Shop roku AP+ plus nový vizuál

Evolveo StrongVision PRO SMART 4G

Termékkatalógus
Evolveo StrongVision PRO SMART 4G
2,4 9 értékelés
Vadkamera - GSM, 4G, érzékelő hatótávolsága 25 m, maximális fényképminőség 30 Mpx, érzékelő felbontása 8 Mpx, 120° látószög, max. videófelbontás 4K (4096 × 2160), kijelző felbontása 320x240 Mpx, kamerához, állványmenet, használati utasítás és szíj a csomag része, SD memóriakártya kompatibilis, akkumulátoros tápellátás, 10 AA elem, maximális üzemidő 90 nap, IP védelem IP65, tömege 371 g, mérete 15,1 × 11,8 × 8,7 cm (Ma×Sz×Mé)
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTevo016 Termékszám:  8595683203159 Gyártó honlapja:
Evolveo StrongVision PRO SMART 4G 89 790 Ft Szállításra kész 4 db
Vásárlás

Evolveo StrongVision PRO SMART 4G

Minőségi EVOLVEO StrongVision PRO SMART 4G vadkamera mobilkapcsolattal

Az EVOLVEO StrongVision PRO SMART 4G vadkamera új, fejlett 8 megapixeles CMOS érzékelővel, 4K videofelvétellel 30 képkocka/másodperc sebességgel, 30 megapixeles fotótárolóval és Android/iOS alkalmazással rendelkezik. A 940 nm-es technológiával rendelkező 58 IR LED-nek köszönhetően még éjszaka is nagyszerű fényképeket és felvételeket készít, és a rögzített képek/felvételek előfizetéses felhőtárolás esetén azonnal elérhetőek egy letisztult alkalmazásban.Fizetett felhőszolgáltatás nélkül azadatok legfeljebb 256 GB méretű SD-kártyán tárolódnak. SD kártyaolvasó tartozék. Szintén újdonság a LiveView mód, amellyel valós időben figyelheted, mi történik a vadkamera előtt.

Az EVOLVEO StrongVision PRO SMART 4G támogatja a LiveView - valós idejű élő előnézet

Az élő előnézet funkció mostantól lehetővé teszi, hogy a területet szükség szerint valós időben, közvetlenül az EVOLVEO StrongVision PRO SMART 4G kamera kísérő alkalmazásában figyelhesd. Amikor megjelenik az értesítést, hogy a készülék mozgást érzékel, egyszerűen csatlakozz távolról a vadkamerhhoz, és kövesd nyomon a vadon élő állatokat, az erdőt, vagy az építkezést. A vadkamera multishot funkcióval rendelkezik, amely 9 egymást követő képet készít. Csak az elsőt küldi el az alkalmazásnak, atöbbit a behelyezett SD-kártyán tárolja. A PIR érzékelőt is letilthatod, és beállított időközönként bekapcsolhatod a time-lapse funkciót is.

Az EVOLVEO StrongVision PRO SMART 4G 10× 1,5 V-os AA elemeket tartalmazó elemtartóval rendelkezik

Az EVOLVEO StrongVision PRO SMART 4G vadkamerában található 10× 1,5 V-os AA elemeket tartalmazó elemtartó doboz kényelmesen kicserélhető egy 8000 mAh kapacitású Li-ion akkumulátorra, amely hosszabb üzemidőt, egyszerű kezelhetőséget és olcsóbb üzemeltetést biztosít az AA elemekhez képest. Csereakkumulátor könnyen beszerezhető ITT. A vadkamerák működése így folyamatos lehet, amely mind a vadmegfigyelés, mind avagyonvédelem szempontjából hasznos. Acél drótkötél vásárlásával megóvhatod a vadkamerát a lopástól, illetve tartós fémdoboz segítségével le is zárhatod.

Az IR LED-eknek köszönhetően az EVOLVEO StrongVision PRO SMART 4G vadkamera éjszakai felvételeket is készít

Az 58 darab 940 nm-es technológiájú IR LED és a precíz 8 Mpx-es CMOS érzékelő kombinációja lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű és éles fotókat/videókat készítsen éjszaka is, és a láthatatlan spektrumnak köszönhetően a fény nem riasztja el az állatokat vagy a tolvajokat. Az EVOLVEO StrongVision PRO SMART 4G vadkamera ezért tökéletesen alkalmas takarmánytelepekre, vadászterületekre vagy ipari komplexumok és területek védelmére.

Vadmegfigyelés és vagyonvédelem

Az EVOLVEO StrongVision PRO SMART 4G vadkamera nemcsak a vadon élő állatok megfigyelésére, hanem a tulajdon védelmére, az emberek mozgásának megfigyelésére egy nagy telken, vagy az építkezés/projekt egyes fázisainak rögzítésére is kiválóan alkalmas. A precíz PIR-érzékelőnek és az értesítéseknek köszönhetően az EVOLVEO StrongVision PRO SMART 4G vadkamera azonnal reagál a mozgásra, és közvetlenül az alkalmazásba küld értesítéseket, ahol ellenőrizheted, mi történik a telepítés helyszínén.

Az EVOLVEO StrongVision PRO SMART 4G vadkamera csomag tartalma

  • EVOLVEO StrongVision PRO SMART
  • Antenna
  • Rögzítő szalag
  • SD kártyaolvasó
  • Felhasználói kézikönyv

Paraméterek

A kijelző felbontása
320x240 Kész!
Fotó maximális minősége
30 Mpx Kész!
Érzékelő felbontása
8 Mpx Kész!
Max. videófelbontás
4K (4096 × 2160) Kész!
Érzékelő hatósugara
25 m Kész!

Felvétel minősége

A kijelző felbontása
320x240 Kész!

Fényképezőgép felbontása

Fotó maximális minősége
30 Mpx Kész!
Érzékelő felbontása
8 Mpx Kész!

Videó felbontása

Max. videófelbontás
4K (4096 × 2160) Kész!

Érzékelő hatósugara

Érzékelő hatósugara
25 m Kész!

IR lámpa

Hatótáv
20 m Kész!

Tulajdonságok

Látószög
120 ° Kész!
Tulajdonságok
Kamerával, Háromlábú állvány menet Kész!
Funkciók
IR lámpa Kész!
Vízhatlan
IP65 Kész!
Konnektivitás
4G, GSM Kész!
Memóriakártya típusa
SD Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor típusa
AA Kész!
Akkumulátorok száma
10 db Kész!
Max. akkumulátor élettartam
90 nap Kész!

Csomagolás

Csomag része
Használati utasítás, Szíj Kész!

Méretek

Magasság
15,1 cm Kész!
Szélesség
11,8 cm Kész!
Mélység
8,7 cm Kész!

Tömeg

Tömeg
371 g Kész!
Több paraméter

Az EVOLVEO 2005 óta van jelen a piacon, és fő termékei közé tartoznak a digitális otthon, a személyi elektronika és a játéktárgyak. A márka elsősorban a szórakoztató elektronika és az informatika iránt érdeklődő férfiakra összpontosít. Olyan divatos termékeket kínál, amelyek különösen az ár tekintetében felveszik a versenyt a nagy globális márkák kínálatával. Az EVOLVEO nemzetközi csapata több mint tíz országban biztosítja a fejlesztést, a forgalmazást és a szervizelést.


Hivatalos márkaszerviz Evolveo Hivatalos márkaszerviz
Ha a terméket közvetlenül egy hivatalos szervizközpontba szállítod, jelentősen lerövidül a javítási idő. További információkért kattints ide.
Evolveo műszaki támogatás Műszaki támogatás
A műszaki támogatással kapcsolatos további információkért kattints ide.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Evolveo StrongVision PRO SMART 4G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Evolveo StrongVision PRO SMART 4G. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Evolveo StrongVision PRO SMART 4G.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ