Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Honor MagicWatch 2 (RECENZIÓ) – a legelőnyösebb mainstream óra?

Termékkatalógus

Teszt

Aktualizálva 

A kínai Huawei cég intelligens órákat forgalmaz mind saját néven, mind Honor márkanév alatt. És közvetlenül a második említett matrica alatt csak a második okosóra jelent meg, amely a MagicWatch 2 nevet kapta. A velük kapcsolatos gyakorlati tapasztalatainkat a következő szöveg tárja fel.

Honor magic watch 2; okosórák; smartwatch; hordható elektronika; wearables

Honor MagicWatch 2 – TARTALOM

  1. Ismétlés a Honor MagicWatch 2 névvel
  2. A MagicWatch 2 kijelzője? Öröm ránézni
  3. Erős teljesítmény és példaértékű üzemidő
  4. A MagicWatch 2 bemutatja a funkciókat minden alkalomra
  5. A MagicWatch 2 tevékenységei határtalanok
  6. Honor MagicWatch 2 – specifikáció, elérhetőség és ár

Ismétlés a Honor MagicWatch 2 névvel

A MagicWatch 2 órát gyakran összehasonlítják az azonos felszereltségű Huawei Watch GT 2-vel, amelyet korábban már áttekintettünk. Mindkét modell kapcsolódó vállalatoktól származik, és hasonlóságuk, ezért ugyanazon célcsoportok számára vonzóvá tételük kissé meglepő jelenség. Másrészt érthető, hogy a Honor egyik kényelmi tényezőt sem akarta félretenni, nehogy elriassza az ügyfelek valamelyik csoportját.

Az első verzióval ellentétben a Honor MagicWatch 2 intelligens órát két méretben gyártják. A 42 mm-es méret Agate Black és Sakura Gold változatban vásárolható meg, amelyek gyakorlatilag nem különböztethetők meg a Huawei Watch GT 2 modellektől. Ellenkezőleg, a nagyobb, 46 mm-es kiadás saját eredeti dizájnt kínál, és elérhető Charcoal Black és Flax Brown színekben. Kaptunk egy 46 mm-es Charcoal Black változatot, amelynek keretét tachimetrikus mérleg díszíti, és az egész kialakítás kellemes sportos benyomást kelt. A soványabb férfiak csuklóján lévő 46 mm-es méret azonban kissé masszívnak tűnhet, és egy 42 mm-es modell figyelembe vétele biztosan nem kizárt. Sajnos mindegyik méret nagyon eltérő kialakítású, ami kissé megnehezíti a kiválasztást. De ez az egyes vásárlók ízlésének és diszpozíciójának kérdése.

Honor magic watch 2; okosóra; smartwatch; hordható elektronika; wearables;
A Honor MagichWatch 2 összes rendelkezésre álló változatának áttekintése. A bal oldalon 46 mm-es, jobb oldalon 42 mm-es modellek találhatók.

A Honor MagicWatch 2 mindenképpen örömet szerez a minőség és a tartós kivitel okozta benyomásával, főleg az óra viszonylag alacsony ára mellett. A karosszéria felépítése rozsdamentes acélból készül, és úgy tűnik, hogy sokat kibír. A jobb oldali oldalsó gombok megnyomása kényelmes, csendes, ugyanakkor világos kattanást érezhetsz, ami a felhasználó számára a szükséges biztonságot adja. A felső gombbal az alkalmazásokat és a funkciókat áttekintő menüt lehet elindítani, vagy a fő képernyőre lehet visszatérni. Alapértelmezés szerint az alsó gomb felsorolja a fizikai tevékenységeket, amelyeket természetesen különösen a sportolók fognak értékelni. Funkciói azonban megváltoztathatók, és 21 lehetőség közül választhatunk, amelyek között vannak információk a pulzusról vagy az alvásról is. A szíj szintén nagyon kényelmes és strapabíró, néhány másodperc alatt könnyen cserélhető, akár speciális szerszámok nélkül is.

A MagicWatch 2 kijelzője? Öröm ránézni

A Honor MagicWatch 2 okosóra kijelzője nyilvánvalóan különbözik a kiválasztott változattól függően. 46 mm-nél egy 1,39 hüvelykes panelt találunk, 454 × 454 pixellel, míg a 42 mm-es méretűnél a kijelző 1,2 hüvelykes és 390 × 390 pixeles. Mindkét esetben ez 326 PPI finomságú csúcsminőségű képet jelent. Az AMOLED kijelző, amely csodálatos színeiről, az igazi fekete és a tökéletes látószögekről is híres, szintén örömet szerez. Nem csoda, hogy a gyártók és a vásárlók túlnyomó többségének tetszett.

…
Pillanatkép a Honor MagicWatch 2 óra korszerű kialakításáról.

Ennek hátulütője azonban a nagyobb fogyasztás, ami miatt a kijelző nem folyamatosan működik, csak használat közben kapcsol be. A Honor MagicWatch 2 az Always-On folyamatos bekapcsolás funkciójának részeként egy egyszerűsített számlap folyamatos megjelenítését is kínálja, ez azonban felére csökkenti az üzemidőt. A transzflektív kijelzővel ellentétben az AMOLED nem olyan könnyen olvasható közvetlen napfényben, ezért az AMOLED kijelzőt a tisztán sportra használt okosórák nem gyakran használják.

A Honor MagicWatch 2 okosóra számos előre telepített számlappal rendelkezik, amelyek között egyszerűen és gyorsan válthatsz. Azonban egy kivétellel nem lehet szerkeszteni őket, és csak az ún. személyre szabott számlap áll rendelkezésre erre a célra. Lehetőséget kínál az idő tervezésének és helyének megválasztására, míg a háttérben bármilyen fényképet elhelyezhetsz a telefonodról. Akár több fénykép is kiválasztható, így azok automatikusan váltják egymást. Ily módon képet készíthetünk, mondjuk, a jelenlegi pólód mintájáról, és így tökéletesen hozzáillő ruhát készíteni. Kicsit kár azonban, hogy az Always-On jelenleg csak kétféle számlapot kínál, bár mindegyik három-három színben kapható.

…
A képen napi tevékenységek áttekintése látható.

Erős teljesítmény és példaértékű üzemidő

A Honor MagicWatch 2 intelligens óra kiváló teljesítményt is nyújt. Fel vannak szerelve a Huawei Kirin A1 chipkészlettel, amely biztosítja a szükséges tartalom zavartalan működését és azonnali betöltését. Az operációs rendszer, amely egyébként megegyezik a a Huawei okosórájával, szintén teljesen probléma nélkül működik. A rendszer általában intuitív, első osztályú dizájnt, sőt magyar lokalizációt is kínál. Másrészt helyenként kissé kiábrándító lehet, hogy például az Időjárás alkalmazás  a következő napokra vonatkozó előrejelzés nélkül jeleníti meg az aktuális helyzetet. Hasonlóképpen, az Alvás funkció ábrázolja a pihenőidőt, de nem látjuk annak értékelését (pontszámát) vagy eloszlását az alvás fázisai szerint. A részletek csak az Egészség mobilalkalmazásban tekinthetők meg.

A Honor MagicWatch 2 több mint tisztességes üzemidejével mindenképpen  lenyűgöz majd. A 46 mm-es verzióval akár 14 napot is elérhetsz, míg a 42 mm-es változatnál legfeljebb 7 napot. A csomag tartalmaz egy mágneses töltőt is, amely magához az órához tapad és mindössze 2 óra alatt újratölti az akkumulátort. A kábel másik oldalán USB-t találunk, így tartozékok nélkül nem lehet közvetlenül az aljzatból tölteni.

…
A Honor MagicWatch 2 okosóra egyik alapvető számlapja.

A MagicWatch 2 bemutatja a funkciókat minden alkalomra

A Honor MagicWatch 2 szoftveres felszereltsége egyértelműen meghaladja az átlagot. Az alap olyan funkciókban rejlik, mint az ébresztőóra, a stopper, az időzítő, a zseblámpa, a telefon megkeresése, az időjárás vagy az inaktivitás emlékeztetője. Az értesítések, amelyek tájékoztatják a magyar diakritikusokat, szintén tájékoztatnak minket minden változásról, ami fontos, bár a válaszok lehetősége itt hiányzik. A teljes 4 GB tárhelyből 2 GB áll rendelkezésre, így akár 500 zeneszámot is tárolhatunk az órában. Android rendszerben a dalokat közvetlenül a Bluetooth telefonon keresztül tölthetjük fel, így nincs szükség kábelre. Az ezt követő zenehallgatás történhet közvetlenül az óráról és vezeték nélküli fejhallgatón keresztül is. A beépített mikrofonnak köszönhetően a telefonhívások csatlakoztatott telefonnal és 46 mm-es MagicWatch 2 változattal is megoldhatók. Végül, de nem utolsósorban örömmel tölthet el, hogy beállíthatod a rezgések erősségét és a hangok hangerejét, így biztosítva van az egészen kényelmes riasztás.

A MagicWatch 2 nem hanyagolja el az egészséget sem. Az egésznapos pulzusmérés (TruSeen ™ 3.5) mellett viszonylag ritka funkció is rendelkezésre áll - folyamatos stresszmérés. A HUAWEI TruRelax ™ jelölést viseli, és nem figyeli annyira a mentális stresszt, mint a testet terhelő teljes terhet, beleértve a fizikai aktivitást vagy a folyamatban lévő betegségeket. Ezt felhasználjuk a jobb tervezéshez, mert tudjuk, mikor van időnk pihenni. Futtathatja a Légzőgyakorlatok funkciót az Androidon is, hogy bizonyos mértékig megnyugtassa a szervezetét. Nem szabad megfeledkeznünk az alvás elemzéséről, amelyet már említettünk. A TruSleep ™ kiegészítő funkció szintén aktiválható, amely részletesebb adatokat kínál, és hat típusú alvászavart is diagnosztizál.

A MagicWatch 2 tevékenységei határtalanok

Közülünk aktívabbak számára 15 sportolási mód áll rendelkezésre, köztük szabadtéri futás, beltéri futás, szabadtéri gyaloglás, beltéri gyaloglás, szabadtéri kerékpározás, beltéri kerékpározás, úszás a medencében, nyílt vízi úszás, hegymászás, terepfutás, triatlon, orbitrek, evezőgép és "egyéb", mint univerzális választás más tevékenységekhez. Minden módhoz beállíthatsz egy célt is, több paraméter szerint. Az adott sportágtól függően ez lehet távolság, idő, de akár az elégetett kalóriák is.

A hab a tortán a 13 futópálya, amelyek nehézség, típus és cél szerint vannak felosztva - például zsírégetés vagy jobb egészségi állapot. Ez azonban nem hosszú távú képzési terv, hanem egy konkrét tevékenység, amelyet ebben a pillanatban szeretnénk lebonyolítani. Az elvégzett gyakorlatot a VO2Max-on keresztül is értékelik, amely információt nyújt az edzés hatásairól. Ennek köszönhetően tudjuk, hogy mennyiben volt aerob vagy anaerob edzés, valamint tudjuk a teljes regenerálódáshoz szükséges időt a következő edzés előtt.

xiaomi mi band 4; recenzió; fitnesz karkötő
A Honor Magic Watch 2 okosóra a gyártó hivatalos képén.

A Honor MagicWatch 2 nem feledkezik meg a szabadtéri tevékenységekről, ezért iránytűvel, barométerrel vagy magasságmérővel is fel van szerelve. Van egy kettős GPS és GLONASS helymeghatározó rendszer is, amely rögzíti a sebességet és az útvonalat gyaloglás, futás vagy kerékpározás közben. Az 5 ATM vízállóságának köszönhetően az úszás sem jelent problémát, de a MagicWatch 2-vel való merülést el kell kerülni. 

Honor MagicWatch 2 – specifikáció, elérhetőség és ár

A Honor MagicWatch 2 okosóra talán mindent tartalmaz, amit az átlagos és az igényesebb felhasználó kívánhat. Az ár nem emelkedett túl magasra, és az órát körülbelül 70.000 HUF-ért, vagy 84.000 HUF-ért megvásároljuk a 42 mm-es Sakura Gold változat esetében. Ezeknek az okosóráknak a váratlanul alacsony ára közvetlenül a legjobbak közé repítette az ár/teljesítmény arány szerint. Az aktuális elérhetőséget és árat az alábbi zöld gombra kattintva tudod kideríteni. Csak kattints a kívánt méretre.

okosóra; smartwatch; wearables;

Honor MagicWatch 2

Okosóra

Noha a Honor MagicWatch 2 a Huawei Watch GT 2 egyértelmű mása, mégis megfelelő teljesítményt, kiváló kijelzőt, átlagon felüli állóképességet, stressz-ellenőrzést és vízállóságot kínál. Röviden: a MagicWatch 2 minden lényeges elemet tartalmaz, és nehéz lesz előnyösebb ár/teljesítmény arányt találni ebben az árkategóriában. Talán csak az igényesebb sportolók, akiknek hiányozhatnak bizonyos fejlett funkciók, vagy az iPhone tulajdonosai, akik nem használják ki teljes mértékben az óra lehetőségeit, fordulnak majd máshová.

Pozitívumok

  • A legjobb ár/teljesítmény arány
  • Csodás kijelző
  • A terhelés (stressz) monitorozása
  • 15 sportolási üzemmód
  • Üzemidő max. 14 nap
  • Vízállóság 5 ATM       

Negatívumok

  • Az NFC hiánya
  • A speciális sportfunkciók hiánya
  • Egyes funkciók nem támogatják az iPhone-t

Honor MagicWatch 2 (PREVIEW)

Honor MagicWatch 2 – TARTALOM

  1. Tetthely? Konferencia Pekingben
  2. MagicWatch2 42 mm-es és 46 mm-es méretben
  3. Okos funkciók, amik nem okoznak csalódást
  4. A Honor MagicWatch 2 sporthoz beltéren és kültéren
  5. Szívritmus, stressz és alvás. A MagicWatch 2 vigyáz rád
  6. Honor MagicWatch 2 – specifikáció, elérhetőség és ár

Tetthely? Konferencia Pekingben

Bár a készülő Honor MagicWatch 2 okosóráról előre tudtunk, a hivatalos fellépés előtt csak a kialakítása volt ismert. Minden részletet csak a pekingi konferencia árult el, ahol a MagicWatch 2 ragyogott a Honor V30 (Pro), a MagicBook 14 és 15, vagy a FlyPods 3 mellett. Láttuk az óra bemutatkozását is karácsony előtt, a Honor szeret különösen ajándékvásárlás idején kitűnni.

MagicWatch 2  42 mm-es és 46 mm-es méretben

Az első modelltől eltérően a Honor MagicWatch 2 okosóránál két különböző méret közül választhatsz. Ezek azonban csak méretükben, akkumulátoruk élettartamában és természetesen a pixelek számában különböznek egymástól, ami azt eredményezi, hogy mindkét változat esetében ugyanaz a megjelenítési minőség érvényes. A keret különösen tartós és mégis könnyű 316L jelű rozsdamentes acélból készül, amelyet a repülőgépiparban is használnak. Ezenkívül nem hivatalos információk szerint a MagicWatch 2 mindössze 9 mm vastag, így az egyik legvékonyabb okosóra.

honor magic watch 2; okosóra; smartwatch; hordható elektronika; wearables
Honor MagicWatch 2 a 46 mm-es változatban.

A nagyobb, 46 mm-es változat 1,39 hüvelykes kijelzőt kínál 454 × 454 pixel felbontással, míg a kisebb, 42 mm-es modell 1,2 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, 390 × 390 pixel felbontással. Mindkét lehetőséget a 326 PPI híres finomsága kínálja, aminek köszönhetően a durva élek a múlté lettek. Tehát függetlenül attól, hogy a számlapok bármelyikét választod-e, az eredmény egyszerűen remekül fog kinézni.

Ezenkívül a MagicWatch 2 egy AMOLED kijelzőt kapott, amely alapvetően a legjobb és legdrágább megjelenítési technológia. Csodálatos színeket, valódi feketét, tökéletes látószöget, ugyanakkor energiamegtakarítást garantál. Ugyanakkor az AMOLED több mint megbízható olvashatóságot kínál a napsütésben, amin javít a viszonylag magas maximális fényerő is, elérve a gyönyörű 800 nit értéket.

honor magic watch 2; okosóra; smartwatch; hordható elektronika; wearables
Honor MagicWatch 2 a 42 mm-es változatban.

Okos  funkciók, amik nem okoznak csalódást

A Honor MagicWatch 2 okosóra a Huawei modern Kirin A1 chipjére támaszkodik, amely állítólag garantálja az összes elérhető alkalmazás zavartalan működését. A nyílt forráskódú Huawei LiteOS rendszer emellett egészen hétköznapi funkciókat kínál számunkra, például ébresztőórát, időzítőt, telefonos keresést, időjárás-előrejelzést vagy SMS-ek, e-mailek, naptár és közösségi hálózatok értesítését.

Ugyanakkor a Honor MagicWatch 2 valamivel ritkább funkciókat is élvez, mint például telefonálási képesség, ha telefonhoz Bluetooth 5.1 csatlakozik, egészen a hihetetlen 150 méteres távolságig. Könnyen otthagyhatjuk a telefont, és például kimehetünk a kertbe anélkül, hogy elveszítenénk a fontos hívásokat vagy üzeneteket. Új hivatalos információkból azonban kiderült, hogy a Honor MagicWatch 2 intelligens óra a beépített mikrofont és hangszórót csak a 47 mm-es változatban tartalmazza. A kisebb, 42 mm-es változat ezért nem kínál telefonálást.

Ezzel eljutottunk a zenéhez, amelyet az említett hangszórón keresztül lehet hallgatni, de a felhasználók első választása természetesen a vezeték nélküli fejhallgatón keresztül valósul meg. A 2 GB szabad helynek (az összesen 4 GB-ból) köszönhetően akár 500 dalt is felvehetünk magába az órába. Tehát akár sportolás közben, akár bárhol máshol akarunk zenélni, a telefon hiánya már nem jelent akadályt.

Egyébként a csatlakozást és elérték a modern trendek. A WiFi mellett a MagicWatch 2 a Bluetooth 5.1 legújabb verziójával is büszkélkedhet, amely csak ebben az évben jelent meg. Továbbá támaszkodhatunk a kétfrekvenciás GPS-re, amely garantálja a helyzet gyors és pontos lokalizálását, amelyet különösen értékelni fogunk fizikai tevékenységeink rögzítésekor.

A Honor MagicWatch 2 óra legnagyobb vonzereje azonban valószínűleg a nagy akkumulátor-üzemidő. A 46 mm-es verzióval a 455mAh akkumulátornak köszönhetően akár 14 napos üzemidőre is számíthatunk, míg a 215 mAh-s 42 mm-es változat "csak" egy hétig tart. Bár ez alapvető különbség, a hét nap még mindig nagyon tisztességes érték az intelligens órák világában, amellyel játszva felülmúl sok versenytársat.

honor magicwatch 2; okosóra; smartwatch; hordható elektronika; wearables
A Honor MagicWatch 2 a VO2 Max funkciót is kínálja.

A Honor MagicWatch 2 sporthoz beltéren és kültéren

Az intelligens órák most ma már rutinszerűen figyelik a fizikai aktivitást, és természetesen a Honor MagicWatch 2 sem kivétel. A megtett lépések, a megtett távolság vagy az elégetett kalóriák rögzítésének klasszikus alapjain kívül 15 sportolási módunk is van. Közülük nyolc a szabadtéri tevékenységekre, a fennmaradó hét pedig a beltéri mozgásra koncentrál.

Például rögzíthetünk futást, kerékpározást, túrázást, triatlont, evezőgépet vagy úszást, amelyeknél az óra még a pulzusszámot is méri. Tehát a Honor MagicWatch 2-t nem fogja meglepni az 5 ATM vízállóság, amely a mélyebb merülés kivételével mindent kibír. Kezdő és tapasztalt futók számára 13 szakszerű bemutató készült a változtatáshoz, beleértve a hangos útmutatót is, amely azonban csak angol nyelven érhető el. A pulzus érzékelésén túl az ügyfelek minden bizonnyal értékelni fogják a VO2 Max funkciót, amely megmutatja a maximális oxigén értékét, amelyet a sportoló képes felhasználni (az általános állapotával összefüggésben).

honor magic watch 2; okosóra; smartwatch; hordható elektronika; wearables
 Honor MagicWatch 2 okosóra a 42 mm-es változatban.

Szívritmus, stressz és alvás. A MagicWatch 2 vigyáz rád

A Honor MagicWatch 2 a Huawei leányvállalatának terméke, és természetesen pontosan ugyanazokat az alkalmazásokat használja. Az alvásanalízist a HUAWEI TruSleep ™ 2.0 szolgáltatja, amely még hat általános alvászavar diagnosztizálására is képes, és több mint 200 ajánlást kínál a jobb alvás érdekében.

A HUAWEI TruSeen 3.5 ™ úgyszintén 24/7 időben figyelemmel kíséri a pulzusszámot, figyelmeztetve a nem szokványos ingadozásokra. Android telefonok esetében a HUAWEI TruRelax ™ funkció a test mentális és fizikai stresszének folyamatos rögzítésére is felkészült. Ezután az egészségünkre vonatkozó összes adat szinkronizálható az okostelefonon a Huawei Health alkalmazással, amely támogatja az iOS-t és az Android-ot is.

honor magic watch 2; okosóra; smartwatch; hordható elektronika; wearables
A Honor Magic Watch 2 okosóra Kirin A1 chippel van felszerelve.

Honor MagicWatch 2 – specifikáció, elérhetőség és ár

A média és az ügyfelek egyaránt gyorsan észrevették, hogy a Honor MagicWatch 2 meglepően hasonlít a Huawei Watch GT 2-re, amely valójában ugyanattól a cégtől származik. A ház és a kijelzők mérete, a felbontás és a panel típusa is megegyezik. Az üzemidő, a chip, a Bluetooth 5.1, a vízállóság 5 ATM, az összes alkalmazás és az általános kialakítás teljesen megegyezik. Olyan tökéletes ez az óra, hogy már nem lehet tovább fejleszteni, vagy egyszerűen nem talált ki semmi újat a gyártó? Ezt az olvasó belátására bízzuk.

Míg a Honor MagicWatch 2 a világ 20 országában már kapható volt 2019 decemberében, a Cseh Köztársaságban 2020 februárjáig kellett várni. A kezdeti árat csodásan 4999  CZK-ban határozták meg. Ne tévesszen meg a név alternatív formája - a Honor Watch Magic 2. Ez továbbra is ugyanaz a termék.

Számos kidolgozás közül lehet választani. 46 mm-nél választhatunk Charcoal Black (fekete test, fekete szíj) és Flax Brown (ezüst test, barna szíj) változatot. Ezzel szemben a 42 mm-es változatban: Agate Black (fekete test és szíj) és Sakura Gold (arany test és szíj). Egyelőre nincs hírünk arról, hogy lesz-e az összes verzió Magyarországon, de nagyon valószínű.

A Honor MagicWatch 2 megmutatja a dizájnt

A közelgő új Honor MagicWatch 2-ről szóló információk mostanában elkezdtek halmozódni. Az óra vázlatának korábbi közzététele után, amelyet a kerek kijelző és a 46 mm-es méret is megerősített, láthattuk a bemutatás dátumának leleplezését és végül a termék első igazi fényképeit. Ezekből alapvetően első ránézésre egyértelmű, hogy a Honor MagicWatch 2 intelligens óra megőrzi elődjének kialakítását, és radikális változáson nem megy keresztül.

Ezenkívül mindössze néhány órával e szöveg közzététele előtt a Techradar szerver három fényképet kapott, amelyek részletesen feltárják az óra megjelenését és kivitelezését. Az első modelltől eltérően a Honor MagicWatch 2 fekete árnyalatú. Az elülső felirat is egységes volt, ahol a fehéret és a vöröset fehér-szürke helyettesítette. Ennek köszönhetően az óra modern, minimalista és mindenekelőtt stílusosnak tűnik. A TechRadar ugyanakkor azt is elismeri, hogy végül más színváltozatok is lehetnek, amelyekről még egyszerűen nem tudunk. Az első modell három színben is kapható.

honor magic watch 2; okosóra; smartwatch; hordható elektronika; wearables
A Honor MagicWatch 2 okosóra már korábban nyilvánosságra került vázlata.

Új vezérlés és nagy teljesítményű processzor?

Egyes spekulációk új típusú vezérlésről beszélnek, amelyben az oldalsó gomboknak is szerepet kell játszaniuk. A teljesítmény szempontjából a Honor MagicWatch-et modern Kirin A1 processzorral célszerű felszerelni. Csak szeptemberben fedezték fel, és büszkélkedhet például a Bluetooth 5.1 vagy a Bluetooth LE 5.1 támogatásával. Azonban a fenti információk egyike sem került hivatalosan megerősítésre, és jelenleg tiszta spekulációról van szó.

Bár a Honor számos fitnesz karkötőt dobott piacra, a Honor Magic Watch teljesen elszigetelt marad az órák terén. A gyártó valószínűleg még inkább többet vár majd a második modelltől, ettől függ a hírneve ebben a szegmensben.

honor magic watch 2; okosóra; smartwatch; hordható elektronika; wearables
A Honor MagicWatch 2 Techradar.com szerver által nyilvánosságra hozott fényképe.

Bár gyakorlatilag semmit sem tudunk a Honor MagicWatch 2 okosóráról, valóban megragadhat bennünk a megjelenése. További részletekért azonban várnunk kell a további kiszivárogtatásokra, vagy november 26-ig, amikor hivatalosan bemutatják a MagicWatch 2-t. Addig is megtekintheted aktuális ajánlatunkat az alábbi zöld gombra kattintva.

Források: Techradar, Gizmochina

i Ez is érdekelhet

 A Honor MagicWatch 2 minden tekintetben nagyszerű óra. Sikeres tervezés, AMOLED kijelző nagy felbontással, hosszú üzemidővel, vízállósággal vagy számos szabványos és a szabványt meghaladó funkcióval. Mindez viszonylag alacsony áron érhető el, így az egyik legvonzóbb modell a piacon. Kár, hogy az óra nem különbözik a nagyon hasonló Huawei Watch GT 2 modelltől. 

Nyomtatás
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ