Shop roku Shop roku

Focikapu labdával

Termékkatalógus
Focikapu labdával
3,0 3 értékelés
Futball kapu - méretei: 96x64x42cm
Kód:  JPI706i Termékszám:  8594166095694

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Focikapu labdával

A focikapuból és labdából álló készlet kitűnő edzési lehetőséget biztosít a kis sportolók számára. A kapu ideális otthoni futball, vagy hoki mérkőzésekhez, illetve egyéb szabadidős sportjátékokra. Alkalmas minden felületre, kertbe, rétre, játszótérre, vagy akár beltérre, így bárhol élvezheti a sport nyújtotta páratlan élményt. A kapu előnyei a magas stabilitása és a könnyű súlya. Több részből áll, ezért könnyű a szállítása és a tárolása. A csomagolás része egy kis futball labda és egy háló, amit a kapu vázára kell felerősíteni.

A még nagyobb sportélmény érdekében azt ajánljuk, hogy vásároljon két kaput, hogy valódi mérkőzéseket játszhassanak, és így élvezhessék a mozgás és győzelem örömét.

Műszaki adatok:

Méretek:
96 x 64 x 42 cm

Tömeg: 450 g

A csomagolás tartalma:
focikapu
háló
kis futball-labda

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Paraméterek

Tulajdonságok
Összecsukható Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Összecsukható Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Focikapu labdával Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fotbalová branka s míčem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Futbalová bránka s loptou.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ