Shop roku Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/Honor-Magic6-Pro-recenze-22.jpg

Honor Magic6 Pro (TESZT): a jelenlegi legjobb mobiltelefon? A fotózás terén mindenképpen

A Honor Magic 6 Pro egy egyedülálló telefon. Az első dolog, ami feltűnhet rajta, az a hatalmas optika a hátlapon, és nyilvánvalóan az egész telefon nagyobb súlya. Ezt követően azonban csak pozitívumokkal fogsz találkozni, és csakúgy, mint én, helyeslően fogsz bólogatni. Remek a kamera, a kijelző, a hangzás, a teljesítmény, és még az akkumulátor üzemideje is. Nem csoda, hogy több díjat is nyert a DxOMark-tól. Tudj meg többet a Honor Magic6 Pro-ról! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-herni-mobilni-telefony-2019.jpg

A legjobb gamer telefonok 2024-ben (AKTUALIZÁLVA)

Melyek napjaink legjobb gamer telefonjai? És miben különböznek a hagyományos okostelefonoktól? Górcső alá vettük az Asus ROG Phone 7 Ultimate, Xiaomi Black Shark 5 Pro és Nubia Redmagic 8 Pro készülékeket. Mi mindent kínálnak? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-magic6-lite-recenze-20.jpg

Honor Magic6 Lite (TESZT): kétnapos üzemidő egy töltéssel, cseppállóság és kiváló kamera

A Honor Magic6 Lite a Honor Magic6 Pro könnyített változataként került piacra. A teszt részeként elsősorban a kamerára, a kijelzőre és az akkumulátor üzemidejére voltam kíváncsi. Hiszen papíron ezek az erősségei nem csak a drágább testvéréhez képest, hanem az azonos ár- vagy súlykategóriájú versenytársakkal szemben is. Azonban a könnyű súlya az egyik előnye, de további előnyöket is felfedeztem. Mely tulajdonságok ezek? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-mobily-2024-nahled.jpg

A legjobb telefonok 2024-ben (AKTUALIZÁLVA)

Melyik a legjobb telefon 2024-ben? Cikkünk középpontjában a bajnokok állnak. Nem feledkeztünk meg a legjobb mobiltelefonokról 300 000, 200 000 és 100 000 forintig sem, illetve az időseknek és gyerekeknek alkalmas legjobb telefonokról sem. Összehasonlítottuk a teljesítményt, az árakat, a kamerát, a funkciókat és a dizájnt. Melyek tehát napjaink legjobb telefonjai? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-100-recenze-test.jpg

A várva várt Honor 100 és 100 Pro nem szokványos dizájnnal és egyéb aduászokkal érkezik, beleértve az árat is

A vadonatúj Honor 100 és Honor 100 Pro nem kíván elveszni az egyéb márkájú telefonok áradatában. Megjelenésük szemet gyönyörködtető. De a páros a képességeit is bizonyítani szeretné, amelyek egyáltalán nem néznek ki rosszul. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-90-nahled.jpg

Honor 90 (TESZT): kiváló kijelzővel és kamerával viharzik be a középkategória sűrűjébe

Az új Honor 90 telefon már a megjelenésekor is lenyűgözött mind a megjelenésével, mind a funkcióival. A főszerepet a 200 Mpx-es főkamera és a Qualcomm Snapdragon chipsetnek köszönhető remek ár-érték arány játssza. De hogyan teljesített a Honor 90 a gyakorlatban? Tesztünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cinske-telefony-2022-nahled.jpg

Kínai telefonok (MINDEN, AMIT TUDNI KELL RÓLUK)

A kínai telefonokon korábban jókat mulattak, de manapság már senki sem nevet rajtuk. Egyre ambiciózusabbá válnak, és a versenytársaknak is gyakran az arcukra fagy a mosoly, amikor szembesülnek velük. Miért vesznek egyre többen ilyen telefont? Melyek a legjobb kínai telefonok, és mire kell figyelni az "LTE" kapcsán? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-magic-5-pro-recenze-nahled.jpg

Honor Magic5 Pro (TESZT): a zászlóshajó, amely szinte már eléri a csúcsot

Kipróbáltuk az új Honor Magic5 Pro-t, egy funkciógazdag telefont, amely jó kamerákkal, akkumulátoros üzemidővel és teljesítménnyel büszkélkedhet. Hogyan teljesített a gyakorlatban? Mik az erősségei és miben mutatkoznak meg a gyengeségei? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-x8a-nahled.jpg

Honor X8a (BEMUTATÓ): elegáns készülék 100 Mpx-es kamerával

A Honor X8a a kínai gyártó legfrissebb újdonsága. Az árcédulája az alsó középkategóriába esik, emellett elsősorban a 100 Mpx-es érzékelőjével szeretné felhívni magára az érdeklődők figyelmét, amely elegáns dizájnnal és nagy kijelzővel párosul. Mi tud az új Honor X8a? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-50-nahled.jpg

A Honor 50 Google szolgáltatásokkal, 120 Hz-es kijelzővel és nagy teljesítménnyel érkezik

Már kapható a legújabb Honor telefon, a Honor 50. A telefon nemcsak mesterséges intelligenciát használó kamerarendszerrel büszkélkedhet, hanem 120 Hz-es frissítési frekvenciát használó kijelzővel és nagy sebességű gyors töltéssel is. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-magic-4-pro-hlavni.jpg

Honor Magic 4 és Magic 4 Pro (BEMUTATÓ): csúcsteljesítmény, 100 W-os töltés, figyelemre méltó fotómodul

A Honor igazi ászokat hozott a barcelonai MWC 2022-re: az új Magic 4 és Magic 4 Pro sok szempontból rekordot döntő telefonok, nagyszerű funkciókkal és modern dizájnnal. Ebben a cikkben részletesebben bemutatjuk őket.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-magic-watch-2-mini_1.jpg

Honor MagicWatch 2 (RECENZIÓ) – a legelőnyösebb mainstream óra?

MagicWatch 2. Ez a Honor cég legnépszerűbb okosórájának a neve, amelyet recenziónkhoz teszteltünk Önnek. A MagicWatch 2 óra megfelel a csuklódra, vagy mást kell keresned? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-9x-test-recenze.jpg

Honor 9X és 9X Pro (Preview): Jól sikerült középkategóriás telefonok csúszókamerával

A Honor 9X és 9X Pro sikeres középkategóriás csúszó elülső kamerával rendelkező mobiltelefonok és a Pro esetében csak Huawei szolgáltatásokkal. Fogja ez vásárlókat zavarni? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-v30-telefon.jpg

Honor View 30 Pro (Termékismertető): tisztességes felszereltség, 5G és Huawei szolgáltatások

A jól felszerelt Honor View 30 Pro, amely csak néhány hónappal ezelőtt került bemutatásra az ázsiai piacokon, ma globális premiernek örülhetett. A telefon kiváló ár/teljesítmény arányt kínál, viszont a felhasználóknak Google szolgáltatások helyett Huawei szolgáltatásokkal kell beérniük. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-20-pro-3.jpg

Honor 20 (VÉLEMÉNY): Csúcsteljesítmény elérhető áron

A Honor 20 biztosan napjaink egyik legérdekesebb okostelefonja. Pont ezért írt recenziót AlzaTech csapatunk erről az okostelefonról, melyről az alábbi cikkben még egy kicsit többet tudhatsz meg. Ahogy  már megszokott az ázsiai gyártóktól, a Honor 20 az élvonalba tartozó telefonok előnyeivel bír, pedig a középosztályba van besorolva. De vajon van oka félni a csúcstelefonokat gyártó cégeknek a Honor 20-tól? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dualni-fotoaparat-nahled.jpg

Több kamera a mobiltelefonokban: előnyük, működési elv és funkciók

Azon tűnődtél, milyen célt szolgálhatnak a több kamerás kialakítások a mai okostelefonokban? Nos, mindegyik kamera más funkcióval bír. Győződj meg róla Te magad, ismerd meg, hogy milyen típusú kamerákkal rendelkeznek a modern mobiltelefonok. Képesek a közelítésre és a távolításra, a nagyon közeli fókuszálásra és még sok másra. Tudj meg többet a cikkünkből. Részletek itt »
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ