Gyerünk pecázni!

Felfüggeszthető edzőheveder

A felfüggeszthető fitnesz rendszerek, mint a felfüggeszthető edzőheveder, ma már minden fitneszközpontban megtalálható. Sokoldalúságának köszönhetően az edzőheveder alkalmas mind professzionális edzésre, mind otthoni fitneszgyakorlatokra és rehabilitációra is. Könnyedén megmozgathatod velük az egész testedet súlyok használata nélkül. Szeretnél fitt lenni, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Olvass tovább!

Tovább

Mi az edző heveder célja és hogyan használják?

Az edzőheveder, vagy más néven funkcionális heveder, egy többfunkciós erősítő segédeszköz, amelyet az egész test átfogó edzésére használnak. Sokoldalúságának köszönhetően az edző heveder nemcsak profi sportolóknak alkalmas, hanem otthoni fitnesz gyakorlatokhoz és rehabilitációhoz is. Kiváló kardióhoz és zsírégetéshez, de szintén alkalmas kevésbé dinamikus testépítő gyakorlatokhoz. Az edzőheveder gyakorlatok lényege, hogy ellenállásként a saját testsúlyodat használod. A gyakorlat intenzitását a test talajjal bezárt szöge adja, így alkalmas bármilyen edzettségi szintű embernek.

 • Az edzőheveder két, fogantyúkkal és/vagy kengyellel ellátott pántból áll, amelyeket egy hurok és egy karabiner köt össze a felfüggesztéshez.
 • Az edzőheveder rögzítése után máris kezdheted az edzést.
 • Az otthoni edzésre szolgáló nejlon, ajtóra illeszkedő akasztók általában mellékelve vannak.
 • A plafonba rögzíthető edzőheveder tartók külön is megvásárolhatók.
 • Az edzőheveder rögzítése a szabadban is megoldható, például faágakhoz, korláthoz vagy kerítéshez. De mindig ügyelj a biztonságra az edző heveder használatakor, és mindig tartsd be a használati és biztonsági utasításokat.
 • Valamennyi felfüggeszthető edzőheveder teherbírása legalább 150 kg.
Edzőheveder TRX eredeti

TRX edzőheveder

i

Tudtad, hogy a felfüggeszthető edzőrendszerek rövidítése "TRX"? A TRX egy mozaik szó, jelentése teljes testtel végzett ellenállásos edzés (Totalbody Resistance Exercise). A TRX levédett márkanév. A cég a saját tervezésű sporteszközök értékesítése mellett edzésprogramok készítésével, valamint az eszközökhöz tartozó oktatással, edzőképzéssel is foglalkozik.

Az edzőheveder előnyei a súlyzókkal szemben

Szerencsére a "No pain, no gain" szlogen egyre inkább eltűnik az edzőtermekből. A testmozgást ma már átfogóbban közelítjük meg, s már nem csak a nagy izmokról szól. A modern edzésnek sokféle módszere lehet, és súlyokat vagy számtalan más fitness eszközt alkalmazhat, de egyre gyakrabban a saját testsúlyod is elegendő, ami a legegészségesebb és legtermészetesebb edzésforma. Rengeteg okot találunk arra, hogy miért érdemes az edzőheveder használatát fontolóra venni.

 • Legelőször az edzőheveder alacsony tömege és könnyű tárolása fog lenyűgözni. A felfüggeszthető edzőheveder tömege minimális, és összetekerve szinte bárhol tárolható.
 • Telepítése egyszerű és gyors. Akár az irodában is az ajtóra akaszthatod, vagy a parkban egy faágra.
 • Az edzőheveder gyakorlatok összetettek és jobban imitálják a normális, egészséges testmozgást, mint sok más edzésforma. Az edzőheveder valóban az egész test edzésére szolgál.
 • Az edzőheveder gyakorlatok végzésekor csak a saját testsúlyodat használod, így kerül egészséges terhelés az ízületekre és az izmokra.
 • A hatékony, teljes testet terhelő edzőheveder gyakorlatok egyszerre több izomcsoportot is igénybe vesznek.
 • Az edzőheveder gyakorlatok javítják a test egyensúlyát és általános koordinációját is.
 • Az edzőheveder gyakorlatok aktiválják a belső izmokat, amelyek a gerincet stabilizálják és segítenek a jó testtartás megőrzésében.
 • Az edzőheveder gyakorlatok végzése szórakoztató. A felfüggeszthető edzőrendszerek a végezhető gyakorlatok korlátlan kombinációját kínálják.
 • i

  Az egyetlen súly, amely valóban biztosítja a legegészségesebb testmozgást, az a saját tested.

  Edző heveder kiválasztása - Mire figyeljünk?

  Ha a számodra legmegfelelőbb felfüggeszthető erősítő rendszert szeretnéd kiválasztani, a következő paraméterekre és felszerelésre összpontosíts:

  • A TRX edzőheveder, vagy más néven TRX kötél terhelhetősége általában 150 kg körül van. Mindig győződj meg arról, hogy a választott edzőheveder teherbírása legalább 10 kg-mal nagyobb, mint a testsúlyod.
  • Az állítható hevederhossz jól jöhet, ha a rendszert többen használják, vagy ha az edzőheveder hosszát úgy akarod beállítani, hogy jobban megfeleljen neked. Az edző heveder szára általában 150-200 cm között állítható.
  • A fogantyúk anyaga nagyban hozzájárul az edzőheveder használatának kényelméhez. A leglágyabb és legkellemesebb a habszivacsból készült fogantyú. A gumi szintén puha és csúszásmentes. A textil fogantyút akár a csuklód köré is tekerheted, de edzés közben vághatja a tenyeredet.
  • Az ajtóakasztó praktikus az otthoni edzéshez. Ha nem akarod a TRX-et a radiátorcsövekhez vagy egyéb kevésbé megfelelő helyekhez rögzíteni, mindenképpen ellenőrizd, hogy a kiválasztott edzőheveder modell rendelkezik-e ajtóhorgonnyal.

  Edzőheveder TRX - csak egy eredeti létezik

  A TRX (Total-body Resistance Exercise) rendszert eredetileg az amerikai tengerészgyalogság (Navy Seals) számára fejlesztettek ki. Valójában ez a világ első felfüggesztési rendszere, az összes későbbi típus őse, amely a leginkább népszerűsítette az edzőhevederekkel végzett komplex gyakorlatokat. Ezért a TRX kifejezés gyakran használatos általános értelemben minden felfüggesztéses edzőrendszerre.

  NAVY SEALS edzőheveder TRX

  Edzőheveder TRX - eredeti vs. másolat

  A TRX másolatok alapvető funkciói és a velük végezhető edzőheveder gyakorlatok szinte teljesen megegyeznek az eredetivel, de hiányzik belőlük néhány hasznos extra funkció és részlet, amelyek az eredeti TRX-et legendává teszik.

  Összehasonlítás - TRX edzőheveder vagy olcsóbb márkák? Mi a különbség?

  Az olcsóbb felfüggeszthető erősító rendszerek kevésbé jó kivitelezésűek, kevésbé funkcionálisak és kevésbé kényelmesek, de aggódni nincs ok, mivel így is megfelelnek a biztonságos és hatékony edzés minden követelményének. A TRX edzőheveder esetében az ár a minőséget jezi. De vajon tényleg megéri ennyivel többet fizetni? Ha komolyan gondolod az edzést, akkor megéri eredeti TRX edzőhevederbe befektetni. Nézzük, milyen előnyei vannak.

  • Jobb anyagok és kivitelezés
  • Kényelmesebb markolatok
  • Csúszásmentes hurok
  • Lyukak az edzőheveder könnyebb beállításához
  • Rengeteg tartozék
  • Hozzáférés egy TRX gyakorlatokat tartalmazó online alkalmazáshoz
  • Magas ár

  Ha a drágább TRX edzőheveder mellett teszed le a voksod, akkor edzőheveder gyakorlatok sokasága lesz mindig kéznél a mobiltelefonodban. A TRX alkalmazások segítenek az edzésben!

  Edzőheveder gyakorlatok - Hogyan kezdjük? Próbáld ki ezt a 7 egyszerű gyakorlatot!

  A TRX márka a jó fitnesz szinonimája. Kezdetben ez a 7 alapgyakorlat elég ahhoz, hogy 100%-os edzést kapj, amellyel minimális idő alatt maximális eredményeket érhetsz el. A TRX segítségével a fogyás magától megy, és az erőnléted azonnal javulni fog. Ha hátfájással szenvedsz, próbáld ki a törzset megcélzó TRX edzőheveder gyakorlatokat.

  Edzőheveder TRX

  FEKVŐTÁMASZ / HÚZÓDZKODÁS / GUGGOLÁS / PLANK / ELFORGÁS / ELŐREHAJLÁS / KITÖRÉS (LUNGE)

  A gumis edzőheveder puha, csúszásgátló markolatokkal rendelkezik, egyszerűen és gyorsan felszerelhető, s teherbírása akár 250 kg is lehet.

  Edzőheveder ár

  A legolcsóbb edzőheveder modellek ára 10 és 20 ezer forint között mozog, míg a sokoldalúbb és több tartozékot kínáló felfüggeszthető edzőrendszerek ára akár 30-40 ezer forint is lehet. Ha komolyan gondolod az edzést, és az edzőhevedert változatos és nagy igénybevételt jelentő gyakorlatoknak tervezed kitenni nap mint nap, akkor legjobb egy eredeti TRX edzőhevederbe befektetni, amelyek ára magasabb kategóriát képvisel, viszont kivételes minőséget és a csomagban tartozékok sokaságát kínálja, például edzővideó CD-t, egy hordtáskát, amelyben az egész készlet elfér, és több különböző fogantyút, amelyekkel az izmokat eltérő szögekből erősítheted.

  i

  A legtöbb edző heveder modell nem tartozik a filléres fitness tartozékok közé, így talán nem bánnád, ha kedvezményes vagy akciós áron tudnál hozzájutni a neked tetsző darabhoz. Látogasd meg olcsó felfüggeszthető erősítő rendszerek oldalunkat, ahol ár szerint rangsoroltuk a termékeket, így a legjobb ár-érték arányt kínáló modellek jobban szemet szúrnak. Edzőheveder vélemények oldalunkon pedig vásárlóink visszajelzéseinek figyelembevételével rangsoroltuk a termékeket, különféle paraméterek szerint, mint például népszerűség, vásárlói értékelés vagy panaszok, illetve akciós ár.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
TRX Tactical Gym Szállításra kész > 5 db
Felfüggeszthető edzőheveder - teherbírása: 159 kg, ajtó felfogatással
97 690 Ft

2.
TRX Sweat Szállításra kész > 5 db
Felfüggeszthető edzőheveder - teherbírása: 159 kg, ajtó felfogatással
61 790 Ft

3.
Capital Sports Comp Rings Szállításra kész > 5 db
Tornagyűrű - fa, tartalmazza a hevedereket is, teljes terhelhetősége 200 kg, karikák átmérője 23 cm, markolat átmérője 3 cm, a hevederek anyaga: nejlon, hossza 450 cm, szélességük 4 cm, állítható, karikák színe: barna, a hevederek színe kék
17 190 Ft

Még több
41 termék
Classic Kategória
Lifefit Bodytrainer HOME III, sárga
Felfüggeszthető edzőheveder - teherbírása: 150 kg, ajtó felfogatással

13 090 Ft áfa nélkül 10 310 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTlif032
Arany középút
Angles90 Athlete Kit
Felfüggeszthető edzőheveder - teherbírása: 250 kg,

32 590 Ft áfa nélkül 25 660 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPTbkf21
Premium Kategória
TRX Move
Felfüggeszthető edzőheveder - teherbírása: 159 kg, ajtó felfogatással

41 590 Ft áfa nélkül 32 750 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTif415
Capital Sports Comp Rings
Tornagyűrű - fa, tartalmazza a hevedereket is, teljes terhelhetősége 200 kg, karikák átmérője 23 cm, markolat átmérője 3 cm, a hevederek anyaga: nejlon, hossza 450 cm, szélességük 4 cm, állítható, karikák színe: barna, a hevederek színe kék

17 190 Ft áfa nélkül 13 540 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTif1600
Sharp Shape felfüggesztő edzőheveder CAMO
Felfüggeszthető edzőheveder - teherbírása: 150 kg, ajtó felfogatással

8 990 Ft áfa nélkül 7 080 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTss0069
Sharp Shape funkcionális heveder KÉK
Felfüggeszthető edzőheveder - teherbírása: 150 kg, ajtó felfogatással

8 990 Ft áfa nélkül 7 080 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Mich06
Sharp Shape AB Strap
Felfüggeszthető edzőheveder - teherbírása: 150 kg,

7 190 Ft áfa nélkül 5 660 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: SPTab486
Sharp Shape funkcionális heveder FEKETE
Felfüggeszthető edzőheveder - teherbírása: 150 kg, ajtó felfogatással

8 990 Ft áfa nélkül 7 080 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Mich04
TRX Tactical Gym
Felfüggeszthető edzőheveder - teherbírása: 159 kg, ajtó felfogatással

97 690 Ft áfa nélkül 76 920 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTif0174
Sharp Shape funkcionális heveder - rózsaszín
Felfüggeszthető edzőheveder - teherbírása: 150 kg, ajtó felfogatással

8 990 Ft áfa nélkül 7 080 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Mich03
Felfüggeszthető edzőheveder fekete-piros
Felfüggeszthető edzőheveder - teherbírása: 150 kg,

8 090 Ft áfa nélkül 6 370 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPT2001cc
Sharp Shape funkcionális heveder GREEN
Felfüggeszthető edzőheveder - teherbírása: 150 kg, ajtó felfogatással

8 990 Ft áfa nélkül 7 080 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Mich05
Sharp Shape funkcionális heveder SÁRGA
Felfüggeszthető edzőheveder - teherbírása: 150 kg, ajtó felfogatással

8 990 Ft áfa nélkül 7 080 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Mich02
GymBeam Crossfit Tornagyűrű
Tornagyűrű - fa, tartalmazza a hevedereket is, teljes terhelhetősége 200 kg, karikák átmérője 24 cm, markolat átmérője 3,2 cm, a hevederek hossza 457 cm, szélességük 3,8 cm, állítható, otthoni használatra és kültéri használatra alkalmas, karikák színe: barna, a hevederek színe fekete

17 290 Ft áfa nélkül 13 610 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTgym183
Felfüggeszthető edzőheveder fekete-sárga
Felfüggeszthető edzőheveder - teherbírása: 150 kg,

8 490 Ft áfa nélkül 6 690 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPT2001cz
Sharp Shape funkcionális heveder PIROS
Felfüggeszthető edzőheveder - teherbírása: 150 kg, ajtó felfogatással

8 990 Ft áfa nélkül 7 080 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Mich01
Sharp Shape RIP core
Gumiszalag - 160 cm hosszú, színe: fekete és kék

21 190 Ft áfa nélkül 16 690 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTrc516
Lifefit Trainer, állítható, army
Felfüggeszthető edzőheveder - teherbírása: 150 kg,

7 390 Ft áfa nélkül 5 820 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTlif034
TRX Sweat
Felfüggeszthető edzőheveder - teherbírása: 159 kg, ajtó felfogatással

61 790 Ft áfa nélkül 48 650 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTif417
Lifefit Bodytrainer HOME III, világoszöld
Felfüggeszthető edzőheveder - teherbírása: 150 kg, ajtó felfogatással

13 090 Ft áfa nélkül 10 310 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTlif031
Capital Sports Strikar
Tornagyűrű - fa, tartalmazza a hevedereket is

22 790 Ft áfa nélkül 17 940 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPTcst100
TRX Burn
Felfüggeszthető edzőheveder - teherbírása: 159 kg, ajtó felfogatással

57 090 Ft áfa nélkül 44 950 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTif416
GymBeam Felfüggeszthető edzőheveder
Felfüggeszthető edzőheveder - teherbírása: 400 kg,

7 590 Ft áfa nélkül 5 980 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: SPTgym192
StormRed Wood Olympic Ring - Tornagyűrű
Típusok
StormRed Wood Olympic Ring
Tornagyűrű - fa, tartalmazza a hevedereket is, teljes terhelhetősége 500 kg, karikák átmérője 23 cm, markolat átmérője 2,8 cm, a hevederek anyaga: nejlon, hossza 450 cm, szélességük 2,5 cm, állítható és könnyen szétszedhető, karikák színe: fa, a hevederek színe fekete

14 090 Ft áfa nélkül 11 090 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTxin006

Felfüggeszthető edzőheveder

mért szívverésPulzusmérés a hatékony edzéshez Akár fogyni, akár erősödni szeretnél, célodat nehezebb lesz elérni az optimális pulzustartomány...
Melyek a legjobb otthoni edzés eszközök és hogyan kell őket használni? A cikkben bemutatunk pár...

Felfüggeszthető edzőheveder

A Felfüggeszthető edzőheveder kategóriában összesen 41 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó felfüggeszthető edzőheveder Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább felfüggeszthető edzőheveder A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb felfüggeszthető edzőheveder A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: felfüggeszthető edzőheveder vélemények

Azonnal elérhető termékek gyors kiszállítással

Kedvezőbb árú termékek és prémium szolgáltatások cégek számára

Felbontott, újszerű és használt termékek

Ajándékutalványok minden alkalomra


28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB25
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ