A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

Nash Citruz Speciális kiadás Bottom Baits Boilie 12mm 1kg

Termékkatalógus
Nash Citruz Speciális kiadás Bottom Baits Boilie 12mm 1kg
4,0 1 értékelés
Bojli - a tejfehérjék és egyéb tápanyagok nagy arányát tartalmazó keverék, a hideg-víz ízfokozók, az illóolajok és a Talin széles választéka, halvány rózsaszínű és halvány rózsaszínű, 2: 1 arányban
Kód:  JVR071880nad Termékszám:  JVR071880nad Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nash Citruz Speciális kiadás Bottom Baits Boilie 12mm 1kg Megszűnt

Nash Citruz Speciális kiadás Bottom Baits Boilie 12mm 1kg

A(z) bojli a céltudatos pontyhorgászok egyik legnépszerűbb csalija. A bojli golyók fő különlegessége, hogy bedobás után csak nagyon lassan süllyednek a vízfenékre. Egyedi összetételüknek köszönhetően tökéletesen hasonlítanak a pontyok fő táplálékához. A kifli bojlik formázása préseléssel történik. Alapanyaguk egyszerű kifli vagy a kenyér. Kimondottan a régi, klasszikus horgászcsalik közé soroljuk őket. Bevetni hóember szerelékként vagy önállóan lehet. A(z) Nash bojli teljes súlya 1000 g, praktikus csomagolásuknak köszönhetően nem veszítenek a minőségükből és a szállításuk is pofonegyszerű. Előnye, hogy bárhová magaddal viheted. Meghatározhatatlan ízesítése gyorsan bevonzza a halat.

A(z) Nash Citruz Speciális kiadás Bottom Baits Boilie 12mm 1kg bojlik lényegesebb tulajdonságai

  • Csábítóan hat a környéken ólálkodó pontyokra
  • Össztömege: 1000 g
  • Ízesítése: Meghatározhatatlan
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nash Citruz Speciális kiadás Bottom Baits Boilie 12mm 1kg Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nash Citruz Special Edition Bottom Baits Boilie 1kg. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nash Citruz Special Edition Bottom Baits Boilie 12 mm 1 kg.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ