Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Elite Arion Digital Smart B+

Termékkatalógus
Elite Arion Digital Smart B+
Edzőgörgő - kód a MyE-Training alkalmazáshoz való 12 hónapos hozzáféréhez, elektronikusan vezérelt edzőgörgő, beépített ellenállással, akár 5%-os emelkedő szimulálásával, ANT + (FE-C) vagy Bluetooth Smart protokoll adatátvitellel, a kormánycsapágyat nem tartalmazza
Kód:  SPTbd0992 Termékszám:  8020775026465 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Elite Arion Digital Smart B+

Az elektronikusan irányított Elite rendszer otthoni kerékpározáshoz, az integrált ellenállási egységekkel a legvonzóbb termék a kategóriájában. Innovatív kialakításának köszönhetően mostmár biciklizhetsz az otthonod kényelmében is. Bármilyen időjárásban kerékpározhat, egy nagyszerű árért. Akár 5%-os emelkedő szimulálására képes. Vezeték nélküli adatátviteli technológiát használ, így engedélyezi az ANT + (FE-C) és a Bluetooth Smart protokollokat. A csomag tartalmazza a kódot is a MyE-Training alkalmazáshoz való 12 hónapos hozzáféréshez. Az alkalmazás letöltése után futtathatod a Conconi tesztet és létrehozhatod a saját utadat a Google Maps-on. Nem tartalmazza a kormánycsapágyat.

Az Elite Arion Digital Smart B+ legfőbb jellemzői

  • Egyszerű mozgatni és tárolni
  • Bármilyen időjárásban biciklizhetsz
  • Biztonságot ad a kezdők számára
  • Alacsony zajszintje, hosszú életű görgőkkel
  • Akár 5%-os emelkedő szimulálására képes
  • ANT+ (FE-C) és Bluetooth Smart vezetéknélküli technológiák
  • 12 hónapos hozzáférés a MyE-Training szoftverhez

A Elite Arion digitális rendszere formába hoz

Az Elite Arion Digital Smart B+ rendszer otthoni kerékpározáshoz az első olyan fajta, amelyet telefonról vagy más eszközről is vezérelhet, ezek összekötnek téged az elektronikusan vezérelt mágneses ellenállási egységgel. A termék 3 fokozatban állítható, így a kerékpárosok bármilyen szinten is legyenek, biztosan megtalálják az a nehézséget, amit keresnek. Az egyik mód a teljesítmény állandó fenntartására összpontosít, egy mód, amelyben megváltoztathatja az ellenállási szintet és vannak előre beállított program módok is. 10 előre beállított program van, amelyeket egyénileg személyre szabhat igényeinek megfelelően. A rendszer kompatibilis 26 és 28 inch-es kerekekkel is.

A biztonságos Elite rendszer otthoni kerékpározáshoz, bármilyen szinten

Az Elite Arion Digital Smart B+-on való biztonságos kerékpározást az eredeti parabola alakja biztosítja, amely tökéletes egyensúlyt nyújt a biciklizés közben is. Egyszerű össze- és szétszerelni a teljes edzőgörgőt. Az edzés még soha nem volt biztonságosabb és szórakoztatóbb ennél. Ezzel az edzőgörgővel bármikor és bárhol edzhetsz. A fő jellemzői közé tartozik a az alacsony zajszint, a hosszú élettartam és az egyszerű tárolás. Minőségét a gyártás során felhasznált legjobb minőségű ipari csapágyak biztosítják.

 

Paraméterek

Kerék átmérője
27,5" Kész!
Tömeg
12,56 kg Kész!
Fék típusa
Mágneses Kész!
Kerék átmérője
27,5" Kész!

Méret

Kerék átmérője
27,5" Kész!

Tömeg

Tömeg
12,56 kg Kész!

Ellenállás típusa

Fék típusa
Mágneses Kész!

További tulajdonságok

Kerék átmérője
27,5" Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Elite Arion Digital Smart B+ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elite Arion Digital Smart B+. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Elite Arion Digital Smart B +.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ