A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

EVOLVEO StrongVision PRO WiFi

Termékkatalógus
EVOLVEO StrongVision PRO WiFi
4,4 6 értékelés
Vadkamera - Wi-Fi, érzékelő hatótávolsága 20 m, maximális fényképminőség 30 Mpx, érzékelő felbontása 8 Mpx, 120° látószög, zársebesség 1 s, max. videófelbontás 4K (4096 × 2160), kijelző felbontása 1080 × 720 Mpx, IR lámpa 940 nm, tápegység és használati utasítás a csomag része, SD memóriakártya kompatibilis 250 GB méretig, fénykép küldése alkalmazás, akkumulátoros tápellátás, 1 elem, maximális üzemidő 180 nap, IP védelem IP65, tömege 382 g, mérete 13,8 × 9 × 8,6 cm (Ma×Sz×Mé)
52 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTevo005 Termékszám:  8595683202251 Gyártó honlapja:
EVOLVEO StrongVision PRO WiFi 52 990 Ft Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Vásárlás

EVOLVEO StrongVision PRO WiFi

Az EVOLVEO StrongVison Pro WiFi egy professzionális használatra tervezett vadkamera. Az érzékelő egy új generációs, 8Mpx-es CMOS érzékelővel rendelkezik, amely még 4K felbontású videót is képes rögzíteni 30 fps sebességgel. Az összes fájlt a maximum 256 GB kapacitású SD-kártyán tárolhatod. A fotócsapdát teljesen zajmentes kialakítás jellemzi, amely harmóniában van a természettel, és a láthatatlan éjszakai fénynek köszönhetően éjszaka is remek felvételeket készít.

Az EVOLVEO StrongVision Pro WiFi vadkamera legfőbb jellemzői

  • Kiváló minőségű videó akár 4K felbontásig
  • Kamera objektív: F=3.1; FOV=57°
  • Kioldási időköz: 1/5/10/30s/min
  • Akkumulátorok: 10 000 mAh
  • Éjjellátás: 58 × 940 nm-es infravörös LED
  • Kompakt méret a sziklák és fák repedéseiben történő könnyű elhelyezéshez
  • EVOLVEO StrongVision Pro WiFi fotócsapda praktikus álcázott kialakítással

Az EVOLVEO StrongVision Pro WiFi fotócsapdával semmiről sem fogsz lemaradni

Az EVOLVEO StrongVision PRO WiFi professzionális fotócsapda akár 30 Mpx felbontású felvételeivel, 30 képkocka/másodperc sebességű 4K videofelvétellel és 58 IR LED 940nm-es láthatatlan éjszakai fény segítségével nagyszerű eszköz vadmegfigyeléshez, vagyonbiztonsághoz vagy nagyobb ingatlanok területén történő mozgásának követéséhez. A nagy kapacitású, 10 000 mAh kapacitású akkumulátor, az új CMOS chip és a rengeteg tartozék hosszú élettartamot, gazdaságos működést, valamint védelmet biztosít a tolvajok és vandálok ellen. A fotócsapda LiveView funkcióval is rendelkezik, amely sokkal könnyebbé teszi a telepítést és a felszerelést.

Integrált kijelző a szkennelt terület egyszerű beállításához

A LiveView funkció lehetővé teszi a könnyű felszerelést és beállítást az érzékelt terület valós idejű megfigyeléséhez. Az alkalmazásban könnyen láthatod, hogy mit rögzít a fotócsapda amikor egy fára, garázsra vagy kerítésre van felszerelve, és beállíthatod a szöget, a hatótávolságot, valamint a távolságot anélkül, hogy folyamatosan le kellene venned és pozíciót kellene változtatnod. Az EVOLVEO StrongVision WiFi PRO ezért akár magasan fekvő vagy nehezen megközelíthető helyeken is elhelyezhető. A fotók, videók letöltése illetve a beállítások módosítása a Bluetooth és a Wi-Fi kombinációjának köszönhetően akár 20 méter távolságból közvetlenül az iOS/Android alkalmazással is lehetséges.

Az EVOLVEO StrongVision Pro WiFi fotócsapda nagyszerű akkumulátorral büszkélkedik

A hosszú élettartam és a gazdaságos működés a vadkamera fontos paraméterei közé tartozik. Az EVOLVEO StrongVision PRO WiFi ezért egy Li-ion kivehető 10.000 mAh akkumulátorral rendelkezik, amely mindkettőt biztosítja. A hagyományos AA elemekkel összehasonlítva olcsóbb a működtetése, és a fotócsapda hosszabb ideig tart egyetlen töltéssel. A mellékelt akkumulátorhoz csereakkumulátor is vásárolható, hogy meghosszabbíthasd az eszköz üzemidejét.

Sokoldalúan használható vidéken, telephelyeken vagy a nyaralóban

Az EVOLVEO StrongVision PRO WiFi vadkamera lehetséges felhasználási területe nem csupán a vadak követése. Az emberi szem számára láthatatlan 940 nm-es éjszakai fénytechnológiával ingatlanok megfigyelésére is kiválóan alkalmas, hiszen így megfigyelhetsz egy nyaralót, ipari zónát vagy építkezési területet is. Természetesen time-lapse funkció is elérhető, amely lehetővé teszi, hogy hosszabb időn keresztül nyomon követhesd egy épület vagy projekt előrehaladását.

Az EVOLVEO StrongVision Pro WiFi fotócsapda csomag tartalma

  • EVOLVEO StrongVision Pro WiFi
  • Li-Ion akkumulátor - SGV CAM-BAT2
  • 230V AC/12V DC hálózati adapter
  • Használati útmutató
  • SD kártyaolvasó

Paraméterek

A kijelző felbontása
1080 × 720 Kész!
Fotó maximális minősége
30 Mpx Kész!
Érzékelő felbontása
8 Mpx Kész!
Max. videófelbontás
4K (4096 × 2160) Kész!
Érzékelő hatósugara
20 m Kész!

Felvétel minősége

A kijelző felbontása
1080 × 720 Kész!

Fényképezőgép felbontása

Fotó maximális minősége
30 Mpx Kész!
Érzékelő felbontása
8 Mpx Kész!

Videó felbontása

Max. videófelbontás
4K (4096 × 2160) Kész!

Érzékelő hatósugara

Érzékelő hatósugara
20 m Kész!

IR lámpa

Hullámhossz
940 nm Kész!
Hatótáv
20 m Kész!

Tulajdonságok

Látószög
120 ° Kész!
Zársebesség
1 s Kész!
Tulajdonságok
Kijelző Kész!
Vízhatlan
IP65 Kész!
Konnektivitás
WiFi Kész!
Memóriakártya típusa
SD Kész!
Memóriakártya max. mérete
250 GB Kész!

Fénykép küldése

Fénykép küldése
Alkalmazás Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Akkumulátor Kész!
Akkumulátorok száma
1 db Kész!
Max. akkumulátor élettartam
180 nap Kész!

Csomagolás

Csomag része
Tápegység, Használati utasítás Kész!

Méretek

Magasság
13,8 cm Kész!
Szélesség
9 cm Kész!
Mélység
8,6 cm Kész!

Tömeg

Tömeg
382 g Kész!
Több paraméter

Az EVOLVEO 2005 óta van jelen a piacon, és fő termékei közé tartoznak a digitális otthon, a személyi elektronika és a játéktárgyak. A márka elsősorban a szórakoztató elektronika és az informatika iránt érdeklődő férfiakra összpontosít. Olyan divatos termékeket kínál, amelyek különösen az ár tekintetében felveszik a versenyt a nagy globális márkák kínálatával. Az EVOLVEO nemzetközi csapata több mint tíz országban biztosítja a fejlesztést, a forgalmazást és a szervizelést.


Hivatalos márkaszerviz Evolveo Hivatalos márkaszerviz
Ha a terméket közvetlenül egy hivatalos szervizközpontba szállítod, jelentősen lerövidül a javítási idő. További információkért kattints ide.
Evolveo műszaki támogatás Műszaki támogatás
A műszaki támogatással kapcsolatos további információkért kattints ide.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EVOLVEO StrongVision PRO WiFi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO StrongVision PRO WiFi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EVOLVEO StrongVision PRO WiFi.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ