Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Kerékpár zárak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Zár típusa
Láncos
(69)
Sodrony
(99)
U-lakat (patkó)
(14)
Lakatok
(7)
Heveder
(2)
Hajtogatható
(40)

A kerékpárzár a kerékpározás egyik legfontosabb tartozéka. Akár szabadidős kerékpáros vagy, akár az életed a sport, egy megbízható és tartós bicikli zár elengedhetetlen eszköz számodra. Olvass tovább, és tudd meg, melyik a legjobb kerékpárzár és hogyan védheted meg kerékpárodat a lopás ellen.

Tovább

Miért hasznos a bicikli zár?

A kerékpár lezárása néha feleslegesnek tűnhet, különösen, ha csak rövid időre szállsz le. Légy óvatos, ez a kis figyelmetlenség is nagy veszteséghez okozhat! A biztonsági kerékpárzár modelleket úgy tervezték, hogy megvédje kerékpárodat a lopástól, így biztonságban tudhatod kerékpárodat. Egy biciklizár kulcsfontosságú befektetés minden kerékpáros számára, és nagyszerű módja a kerékpár biztonságba helyezésének.

  • A kerékpár zárak segítségével hatékonyan megvédheted a kerékpárodat lopás ellen, és elriaszthatod a potenciális tolvajt.
  • A biciklizárak széles választékának köszönhetően megtalálod az egyedi igényeidnek leginkább megfelelő darabot.
  • Használhatod őket különböző típusú kerékpárok, de robogók, motorkerékpárok és egyéb kerékpárok lezárására is.
  • A kerékpárzár típusokat úgy tervezték, hogy nagyon könnyen használhatóak legyenek.

Kerékpár zárak számos változatban kaphatók

A kerékpár biztonsága fontos, ezért a megfelelő kerékpárzár az első lépés szeretett járműved biztonságban tartásához. Kínálatunkban mindenféle típusú bicikli zár megtalálható, a sodrony- és lánczáraktól kezdve a számzáras biciklizár típusokon át az U lakatokig. Ezek mindegyike sajátos tulajdonságokkal és előnyökkel rendelkezik – lássuk, melyek ezek.

Választhatsz lakatot vagy bilincset is a kerékpár lezárásához.

A sodrony biciklizár népszerű választás

A sodronyzárak a kerékpár zárak egyik legnépszerűbb típusa. Könnyűség és rugalmasság jellemzi őket, aminek köszönhetően könnyen hordozhatók. Bár a sodrony kerékpárzár nem nyújt olyan magas fokú biztonságot, a legnagyobb előnye a könnyű használat. Egyértelmű favorit azok számára, akik könnyű kerékpárzár típust keresnek.

A láncos kerékpárzár biztonságot ad

A láncos bicikli zár kedvelt változat a magasabb szintű biztonságot keresők körében. Ez a kerékpárzár általában erős acél láncszemekből áll, amelyek rendkívül ellenállóak a vágással szemben. Bár a láncos kerékpárzár általában nehezebb és kevésbé könnyen hordozható, mint a sodronyos változat, kezelése mégis viszonylag egyszerű.

kerékpárzár
Sodronyos kerékpárzár

kerékpárzárak
Láncos bicikli zár

A maximális biztonság érdekében válassz U-lakatot

Az U–lakat bicikli zár, az egyik legbiztonságosabb kerékpárzár típus, amelyet néha D-lakatnak is neveznek. Ez a bicikli zár nagyon tartós acélból készül, amely nehéz és ellenáll a törési vagy vágási kísérleteknek is. Ugyanakkor ezek a kerékpár zárak egyáltalán nem rugalmasak, ami jelentősen megnehezítheti a kezelésüket.

A kódos kerékpárzár típusnak hála nem kell a kulcsokkal vesződnöd

A kódos kerékpár zárak nagyszerű alternatíva azok számára, akik nem akarnak a kulcsokkal vesződni. Ezeknél a bicikli zár típusoknál beállíthatsz egy általad választott egyedi számkombinációt. Kódos kerékpárzár többféle kivitelben kapható, többek között sodronyos vagy láncos, illetve U-lakat típust is választhatsz, így megtalálhatod az igényeidnek leginkább megfelelő modellt.

elektromos kerékpárzár
U-lakat kerékpárzár

bicikli zár
Kódos kerékpárzár

i

Hogyan kell beállítani a bicikli zár kódját?

A kerékpárzár kódjának beállítása egyszerű folyamat, de a zár márkájától és modelljétől függően kissé eltérő lehet. Az adott kerékpárzár típusra vonatkozó utasításokat mindig a termék használati utasításában találod.

A megfelelő biciklizár kiválasztása

A kerékpár zárak kiválasztása nem feltétlenül olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Fontos figyelembe venni néhány kulcsfontosságú tényezőt, és a biciklizárak tulajdonságait is. Mindig győződj meg arról, hogy a kiválasztott bicikli zár megfelel-e az igényeidnek és elvárásaidnak.

A kerékpár zárak hossza fontos tényező

A biciklizárak hossza 15 cm és 450 cm között változik. A rövid bicikli zár kompaktabb és könnyebb, így ideális a kerékpár vékony tárgyakhoz való rögzítéséhez, míg a hosszabb kerékpárzár nagyobb rugalmasságot biztosít. Milyen hosszú egy kétkerekes bicikli zár? Két vagy több kerékpár rögzítéséhez válassz 90 cm vagy annál hosszabb kerékpárzár típust.

Használd ki a biciklizárak összes tulajdonságát

A kerékpárzárak nem csupán a kerékpárok rögzítésére használhatók. Sokoldalúsága és különböző méretei miatt egy kerékpárzár sokféle tárgy rögzítésére alkalmas. Az elektromos kerékpárok és az elektromos robogók nagyobb értékük miatt gyakran magasabb szintű biztonságot igényelnek, ezért ezekhez különösen erős zárakra van szükség, például U-lakatra vagy a láncos kerékpárzár modellekre.

Kínálatunkban robogókhoz és kisebb motorkerékpárokhoz való bicikli zár típusokat is találsz.

A kerékpárzár egyéb hasznos funkciókkal is rendelkezhet

Ahhoz, hogy biztosan a megfelelő kerékpárzár típust válaszd, figyelembe kell venned néhány olyan kiegészítő funkciót is, amelyek egy kicsit növelhetik a költségeket, ugyanakkor kényelmet és biztonságot is nyújtanak.

  • A összecsukható kerékpárzár a könnyű szállítás és tárolás érdekében kompakt formára csukahó össze. Különösen alkalmas olyan kerékpárosok számára, akiknek korlátozott helyük van a zár tárolására menet közben.
  • A riasztós biciklizár hangot ad ki, ha a zárat piszkálják. Ez a funkció nagyon hasznos lehet a potenciális tolvajok elriasztására.
  • korrózióálló kerékpár zárak ideálisak olyan kerékpárosok számára, akik gyakran közlekednek esőben vagy hóban.
  • A textil bevonat további védőréteget biztosít a karcolásokkal szemben, és megkönnyíti a kerékpárzár kezelését is.

i

Hogyan zárjuk le a kerékpárunkat?

A technológia fejlődésével a kerékpárzárak feloldásának új módjai is megjelentek. A gyors és biztonságos feloldáshoz egyszerűen vidd magaddal az NFC-kártyádat, és csatlakoztasd a zárhoz. Az ujjlenyomatos kerékpárzár a legbiztonságosabb és legegyszerűbben feloldható zártípus.

Biciklizár pótkulcsok

Ha kulcsos kerékpárzár típust választasz, azt is figyelembe kell venned, hány kulcs tartozik a zárhoz. A legtöbb bicikli zár mellé két kulcs jár, ami praktikus abban az esetben, ha elveszítenéd az egyiket. Egyes biciklizárak azonban több kulcsot is biztosítanak, ami különösen hasznos, ha a zárat több ember használja közösen.

Kíváncsi vagy, melyik a legbiztonságosabb kerékpárzár? Vásárlóink véleménye segíthet a megfelelő bicikli zár kiválasztásában.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Richter cseh RR.732.6x900.CRN LAKAT Szállításra kész > 10 db
Kerékpár zár - láncos, zárás kóddal, hosszúság 900 mm, textil bevonat, tömege 750 g
4 990 Ft

2.
RATIKON LINK tagolt 100cm/25mm, fekete Szállításra kész > 10 db
Kerékpár zár - sodrony, kulcsos zárás, hosszúság 1000 mm
5 390 Ft

3.
Kerékpár zár - összecsukható, hajtogatható, kulcsos zárás, hosszúság 80 cm, váztartóval, alkalmas elektromos kerékpárokhoz, elhelyezése vázra, 2 kulcs, váztartó a csomag része
12 290 Ft

Még több
239 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 19×
Richter Czech RR.724.8x1500.CRN
Kerékpár zár - láncos, kulcsos zárás, hosszúság 1500 mm, 2 kulcs, tömege 194 g
8 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RICH260
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
ABUS 5700/100 red uGrip Bordo BIG SH
Kerékpár zár - hajtogatható, kulcsos zárás, hosszúság 1000 mm, automatikus zárás, váztartóval, alkalmas elektromos kerékpárokhoz, elhelyezése vázra, 2 kulcs, váztartó a csomag része, tömege 1090 g
27 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTabus121
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,5
ABUS 5700/100 lime uGrip Bordo BIG SH
Kerékpár zár - hajtogatható, kulcsos zárás, hosszúság 1000 mm, automatikus zárás, váztartóval, alkalmas elektromos kerékpárokhoz, elhelyezése vázra, 2 kulcs, váztartó a csomag része, tömege 1090 g
27 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTabus120
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
ABUS 6500K/90 BK SH BORDO GRANIT Xplus
Kerékpár zár - összecsukható, hajtogatható, kulcsos zárás, hosszúság 900 mm, váztartóval, alkalmas elektromos kerékpárokhoz, elhelyezése vázra, 2 kulcs, váztartó és biztonsági kártya a csomag része, tömege 1670 g
50 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTabus206
4,7 11×
RATIKON STIFF összecsukható 80 cm, 6 rész, fekete
Kerékpár zár - összecsukható, hajtogatható, kulcsos zárás, hosszúság 80 cm, váztartóval, alkalmas elektromos kerékpárokhoz, elhelyezése vázra, 2 kulcs, váztartó a csomag része
Szuper ár
12 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTrat043
4,6 38×
Richter cseh RR.732.6x900.CRN LAKAT
Kerékpár zár - láncos, zárás kóddal, hosszúság 900 mm, textil bevonat, tömege 750 g
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RICH261
4,0
Xiaomi Electric Scooter Cable Lock
Kerékpár zár - sodrony, zárás kóddal, hosszúság 1200 mm, láncszemek átmérője 12 mm, korrózióálló, elhelyezése vázra, tömege 270 g
12 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUBERxioh03
4,4 23×
Richter Czech RR.9040
Kerékpár zár - összecsukható, hajtogatható, kulcsos zárás, hosszúság 690 mm, váztartóval, 2 kulcs, váztartó a csomag része, tömege 530 g
9 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RICH427
4,8
Richter Czech RL.414.8x650.MOD
Kerékpár zár - sodrony, kulcsos zárás, hosszúság 65 cm, 2 kulcs, tömege 110 g
1 490 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RICH514
4,1 13×
Richter Czech RR.760.3,5x900.CRN
Kerékpár zár - láncos, zár típusa: Kódos, hossza: 90 cm,
3 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RICH295
3,9 12×
Richter Czech RL.3771.8x1200.CRN
Kerékpár zár - sodrony, zárás kóddal, hosszúság 120 cm, tömege 170 g
2 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RICH257
4,8
RATIKON LINK tagolt 100cm/25mm, fekete
Kerékpár zár - sodrony, kulcsos zárás, hosszúság 1000 mm
Szuper ár
5 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTrat041
5,0
Abus Tresor 1385/110 fekete
Kerékpár zár - láncos, zárás kóddal, hosszúság 1100 mm, szélesség 30 mm, láncszemek átmérője 7 mm, textil bevonat, alkalmas elektromos kerékpárokhoz, elhelyezése vázra, tömege 1380 g
21 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTms2230
4,5
Zéfal F16 L összecsukható
Kerékpár zár - összecsukható, hajtogatható, kulcsos zárás, szélesség 95 mm, váztartóval, korrózióálló, alkalmas elektromos kerékpárokhoz, elhelyezése vázra, RC3 biztonsági osztály, 3 kulcs, rögzítő horgony és váztartó a csomag része, tömege 1350 g
22 690 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTms3001
4,7 31×
One Iron 3.0
Kerékpár zár - sodrony, kulcsos zárás, hosszúság 1000 mm, korrózióálló, elhelyezése vázra, 2 kulcs, tömege 445 g
3 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbd0782
4,5 22×
Abus 1500/110 web Black
Kerékpár zár - láncos, kulcsos zárás
5 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTABUS03
4,5
ABUS Combiflex Break 85
Kerékpár zár - sodrony, zárás kóddal, hosszúság 850 mm, láncszemek átmérője 1,5 mm, tömege 58 g
8 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTabus218
5,0
ABUS 5700/100 black uGrip Bordo BIG SH
Kerékpár zár - hajtogatható, kulcsos zárás, hosszúság 1000 mm, automatikus zárás, váztartóval, alkalmas elektromos kerékpárokhoz, elhelyezése vázra, 2 kulcs, váztartó a csomag része, tömege 1090 g
24 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTabus118
4,7 11×
Richter Czech RL.422.10x3000.CIR acélhuzal
Kerékpár zár - sodrony
3 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RICH249
4,4 39×
One Fort 6.0 C
Kerékpár zár - sodrony, zárás kóddal, hosszúság 1500 mm, váztartóval, spirál, elhelyezése vázra, RC4 biztonsági osztály, váztartó a csomag része, tömege 290 g
3 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbd0778
4,5 22×
Richter cseh RL.3789.10x1500.CRN
Kerékpár zár - sodrony, zárás kóddal, váztartóval, váztartó a csomag része
4 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RICH258
5,0
ABUS 5700C/80 black uGrip Bordo Combo SH
Kerékpár zár - összecsukható, hajtogatható, zárás kóddal, hosszúság 800 mm, váztartóval, alkalmas elektromos kerékpárokhoz, elhelyezése vázra, váztartó a csomag része, tömege 960 g
28 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTabus122
5,0
ABUS 6055K/60 RD Bordo Lite Mini
Kerékpár zár - hajtogatható, kulcsos zárás, hosszúság 600 mm, automatikus zárás, alkalmas elektromos kerékpárokhoz, 2 kulcs, tömege 400 g
21 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTabus117
5,0 12×
Richter Czech RL.422.10x5000.CIR acélhuzal
Kerékpár zár - sodrony
5 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RICH250

Kerékpár zárak

Kerékpár zárak

A Kerékpár zárak kategóriában összesen 239 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kerékpár zárak Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kerékpár zárak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kerékpár zárak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kerékpár zárak vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ