30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Kerékpár hátsó lámpák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Világítás típusa
Első
(16)
Hátsó
(63)
Szett
(4)
Elhelyezés
Sisakra
(2)
Csomagtartóra
(3)
Kormányra
(17)
Nyeregre
(59)
Hátizsákra
(8)
Max. akkumulátor élettartam
5 óra
240 óra
-
Fényáram
3 lm
250 lm
-
Áramforrás típusa
AA
(2)
AAA
(17)
CR2032
(13)
Tölthető akkumulátor
(35)
Szín
Fehér
(2)
Fekete
(48)
Piros
(18)
Kék
(3)
Ezüst
(2)
Zöld
(1)
Sárga
(1)
Szűrés

A kerékpár hátsó lámpa különösen fontos, ez biztosítja, hogy észrevegyenek, mind a sötét erdei mellékutakon, mind a kivilágított utcákon. A megfelelő bicikli hátsó lámpa nemcsak a te, hanem az összes közlekedő biztonságát is garantálja. Milyen paraméterekre kell figyelni a választáskor? Tanácsaink a folytatásban.

Tovább

Miért fontos a kerékpár hátsó lámpa?

A kerékpár hátsó lámpa alapvető funkciója, hogy a kerékpárost mások számára láthatóvá teszi. A láthatóság különösen fontos, ha forgalomban, rossz fényviszonyok között vagy sötétben biciklizel. A megfelelő világítás nemcsak téged, hanem az összes közlekedőt is megvédi.

A kerékpár hátsó lámpa alapvető funkciói

  • Többféle fényerősség áll rendelkezésre.
  • A hátsó villogó fényereje és sebessége változó.
  • Vészhelyzet esetén használhatod az SOS villogást.
  • Rendelkezik egy extra erős üzemmóddal gyenge fényviszonyok esetén.
  • Néhány lámpa modern kijelzővel is rendelkezik.

i

A bicikli hátsó lámpa elengedhetetlen a biztonság érdekében, de ha biztos szeretnél lenni abban, hogy mindent megtettél a saját védelmed érdekében, akkor nem árt, ha láthatósági és fényvisszaverő elemek is kerülnek a kerékpárra vagy a felszerelésedre.

Először is, a fényerő: mikor elég a hátsó villogó, és mikor kell a hagyományos kerékpár hátsó lámpa?

Vásárlás előtt gondold át, hogy mikor és hol biciklizel leggyakrabban - ez fogja meghatározni, hogy elegendő-e a villogó, vagy jobb-e a hátsó kerékpár lámpa. A fényerősséget/láthatóságot lumenben adják meg, és általánosságban elmondható, hogy a városon kívüli sötétben való biztonságos közlekedéshez egy körülbelül 10 lm-es lámpa/villogó elegendő, egy kivilágított városban legalább 20-50 lm-esnek kell lennie.

  • A hátsó villogó teljes sötétség esetén elegendő lesz - a közlekedés többi résztvevője még alacsonyabb fényerő mellett is látni fog téged.
  • A klasszikus kerékpár hátsó lámpa a városban vagy napközben szükséges, amikor a kerékpáros láthatóságát más fényforrások csökkentik.

A nagyobb fényerőért általában magasabb árral, nagyobb tömeggel és rövidebb akkumulátor-üzemidővel "fizetünk".

Keskenyebb vagy szélesebb fénykúp? Attól függően kell változtatni, hogy éppen hol van szükség a bicikli hátsó lámpa fényére

Ha gyorsabban szeretnél közlekedni az úton vagy a kivilágított utakon, akkor jobb, ha nagyobb hatótávolságot és keskenyebb fénykúpot választasz. Másrészt, ha többet biciklizel terepen, akkor előnyösebb egy rövidebb hatótávolságú lámpa, szélesebb kúppal, hogy oldalra is láthass.

2 típusú tápegység - újratölthető kerékpár hátsó lámpa vagy elemes modell?

Újratölthető kerékpár hátsó lámpa és elemes változat is kapható - melyik a jobb?

  1. A cserélhető elemekkel történő tápellátás különböző típusú lehet. A kerékpár hátsó lámpa modellek hagyományos eldobható/újratölthető ceruzaelemekkel vagy CR2032 gombelemekkel kaphatók. Az elem élettartama annak típusától függ.
    • Az elemes modellek előnye elsősorban az alacsony beszerzési ár. Az elemes tápellátás hátránya, hogy állandóan cserélni kell az elemeket, és a lámpa veszít az intenzitásából, amikor az elem kezd lemerülni.
  2. Az akkumulátorral működő bicikli hátsó lámpa modellek általában nagyobb teljesítményűek. Csak csatlakoztasd a tápegységhez töltőkábellel, vagy töltsd fel a lámpát USB kábellel. Az üzemidő általában több óra.
    • A tölthető akkumulátor előnye, hogy a kerékpár hátsó lámpa még lemerülőben sem veszít az intenzitásából, és rendelkezik akkumulátor töltöttségi szint jelzővel. Hátránya a magasabb beszerzési ár és az áramforrás szükségessége.

A kerékpár hátsó lámpa többféle világítási móddal rendelkezik, amelyek befolyásolják az akkumulátor üzemidejét

A bicikli hátsó lámpa különböző világítási módokkal rendelkezik (általában 3-8), és a kiválasztott üzemmód jelentősen befolyásolja az akkumulátor vagy elem üzemidejét. Általában elegendő a gazdaságosabb villogó üzemmód, és az aktuális fényviszonyoknak megfelelő intenzitás/intervallum. A nappali közlekedéshez nagy fényerejű kerékpár hátsó lámpa és gyakori villogás szükséges, az éjszakai biciklizés településen kívül kisebb intenzitást és ritkább villogást igényel.

i

A LED-ek száma és típusa szintén befolyásolja az akkumulátor üzemidejét. Napjainkban a legtöbb kerékpár hátsó lámpa LED-ekkel rendelkezik, amelyek rendkívül hatékonyak és olcsók.

Hová és hogyan csatlakoztatható a kerékpár hátsó lámpa?

Hova csatlakoztatható a bicikli hátsó lámpa? Nem kell csak egyet választanod, akár villogókkal is kombinálhatod.

  • Kerékpár hátsó lámpa a nyereg alá vagy a nyeregcsőre,
  • bicikli hátsó lámpa csomagtartóra,
  • hátsó kerékpár lámpa sisakra/hátizsákra/zsebre.

A rögzítő mechanizmus a rögzítés helyétől függ

A hátsó villogó általában egy egyszerű szorító mechanizmussal - leggyakrabban szilikon- vagy gumipánttal, illetve tépőzárral - van rögzítve. A nagyobb teljesítményű lámpák menetes rendszerrel rendelkeznek, amely szilárd és biztonságos illeszkedést garantál. A kerékpár hátsó lámpa speciális zárral rögzül a sisakhoz vagy a hátizsákhoz.

A nyereg alá vagy a csomagtartóra rögzített hátsó lámpa a kerékpárra szerelt speciális tartóval rendelkezik.

Győződj meg arról, hogy a kerékpár hátsó lámpa ellenálló-e, elsősorban vízálló-e

A kerékpár hátsó lámpa kiválasztásakor győződj meg arról is, hogy védett-e az idegen tárgyak behatolásától vagy a veszélyes részekhez való hozzáféréstől, és vízálló-e. Az ellenállóképességet az IP-skálán tüntetik fel, lásd a következő táblázatot.

Védettségi szint veszélyes részekhez való hozzáférés ellen idegen tárgyak behatolásától
IP 0x védelem nélkül védelem nélkül
IP 1x kézzel nagy (>50 mm)
IP 2x ujjal kicsi (>12,5 mm)
IP 3x szerszámmal apró (>2,5 mm)
IP 4x szerszámmal, dróttal nagyon apró (>1 mm)
IP 5x bármilyen módon por ellen részlegesen
IP 6x bármilyen módon por ellen teljesen


Védettségi szint víz behatolása ellen (IPX specifikáció)
IP x0 védelem nélkül
IP x1 függőlegesen csöpögő víz ellen védett
IP x2 15°-os szögben csöpögő víz ellen védett
IP x3 fröccsenő víz ellen védett (locsolás, eső)
IP x4 bármilyen szögből fröccsenő víz ellen védett
IP x5 kisnyomású vízsugár ellen védett
IP x6 intenzív vízsugár ellen védett (hullámzás)
IP x7 30 percig 1,5 méter mélységig vízbe merülés ellen védett
IP x8 tartós vízbe merítés ellen védett
IP x9 víznyomás ellen védett (WAP)

A legjobb kerékpár hátsó lámpa más funkciókkal is rendelkezhet

Ha azt szeretnéd, hogy valóban a legjobb kerékpár hátsó lámpa kerüljön a biciklidre, nézz meg néhány további funkciót is.

  1. A kerékpár hátsó lámpa riasztóval megvédi a biciklidet a lopástól - a riasztó általában egy gomb hosszú megnyomásával aktiválódik. A kerékpár mozgatásakor egy beépített sziréna szólal meg.
  2. A lézeres kerékpár hátsó lámpa kijelöli a helyet a mögötted lévő úton. A lézer piros vonalakat hoz létre a kerék mellett, így biztonságosan vezethetsz a közúti forgalomban.
  3. A bicikli hátsó lámpa és radar egyben párosítható az okosórával vagy mobiltelefonnal - a kijelzőn megjelenik, a hang vagy a rezgés pedig figyelmeztet a közeledő járműre vagy akadályra.

Mindent egyben szeretnél? Akkor egy okos kerékpár hátsó lámpa tökéletes lesz számodra

Ha egy minden egyben megoldást szeretnél, az okos bicikli hátsó lámpa tökéletes lesz számodra. A radarral, lézerrel vagy riasztóval való felszereltség mellett olyan funkcióval is rendelkezik, amely rossz látási viszonyok esetén automatikusan bekapcsolja a lámpákat, vagy például féklámpa funkcióval, amelynél az okos hátsó kerékpár lámpa fékezéskor élesen villogni kezd.


i

Azt szeretnéd, hogy ne csak téged lássanak, hanem te is lásd az utat? Vess egy pillantást az első kerékpár lámpák vagy a praktikus kerékpár lámpa szettek kínálatára.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Garmin Varia RTL 515 Szállításra kész > 5 db
Kerékpár lámpa - hátsó, villogó, nyeregre, 65 lm fényáram, 140 m fénytáv, 1000 m láthatóság, tölthető akkumulátor, max. akkumulátor üzemidő 16 óra, IPx7 védettségi fok, fekete kivitel
69 990 Ft

2.
Moon Nova 100 Plus + Pulsar Szállításra kész > 10 db
Kerékpár lámpa - első és hátsó, kormányra és nyeregre, 100 lm fényáram, 3 AA elem 3 AAA elem, max. akkumulátor üzemidő 115 óra, IPX4 védettségi fok, fekete és piros kivitel
5 790 Ft

3.
Moon Aerolite Szállításra kész > 10 db
Kerékpár lámpa - első és hátsó, kormányra, 60 lm fényáram, tölthető akkumulátor, max. akkumulátor üzemidő 38 óra, IPX4 védettségi fok, fekete kivitel
6 590 Ft

Még több
63 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,6 30×
Force Arc 40 lm, 30X LED, USB
Kerékpár lámpa - hátsó, nyeregre, 40 lm fényáram, tölthető akkumulátor, max. akkumulátor üzemidő 13,5 óra, fekete kivitel
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTforce0071
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9 10×
Fenix BC05R V2.0
Kerékpár lámpa - hátsó, villogó, nyeregre, 15 lm fényáram, 50 m fénytáv, 230 m láthatóság, konstrukció anyaga műanyag, tölthető akkumulátor vagy, töltési idő 1,5 óra, max. akkumulátor üzemidő 120 óra, 6 üzemmód, 5 LED izzó, IPX6 védettségi fok, fényintenzitás szabályozása és akkumulátor állapotjelzés, a felszerelés része kikapcsoló, 1 lámpa, töltőkábel, klip és akkumulátor a csomag része, tömege 28 g, fekete kivitel
9 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTfen54
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
BLACKBURN Dayblazer 65
Kerékpár lámpa - hátsó, villogó, nyeregre, 65 lm fényáram, konstrukció anyaga műanyag, tölthető akkumulátor, max. akkumulátor üzemidő 6 óra, 3 üzemmód, fekete kivitel
11 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTblack43
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,7
Lezyne Laser Drive Rear Black kerékpárlámpa
Kerékpár lámpa - hátsó, villogó, nyeregre, 250 lm fényáram, konstrukció anyaga műanyag, tölthető akkumulátor vagy, max. akkumulátor üzemidő 17 óra, 11 üzemmód, fekete kivitel
20 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTkn1131
4,9 91×
Garmin Varia RTL 515
Kerékpár lámpa - hátsó, villogó, nyeregre, 65 lm fényáram, 140 m fénytáv, 1000 m láthatóság, tölthető akkumulátor, max. akkumulátor üzemidő 16 óra, IPx7 védettségi fok, fekete kivitel
69 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTvari004
4,5 30×
Moon Nova 100 Plus + Pulsar
Kerékpár lámpa - első és hátsó, kormányra és nyeregre, 100 lm fényáram, 3 AA elem 3 AAA elem, max. akkumulátor üzemidő 115 óra, IPX4 védettségi fok, fekete és piros kivitel
5 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SptMoon016b
4,6 21×
Moon Aerolite
Kerékpár lámpa - első és hátsó, kormányra, 60 lm fényáram, tölthető akkumulátor, max. akkumulátor üzemidő 38 óra, IPX4 védettségi fok, fekete kivitel
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SptMoon001
4,7 17×
OXFORD BRIGHT EYE Kerékpár lámpa szett
Kerékpár lámpa - első és hátsó, kormányra és nyeregre, 5 lm fényáram, konstrukció anyaga műanyag, 2 CR2032 elem, max. akkumulátor üzemidő 200 óra, 2 üzemmód, fekete kivitel
4 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTaci105
4,3 19×
Force Cob USB - 16× LED
Kerékpár lámpa - hátsó, nyeregre, 29 lm fényáram, tölthető akkumulátor vagy, max. akkumulátor üzemidő 23 óra, piros kivitel
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTforce365
4,8 33×
Just One Safe 4.0
Kerékpár lámpa - hátsó, villogó, nyeregre, 4,5 lm fényáram, 700 m fénytáv, 700 m láthatóság, konstrukció anyaga műanyag, 2 AAA elem, max. akkumulátor üzemidő 240 óra, 4 üzemmód, 2 LED izzó, IPX4 védettségi fok, a felszerelés része kikapcsoló, 1 lámpa, tartó a csomag része, piros kivitel
1 590 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbd0748
5,0
Solight LED újratölthető, hátsó, 3W COB
Kerékpár lámpa - hátsó, nyeregre, tölthető akkumulátor vagy, max. akkumulátor üzemidő 5 óra, 6 üzemmód, 1 lámpa a csomag része, tömege 31 g, fekete és piros kivitel
3 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsol039
5,0
Garmin Varia RVR 315
Érzékelő Varia intelligens kerékpáros radar RVR315
51 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPTvari003
5,0 10×
Force Glitz 20 lm, 20X LED, USB
Kerékpár lámpa - hátsó, nyeregre, 20 lm fényáram, tölthető akkumulátor, max. akkumulátor üzemidő 13,5 óra, fekete kivitel
5 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTforce0070
4,5
Lezyne Stick Drive Black
Kerékpár lámpa - hátsó, villogó, nyeregre, 30 lm fényáram, konstrukció anyaga műanyag, tölthető akkumulátor, max. akkumulátor üzemidő 23 óra, 7 üzemmód, IPx7 védettségi fok, fekete kivitel
11 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTlez121
5,0
Force Red USB - 1× LED
Kerékpár lámpa - hátsó, villogó, nyeregre és hátizsákra, 60 lm fényáram, konstrukció anyaga műanyag, tölthető akkumulátor vagy, töltési idő 2 óra, max. akkumulátor üzemidő 7 óra, 3 üzemmód, 1 LED izzó, akkumulátor állapotjelzés, 1 lámpa, töltőkábel, tartó, klip és akkumulátor a csomag része, tömege 47 g, piros kivitel
4 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTforce367
4,0
Sigma Infinity
Kerékpár lámpa - hátsó, nyeregre, 500 m láthatóság, konstrukció anyaga műanyag, tölthető akkumulátor vagy, max. akkumulátor üzemidő 16 óra, IPX4 védettségi fok, fekete kivitel
7 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsig044
4,5 12×
Force Shape kerékpár hátsó lámpa
Kerékpár lámpa - hátsó, nyeregre, 10 lm fényáram, 2 AAA elem, max. akkumulátor üzemidő 40 óra, fekete kivitel
2 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OLP061
4,0
One Safe 7.0
Kerékpár lámpa - hátsó, nyeregre, 0,7 m láthatóság, 3 CR2032 elem, max. akkumulátor üzemidő 70 óra, IPx3 védettségi fok, fekete kivitel
2 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTone103
Lezyne LED KTV DRIVE hátsó piros - Kerékpár lámpa Típusok
5,0
Lezyne LED KTV DRIVE hátsó piros
Kerékpár lámpa - hátsó, villogó, nyeregre, 20 lm fényáram, konstrukció anyaga műanyag, tölthető akkumulátor vagy, max. akkumulátor üzemidő 20 óra, 5 üzemmód, IPx7 védettségi fok, piros kivitel
7 590 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTle0123
4,6 10×
One Safe 1.0
Kerékpár lámpa - hátsó, villogó, nyeregre, 3 lm fényáram, 400 m fénytáv, 400 m láthatóság, konstrukció anyaga műanyag, 2 AAA elem, max. akkumulátor üzemidő 200 óra, 3 üzemmód, 3 LED izzó, a felszerelés része kikapcsoló, 1 lámpa, tartó a csomag része, fekete és piros kivitel
1 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTone04
Lezyne FEMTO USB DRIVE HÁTSÓ FEKETE - Kerékpár lámpa Típusok
4,4
Lezyne FEMTO USB DRIVE HÁTSÓ FEKETE
Kerékpár lámpa - hátsó, villogó, nyeregre, 5 lm fényáram, konstrukció anyaga műanyag, tölthető akkumulátor vagy, max. akkumulátor üzemidő 20 óra, 3 üzemmód, IPx7 védettségi fok, fekete kivitel
5 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTle0150
4,8
Sigma Micro piros hátsó LED lámpa
Kerékpár lámpa - hátsó, villogó, csomagtartóra és hátizsákra, 15 lm fényáram, 50 m láthatóság, konstrukció anyaga műanyag, 2 CR2032 elem, max. akkumulátor üzemidő 50 óra, 2 üzemmód, 1 LED izzó, IPX4 védettségi fok, a felszerelés része kikapcsoló, 1 lámpa, tartó és akkumulátor a csomag része, tömege 20 g, fekete és ezüst kivitel
2 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTif1063
5,0
Sigma Cuberider II.
Kerékpár lámpa - hátsó, villogó, nyeregre, 100 m láthatóság, konstrukció anyaga műanyag, 2 AAA elem, max. akkumulátor üzemidő 60 óra, 2 üzemmód, IPX4 védettségi fok, fekete kivitel
2 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsig046
4,0
AXA Niteline 44-R fény
Kerékpár lámpa - első és hátsó, kormányra és nyeregre, konstrukció anyaga műanyag, tölthető akkumulátor, max. akkumulátor üzemidő 6 óra, 4 üzemmód, fekete kivitel
Leárazás -36 %
8 490 Ft 13 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTax028

Kerékpár hátsó lámpák

A Kerékpár hátsó lámpák kategóriában összesen 63 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kerékpár hátsó lámpák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kerékpár hátsó lámpák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kerékpár hátsó lámpák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kerékpár hátsó lámpák vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ