Akvizice ApF HU Shop roku

GP LED Elemlámpa C33 + 2× AA GP Ultra elem

Termékkatalógus
GP LED Elemlámpa C33 + 2× AA GP Ultra elem
4,7 15 értékelés
Zseblámpa - 150 lm fényerősség, 100 m világítótávolság, 2 × LED dióda, üzemidő 20 óra, védettségi fokozat IPx4, tápellátás 2 × AA, tömege 128 g
8 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTGP004 Termékszám:  4891199183904 Gyártó honlapja:
GP LED Elemlámpa C33 + 2× AA GP Ultra elem 8 290 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

GP LED Elemlámpa C33 + 2× AA GP Ultra elem


Apró LED zseblámpa, ideális munkavégzéshez

Praktikus LED-es zseblámpát keresel? GP C33180 lm fényáramot és 100 méteres világítási távolságot biztosít. A zseblámpán 3 különböző üzemmód található, amelyeket használhatsz (100%, 20% vagy COB). Az energiát két AA elem biztosítja, amelyek a csomagban találhatók. A zseblámpa jó választás szabadtéri tevékenységekhez, az IPX4 szabvány szerinti vízállóságának és alacsony súlyának köszönhetően, amely lehetővé teszi az övön fém kapcsokkal történő rögzítését.



Egyetlen vezérlőgomb

A C33 GP LED-es zseblámpa egyetlen gombjával rendelkezik, amellyel szabályozhatod az egyes világítási módokat - 100%, 20% és COB (oldalsó).


Bármelyik műhelyben otthon érezheted magát

A praktikus oldalsó COB LED-fény és a lámpatest végén lévő mágnes kombinációja hasznos lesz, ha mindkét kezed szabadon kell tartanod. A GP33 C33 GP LED-es zseblámpa intenzív fényáramot bocsát ki (180 lm), elég széles szétszórással, hogy mindent láthass.


 

Praktikus fókusz

Ha a C33 GP LED-es zseblámpát alaphelyzetben hagyod, akkor széles fénykúpot használhatsz rövidebb utánvilágítással. Teljesen ideális a munka során. Ha meg akarsz világítani egy tárgyat a távolból, akkor egyik kezeddel megnövelheti a fókuszt, amely eléggé szűkíti a fénykúpot ahhoz, hogy akár 100 m távolságra világíts.


Vízálló LED zseblámpa

Az IPX4 specifikációnak köszönhetően a hirtelen eső sem fog meglepni. Az akkumulátoros zseblámpának nem árt a víz és minden irányban könnyen ellenáll a fröccsenő víznek.


Edzett alumínium test

Edzett alumínium biztosítja a GP LED C33 akkumulátor lámpa tökéletes paramétereit, mivel páratlan keménységgel és könnyűséggel jár (csak 128 g). Az alumínium test pozitív hatással van a lámpára is, mivel jobban lehűti azt. Annak elkerülése érdekében, hogy a zseblámpa munka közben kialudjon, egy speciális csúszásmentes felületkezeléssel rendelkezik. Akkor se ess kétségbe, ha leejted, mert akár 1 méter magasról is könnyen eshet.


Csak 2 ceruza elem

A csomag két alkáli ceruzaelemet tartalmaz a GP márkától, amelyek a példás együttműködés első óráit biztosítják számodra. Az energiamennyiségüknek köszönhetően a lámpa akár 20 órát is képes tartani. Lemerülésük után bármilyen más eldobható vagy újratölthető elem használható.



Oldalsó COB LED lámpa

Az egyik világítási mód a praktikus oldalsó COB LED-fény is. Rövid távolságra világít, de egy sokkal tágabb térben. Teljesen tökéletes műhelyben dolgozva vagy szabadtéri tábor felállításakor.


Vízálló zseblámpa

Az elemes zseblámpát bármikor, kültéri munka közben is, gond nélkül használhatod, mivel ellenállása megfelel az IPX4 specifikációjának - még a heves esőzések sem károsítják.


Behúzható fókusz

A fókuszálással világosabb, élesebb és tágabb kúpot lehet elérni. A zseblámpa nagy ergonómiájának köszönhetően egyik kezeddel kényelmesen vezérelheted - amellyel a zseblámpát tartja.


3 fénymód

Ezt a lámpát egy többfunkciós gomb vezérli, amely reagál a nyomás intenzitására. Nyomd meg a be- és kikapcsoláshoz. Az energiaszint változtatásával válthatsz az egyes világítási módok között - 100%, 20% és COB.


Szuper erős CREE LED chipek

A professzionális lámpa kulcsfontosságú eleme kétségtelenül a chip. A CREE LED magas fényerőt és hosszú élettartamot, széles utánvilágítást és kellemes fényszórást biztosít .


Erős mágnes a hátulján

A fő gomb körül egy extra erős mágneses gyűrű van behelyezve, amelynek köszönhetően a GP LED C33-at bármilyen fémtárgyhoz vagy felülethez rögzíthető. Ideális sötétben történő munkavégzéshez.



Paraméterek

Típus
Zseblámpa Kész!
Teljesítmény
150 lm Kész!
Maximális világítótávolság
100 m Kész!
LED-ek száma
2 × Kész!
Áramellátás
Egyszer használatos elem Kész!

Típus

Típus
Zseblámpa Kész!

Tulajdonságok

Teljesítmény
150 lm Kész!
Maximális világítótávolság
100 m Kész!
LED-ek száma
2 × Kész!

Tápellátás

Áramellátás
Egyszer használatos elem Kész!
Max. akkumulátor élettartam
20 óra Kész!
Akkumulátorok száma
2 × Kész!
Elem típusa
AA Kész!

Vízállóság

Védettségi fokozat
IPx4 Kész!
Vízállóság
IPX4 Kész!

Különleges képességek

Speciális funkciók
Ütésállóság, Vízálló Kész!

Méret

Mélység
26 mm Kész!
Szélesség
165 mm Kész!
Magasság
26 mm Kész!
Tömeg
128 g Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GP LED Elemlámpa C33 + 2× AA GP Ultra elem Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GP LED svítilna C33 + 2× AA baterie GP Ultra. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GP LED svietidlo C33 + 2× AA batérie GP Ultra.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ