, vagy édes desszertekhez vagy salátákhoz adhatod őket. A környezetvédelem is nagyon fontos számunkra, ezért mindent visszazárható zacskókba csomagolunk. A Bery Jones márka még többet is kínál.

Diófélék: egy ajándékcsomag mindenkinek örömet okoz

A diófélék nem csak ízletes és tápláló snackek, hanem nagyszerű ajándékok is, amelyek bárkit megörvendeztetnek, akit megajándékozol. Ha nem tudod, melyik diófélét válaszd, mindenképpen válasszon keverékeket, hogy mindenki kiválaszthassa, mit szeret. Az édesszájúaknak válassz a csokoládés, mézes vagy cukros diófélék közül.

i

Olcsó diófélék érdekelnek? Akciós kínálatunk első osztályú étkezést kínál megfizethetőbb áron.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
117 termék
4,9 77×
Bery Jones Paradió 250 g
Dióféle - para natural, 250 g visszazárható csomagolásban - 9 160 Ft/1 kg
Szuper ár
2 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTks150
4,9 226×
Bery Jones Diókeverék natural 500 g
Dióféle - mix, mandula, kesu, para, törökmogyoró és pekándió natural, 500 g visszazárható csomagolásban - 9 980 Ft/1 kg
Szuper ár
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbery087
4,7 21×
Bery Jones Pirított kesudió - tengeri só és bors 500 g
Dióféle - kesu pörkölt és sós, 500 g visszazárható csomagolásban - 11 380 Ft/1 kg
Szuper ár
5 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbery121
4,7 25×
Bery Jones Pirított mandula - rozmaring, chili és fokhagyma 500 g
Dióféle - mandula pörkölt, 500 g visszazárható csomagolásban - 11 380 Ft/1 kg
Szuper ár
5 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbery122
4,8 78×
Bery Jones Pekándió 1 kg
Dióféle - pekándió natural, 1000 g visszazárható csomagolásban - 9 390 Ft/1 kg
Szuper ár
9 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbery027
Bery Jones Pisztácia, hámozott, 250 g - Dióféle
Típusok
4,2 37×
Bery Jones Pisztácia, hámozott, 250 g
Dióféle - pisztácia hámozott, 250 g visszazárható csomagolásban - 16 360 Ft/1 kg
Szuper ár
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbery173
4,9 59×
Bery Jones mandula keserű csokoládéban
Dióféle - mandula csokoládéban, 500 g visszazárható csomagolásban - 7 780 Ft/1 kg
Szuper ár
3 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbery114
4,6 15×
Bery Jones Mandulapehely 500 g
Dióféle - mandula natural, 500 g visszazárható csomagolásban - 7 180 Ft/1 kg
Szuper ár
3 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbery016
5,0 168×
Bery Jones Mandula tejcsokoládéban és fahéjban 250 g
Dióféle - mandula csokoládéban, 250 g visszazárható csomagolásban - 8 360 Ft/1 kg
Szuper ár
2 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTks142
4,9 226×
Bery Jones Diókeverék natural Exclusive 500 g
Dióféle - mix, natural, 500 g visszazárható csomagolásban - 10 580 Ft/1 kg
Szuper ár
5 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbery089
Bery Jones földimogyoró, sózott, pörkölt, 0,5 kg - Dióféle
Típusok
4,9 115×
Bery Jones földimogyoró, sózott, pörkölt, 0,5 kg
Dióféle - földimogyoró pörkölt és sós, 500 g visszazárható csomagolásban - 2 780 Ft/1 kg
Szuper ár
1 390 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbery175
4,9 77×
Bery Jones Brazildió egészben 500 g
Dióféle - para natural, 500 g visszazárható csomagolásban - 10 380 Ft/1 kg
Szuper ár
5 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbery024
4,9 17×
Bery Jones Partykeverék, földimogyoró kesudióval 1 kg
Dióféle - mix, kesu és földimogyoró pörkölt és sós, 1000 g visszazárható csomagolásban - 5 290 Ft/1 kg
Szuper ár
5 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbery103
4,9 71×
Bery Jones Mandula fehér csokoládéban és kókusszal 250 g
Dióféle - mandula csokoládéban, 250 g visszazárható csomagolásban - 8 360 Ft/1 kg
Szuper ár
2 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbery147
4,8 21×
Bery Jones Étcsokoládés kesudió 500g
Dióféle - kesu csokoládéban, 500 g visszazárható csomagolásban - 7 780 Ft/1 kg
Szuper ár
3 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbery139
4,9 16×
Bery Jones Kókusz szeletek 500 g
Dióféle - kókusz natural, 500 g visszazárható csomagolásban - 5 580 Ft/1 kg
Szuper ár
2 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbery105
Bery Jones Kesudió chilis lime ízesítéssel 250g - Dióféle
Típusok
3,6 31×
Bery Jones Kesudió chilis lime ízesítéssel 250g
Dióféle - kesu pörkölt és sós, 250 g visszazárható csomagolásban - 10 360 Ft/1 kg
Szuper ár
2 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbery162
4,1 137×
Bery Jones Dió 250 g
Dióféle - dió natural, 250 g visszazárható csomagolásban - 7 160 Ft/1 kg
Szuper ár
1 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTks139
4,8 48×
Bery Jones Tejcsokoládés kesudió 500g
Dióféle - kesu csokoládéban, 500 g visszazárható csomagolásban - 7 780 Ft/1 kg
Szuper ár
3 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbery138
4,9 215×
Bery Jones Sózott pörkölt kesudió W320 250 g
Dióféle - kesu pörkölt és sós, 250 g visszazárható csomagolásban - 8 760 Ft/1 kg
Szuper ár
2 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTks145
4,9 74×
Bery Jones Blansírozott mandula 500 g
Dióféle - mandula hámozott, 500 g visszazárható csomagolásban - 6 980 Ft/1 kg
Szuper ár
3 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbery012
Bery Jones Földimogyoró cukorban 1 kg - Dióféle
Típusok
4,9 80×
Bery Jones Földimogyoró cukorban 1 kg
Dióféle - földimogyoró cukorban, 1000 g visszazárható csomagolásban - 2 890 Ft/1 kg
Szuper ár
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbery034
4,9 226×
Bery Jones Vegyes diófélék natúr 250 g
Dióféle - mix, mandula, kesu, para, törökmogyoró és pekándió natural, 250 g visszazárható csomagolásban - 9 160 Ft/1 kg
Szuper ár
2 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTks140
4,1 137×
Bery Jones Dió 500 g
Dióféle - dió natural, 500 g visszazárható csomagolásban - 7 780 Ft/1 kg
Szuper ár
3 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbery030

Diófélék

Diófélék

A Diófélék kategóriában összesen 117 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Diófélék – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó diófélék Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább diófélék A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb diófélék A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: diófélék vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ