Shop roku Shop roku

Felfüggeszthető edzőheveder akciós áron - Árnyesés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Stormred
(2)
Szűrés
Ebben a kategóriában megfelelő felfüggeszthető edzőheveder találsz. Jelenleg 2 kiemelkedő árajánlatunk van a felfüggeszthető edzőheveder kategóriában. A legolcsóbb felfüggeszthető edzőheveder keresed? Akkor nézd meg a olcsó felfüggeszthető edzőheveder kategóriát.
2 termék
Stormred ABS Olympic Ring Black - Tornagyűrű
Típusok
4,4 11×
Stormred ABS Olympic Ring Black
Tornagyűrű - műanyag, tartalmazza a hevedereket is, teljes terhelhetősége 500 kg, karikák átmérője 23 cm, markolat átmérője 2,3 cm, a hevederek anyaga: nejlon, hossza 450 cm, szélességük 2,5 cm, állítható és könnyen szétszedhető, karikák színe: fekete, a hevederek színe fekete
Szuper ár
6 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTxin002
Stormred Wood Olympic Ring - Tornagyűrű Típusok
4,4 11×
Stormred Wood Olympic Ring
Tornagyűrű - fa, tartalmazza a hevedereket is, teljes terhelhetősége 500 kg, karikák átmérője 23 cm, markolat átmérője 2,8 cm, a hevederek anyaga: nejlon, hossza 450 cm, szélességük 2,5 cm, állítható és könnyen szétszedhető, karikák színe: fa, a hevederek színe fekete
Szuper ár
11 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTxin006

Felfüggeszthető edzőheveder akciós áron - Árnyesés

sportóraPulzusmérés a hatékony edzéshez Akár fogyni, akár erősödni szeretnél, célodat nehezebb lesz elérni az optimális pulzustartomány fenntartása nélkül. Miért hasznos mérni a pulzusszámot? És melyik tartomány megfelelő számodra? Cikkünkből megtudhatod.
Melyek a legjobb otthoni edzés eszközök és hogyan kell őket használni? A cikkben bemutatunk pár mozgásformát, amivel otthon olcsón formába tudod magad hozni.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ