Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Gala eredményjelző

Termékkatalógus
Gala eredményjelző
4,8 8 értékelés
Eredményjelző - különböző sportokhoz, különösen röplabdához
16 490 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPT2134 Termékszám:  8590001000663
Gala eredményjelző 16 490 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Gala eredményjelző

Ez a könnyen összecsukható Gala eredményjelző, ami nem csak a röplabdához használható, de alkalmazható sok más sportban és játékban. Hatalmas segítség lesz neked, hogy tisztában tartsd a meccset. Összecsukva a mérete 40 × 19 × 4 cm és könnyen átalakítható, a fülek segítségével. Ebben az állapotban a távolságot jelző mutató hossza 40 cm és 23 cm magas és az alap szélessége körülbelül 16 cm.

A 0-30-ig terjedő fehér lapok a pontokat, a 0-7-ig terjedő piros lapok pedig a szettek számát jelzik. Minden szám műanyagból készült, ezért rendkívül ellenállóak a nedvességgel és károkkal szemben. Ugyanakkor jól karbantartott, mivel az összes számot egyetlen fémnyílással lehet eltávolítani

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gala eredményjelző Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gala Ukazatel skóre. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gala - Ukazovateľ skóre.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ