Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Masszázslabda (SMR labda)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Átmérő
0,65 cm
20 cm
-
Anyag
Műanyag
(20)
Hab
(17)
Gumi
(10)
Szilikon
(1)
Parafa
(2)
Szín
Fekete
(15)
Piros
(12)
Lila
(2)
Barna
(2)
Kék
(16)
Narancssárga
(3)
Rózsaszín
(3)
Szürke
(1)
Többszínű
(1)
Zöld
(12)
Sárga
(7)

A masszázs labdák egyszerű és hatékony eszközök az izmok ellazítására és a test általános egészségének javítására. A masszázslabda vagy a masszázs sün serkenti a vérkeringést, enyhíti a fájdalmat és a feszültséget, továbbá elősegíti a fizikai megterhelés utáni regenerálódást. Használhatod minden nap, otthon, a munkahelyen vagy útközben is. Inspirálódj, és tanuld meg, hogy hogyan válaszd ki a megfelelő masszázslabdát és hogyan használható hatékonyan az smr labda. 

Tovább

A masszázslabdák és a masszázs süni segítenek ellazulni

A masszázslabdák és a masszázs sün nélkülözhetetlen segítőkké válnak azok számára, akik izomfájdalmakkal küzdenek, vagy hatékony módszert keresnek a testi és lelki egészségük megőrzésére. Gyors, mégis mély masszázst tesznek lehetővé, amely még a legfeszültebb izmokat is ellazítja. A praktikus méretnek és az egyszerű használatnak köszönhetően a masszázs labdák a nap bármely szakában használhatóak, és segítségükkel megtapasztalhatod a tökéletes relaxációt. Válaszd ki Te is a számodra legmegfelelőbb masszázslabda típust:

  • A puha masszázslabda ideális a gyengéd masszázshoz és az izomlazításhoz, emellett alkalmas kezdők vagy a fájdalomra érzékenyebbek számára.
  • A kemény masszázslabda intenzív masszázst tesz lehetővé, hatékonyan fejti ki hatását a mély izomrétegekben és kimasszírozza a merev izomcsomókat.
  • A dupla masszázs labdák kifejezetten a gerinc és a környező izmok masszírozására szolgálnak anélkül, hogy közvetlenül az egyes csigolyákra nyomást gyakorolnának.
  • Az ovális smr labda egyedi formája lehetővé teszi a jobb manipulációt és az egyes területek, például a vállak vagy a csípő célzott masszírozását.
  • A sün smr labda stimulálja az akupresszúrás pontokat és javítja a vérkeringést. A tüskék segítenek a mélyebb izomlazítás elérésében.
  • A klasszikus masszázslabda a legjobb a nyugodt és sima masszázshoz. Sima felülete siklik a bőrön, így minimálisra csökkenti a bőrirritációt.

Kemény masszázslabda vs. puha smr labda - melyiket válasszuk?

Kemény vagy puha masszázslabda kell nekem? Segítünk választani. A kemény masszázs labdák ideálisak az intenzív, mély izommasszázshoz és a merev izmok erőteljesebb nyomásához. Ezzel szemben a puha masszázs labdák gyengédebb masszázst biztosítanak, ami a kezdők és az érzékenyebb emberek számára is megfelelő. A választás a Te személyes preferenciáidtól és tested speciális igényeitől függ.

Masszázs sün vagy smr labda? Mi a különbség köztük?

A masszázslabda és a masszázs sün között a fő különbség a felület textúrájában rejlik. A sima masszázs labdák általában sima vagy finoman texturált felületűek, míg a sünnek tüskéi vannak, amelyek mélyebb stimulációt biztosítanak az izmoknak. Ezek a tüskék a feszültséget okozó pontokat célozzák meg, és elősegítik a masszírozott terület jobb vérkeringését. A fából készült talpmasszázs sünt gyakran használják a reflexológiában a különböző reflexpontok stimulálására.

hab smr labda
Habból készült smr labda

dupla smr labda
Dupla masszázslabda

smr labda sün
Masszázs sün

A masszázs labdák kiválasztása anyag szerint

A masszázs labdák különböző anyagokból készülnek. Mindegyikük sajátos tulajdonságokkal rendelkezik. A műanyag masszázs labdák általában szilárdak és intenzív mélymasszázst nyújtanak. A habból készült masszázs labdák habból készülnek és lágyabban érintkeznek a bőrrel, ezért gyengédebb masszázst nyújtanak. A gumiból készült masszázs labdák rendkívül tartósak, rugalmasak és változó nyomást tesznek lehetővé. Az ilyen masszázs labdák esetében kiválaszthatod, hogy gyengéd vagy intenzívebb masszázst szeretnél. A parafa masszázs labdák környezetbarátok, emellett közepes intenzitású masszázst biztosítanak jó rugalmassággal, nagy nyomás nélkül.

Milyen méretben kapható a masszázs süni vagy az smr labda?

A masszázs sün vagy az smr labda különböző méretekben kapható. A kis masszázs labdák kiválóan alkalmasak bizonyos területek célzott masszírozására, mint például a váll, a nyak vagy a láb, ahol bizonyos pontokat kell megcélozni. A nagyobb masszázs labdák alkalmasabbak a nagy izomcsoportok, például a hát, a csípő és combok általános masszírozására. A méret kiválasztásakor figyelembe kell venned, hogy a test mely részeit szeretnéd masszírozni, és milyen intenzív masszázst szeretnél.

i

Masszázs labdák szettben

A masszázslabda szettek különböző méretű és keménységű labdákat tartalmaznak, így a masszázst a saját igényeidhez igazíthatod. A csomagok többféle labdát is tartalmaznak egészen a kis labdáktól kezdve, amelyek a nehezen elérhető területek célzott masszírozásához ideálisak, egészen a nagyobb labdákig, amelyek széles izmok masszírozására alkalmasak. A készlet ideális kiegészítője az otthoni wellnessnek. Egyes szettek ezen kívül tartalmaznak egy sün masszázslabdát is.

A masszázslabda a test különböző részein használható

Az smr labda és a masszázs sün szinte minden testrészen használható. Mindkettő hatékonyan oldja a nyak, a vállak, a karok, a hát és a lábak feszültségét. Használhatod őket a karok, a csípő, sőt a lábak masszírozására is, ahol szintén elősegítik a vérkeringést. A labda- vagy sün maximális előnyeit a megfelelő technikával és a megfelelő nyomással érhetjük el, ahol fontos, hogy figyeljünk a testünkre, hogy elkerüljük az izmok túlterhelését.

Nyak masszázs labdák

A nyak masszázs labdák nagyszerűek mindazoknak, akik fájdalommal és feszültséggel küzdenek ezen a területen, amit gyakran a hosszú ideig tartó számítógép előtti ülés vagy a rossz testtartás okoz. A masszázslabda használatával célzottan nyomást lehet gyakorolni a merev területekre és izomcsomókra, ami ellazítja azokat és javítja a vérkeringést. Ezeknek a területeknek a rendszeres masszírozása nagyban hozzájárulhat az egész test ellazításához, a stressz csökkentéséhez és a nyak rugalmasságának javításához.

Kéz masszázslabda

A kéz smr labda hasznos azoknak, akik sok időt töltenek gépeléssel vagy más ismétlődő kézmozdulatokkal, amelyek feszültséghez és fájdalomhoz vezethetnek. A masszázslabda ellazítja a kéz- és csuklóizmokat, javítja azok rugalmasságát, és megelőzheti a kéztőalagúttal kapcsolatos problémákat. A rendszeres kézmasszázs így segít megőrizni kezeid egészségét és funkcionalitását.

Hátmasszírozó labda és masszázs sün

A hátmasszírozó labda és a masszázs sün enyhíti a fájdalmat és a feszültséget ezen a gyakran igénybevett területen. A sün célzottan masszírozza az izomcsomókat és a merev területeket, ezáltal ellazítja és javítja az izmok rugalmasságát. A hátmasszírozó labdát a testsúlyoddal a falnak nyomhatod, hogy a nehezen elérhető területeket is masszírozhasd.

Láb masszázslabda

A lábmasszírozó labda tökéletes a fáradt lábak számára, amelyek napi szinten óriási igénybevételnek vannak kitéve. Enyhíti a talp izmainak feszültségét, ugyanakkor stimulálja a lábak akupresszúrás pontjait, ami az egész testre pozitív hatással van. A láb smr labda segít megszüntetni a fáradtságot, javítja a vérkeringést, sőt, enyhíti a stresszt, és kellemes, pihentető érzést ad a testnek.

Szeretnél egy kellemesen illatos környezetben történő masszázst? Nézz szét a test- és masszázsolajok kategóriában, és relaxálj!

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Trigger Point Mb5 - 5.0 Inch Massage Ball Szállításra kész > 5 db
Masszázslabda - használati terület egész test, átmérő 13 cm, fekete kivitel, puha
12 690 Ft

2.
Blackroll Duoball 8 cm Szállításra kész > 5 db
Masszázslabda - használati terület hát, átmérő 8 cm, fekete kivitel, kettős kialakítás
9 790 Ft

3.
Blackroll ball 12cm Szállításra kész > 10 db
Masszázslabda - használati terület egész test, átmérő 12 cm, fekete kivitel, kerek
6 890 Ft

Még több
63 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Stormred masszázsgolyók - Masszázslabda
Típusok
3,6 20×
Stormred masszázsgolyók
Masszázslabda - használati terület egész test, csukló és lábak, átmérő 7 cm, fekete és piros kivitel, 2 darab a csomagban, kemény, tüskés
Szuper ár
2 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTliv002
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
Sharp Shape Peanut massage ball
Masszázslabda - használati terület egész test, átmérő 5 cm, kék kivitel, puha, tüskés
2 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsha004
Arany középút Kiváló ár/érték arány
GymBeam DuoRoll Orange - Masszázslabda Típusok
3,7
GymBeam DuoRoll Orange
Masszázslabda - használati terület nyak és hát, átmérő 12,5 cm, narancssárga kivitel, kettős kialakítás, kemény
5 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym199
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Trigger Point Mbx - 2.5 Inch Massage Ball - Masszázslabda Típusok
5,0
Trigger Point Mbx - 2.5 Inch Massage Ball
Masszázslabda - használati terület egész test, átmérő 6,6 cm, piros kivitel, puha
8 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTtg020
Blackroll ball 12cm - Masszázslabda
Típusok
5,0 25×
Blackroll ball 12cm
Masszázslabda - használati terület egész test, átmérő 12 cm, fekete kivitel, kerek
6 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTms1961
5,0 19×
Trigger Point Mobipoint™
Masszázslabda - használati terület egész test, átmérő 5 cm, zöld kivitel, puha
4 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTtg023
4,7
Rehabiq Egyensúlyozó félgömb - kupola
Egyensúlyozó félgömb - gumi, csúszásgátlós, masszázs és rehabilitációs, 100 kg max. teherbírás, mérete 7,5 × 17 × 17 cm (Ma×Sz×Mé), átmérője 17 cm, tömege 0,5 kg, kék kivitel
4 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTrhq005
Kine-MAX Pro-Hedgehog Massage Ball - kék - Masszázslabda
Típusok
4,8 72×
Kine-MAX Pro-Hedgehog Massage Ball - kék
Masszázslabda - használati terület egész test, lábak és kezek, átmérő 9 cm, kék kivitel, tüskés
1 320 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTknx0007
Kine-MAX Pro-Hedgehog Massage Ball - kék - Masszázslabda
Típusok
4,7 31×
Kine-MAX Pro-Hedgehog Massage Ball - kék
Masszázslabda - használati terület egész test, lábak és kezek, átmérő 6 cm, kék kivitel, tüskés
880 Ft -tól
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTknx0004
Rehabiq Sárga sündisznó masszázslabda, 6 cm - Masszázslabda
Típusok
4,9 20×
Rehabiq Sárga sündisznó masszázslabda, 6 cm
Masszázslabda - használati terület egész test, csukló és lábak, átmérő 6 cm, sárga kivitel, kemény, tüskés
990 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTrhq001
5,0
Trigger Point Mb5 - 5.0 Inch Massage Ball
Masszázslabda - használati terület egész test, átmérő 13 cm, fekete kivitel, puha
12 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTtg021
4,7
Blackroll Duoball 8 cm
Masszázslabda - használati terület hát, átmérő 8 cm, fekete kivitel, kettős kialakítás
9 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTms1965
3,8
Stormred Masszázslabda Peanut Mint
Masszázslabda - használati terület egész test, csukló, lábak és váll, átmérő 9 cm, kék kivitel, puha
Szuper ár
3 190 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTliv024
Blackroll Ball 12cm, narancssárga - Masszázslabda Típusok
5,0 25×
Blackroll Ball 12cm, narancssárga
Masszázslabda - használati terület egész test, átmérő 12 cm, narancssárga kivitel, kerek
7 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsc998
Blackroll Ball 12cm, rózsaszín - Masszázslabda Típusok
5,0 25×
Blackroll Ball 12cm, rózsaszín
Masszázslabda - használati terület egész test, átmérő 12 cm, rózsaszín kivitel, kerek
6 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsc995
5,0
SKLZ Universal Massage Roller, dupla masszázslabda
Masszázslabda - használati terület egész test és lábak, átmérő 13 cm, piros kivitel, kemény
11 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsklz0083
Kine-MAX Pro-Hedgehog Massage Ball - sárga - Masszázslabda
Típusok
4,8 72×
Kine-MAX Pro-Hedgehog Massage Ball - sárga
Masszázslabda - használati terület egész test, lábak és kezek, átmérő 9 cm, sárga kivitel, tüskés
1 600 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTknx0008
Rehabiq Hedgehog masszázslabda kék, 10 cm - Masszázslabda
Típusok
4,9 20×
Rehabiq Hedgehog masszázslabda kék, 10 cm
Masszázslabda - használati terület egész test, csukló és lábak, átmérő 10 cm, kék kivitel, kemény, tüskés
1 630 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTrhq003
Kine-MAX Pro-Hedgehog Massage Ball - piros - Masszázslabda
Típusok
4,8 72×
Kine-MAX Pro-Hedgehog Massage Ball - piros
Masszázslabda - használati terület egész test, lábak és kezek, átmérő 9 cm, piros kivitel, tüskés
1 340 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTknx0006
Kine-MAX Pro-Hedgehog Massage Ball - piros - Masszázslabda
Típusok
4,7 31×
Kine-MAX Pro-Hedgehog Massage Ball - piros
Masszázslabda - használati terület egész test, lábak és kezek, átmérő 6 cm, piros kivitel, tüskés
790 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTknx0003
5,0
Kine-MAX Spikey Twin Ball
Masszázslabda - használati terület nyak és hát, átmérő 7,4 cm, piros kivitel, kettős kialakítás, tüskés
5 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTknx0013
5,0
Kine-MAX EFX Twin Ball
Masszázslabda - használati terület nyak és hát, átmérő 7,8 cm, fekete kivitel, kettős kialakítás
5 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTknx0014
Sharp Shape Hand massager black - Masszázskesztyű Típusok
4,0
Sharp Shape Hand massager black
Masszázskesztyű - alkalmas vérkeringés serkentésére, 7 masszázspont, anyaga műanyag, fekete kivitel
4 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTss0177
Sharp Shape Hand massager grey - Masszázskesztyű Típusok
4,0
Sharp Shape Hand massager grey
Masszázskesztyű - alkalmas vérkeringés serkentésére, 7 masszázspont, anyaga műanyag, szürke kivitel
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTss0179
cikkOtthoni edzés eszközök Melyek a legjobb otthoni edzés eszközök és hogyan kell őket használni? A cikkben bemutatunk pár mozgásformát, amivel otthon olcsón formába tudod magad hozni.

Masszázslabda (SMR labda)

A Masszázslabda (SMR labda) kategóriában összesen 63 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó masszázslabda (SMR labda) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább masszázslabda (SMR labda) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb masszázslabda (SMR labda) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: masszázslabda (SMR labda) vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ