Shop roku Shop roku

Powerball Lila

Termékkatalógus
Powerball Lila
4,6 30 értékelés
- maximális fordulatszáma: 15000f/p, maximális ellenállása: 18kg, átmérője: 65mm, anyaga: műanyag, háttérvilágítás
Kód:  ZP001f Termékszám:  5060109200867

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Powerball Lila

Erősítse meg karját egy új, izgalmas módon az innovatív Powerball segítéségével. Csak akkora, mint egy teniszlabda, és nagyon jól elfér a kézben. Nem szükséges drága konditerem bérletet vásárolnia vagy a nehéz súlyok alatt izzadnia. A kifinomult giroszkóp rendszernek és az akár 15.000 percenkénti magas fordulatszámnak köszönhetően nagy ellensúllyal szembesül a labda használatakor. Edzzen kényelmesen tévénézés vagy újság olvasása közben, esetleg munkába menet. A Special Edition rózsaszín és fehér LED-del egyedi megjelenésú Powerball, így ajánlott minden rózsaszín szerelmesnek.

Hogyan működik ez?


A működési alapelv a giroszkópos technológián alapul. A labda belsejében forog egy gömb a saját tengelye körül, amelynek szélei csatlakoznak egy acél gyűrűhöz, így a körkörös forgás belső mozgást eredményez. A magas fordulatszám ellenére a gömb a labda belsejében marad, a szilárd rögzítésnek köszönhetően pedig a mozgás energiájával jelentős erőt fejt ki a kezében. A magas fokozat ellenállása 18 kg-s súlyt tesz ki. 


Az erősítés folyamata


A powerball képes az egész kar izomzatát megerősíteni. Csukló, alkar, bicepsz, tricepsz, vagy akár a mellizom is megdolgoztatható a Powerball modellel. Nincs szó átverésről, a Powerball vásárlóinak milliói elégedettek az eredménnyel. Akár 50 fajta súlyzó helyettesítésére képes. Emellett nagy előnye, hogy bárhová könnyedén magával viheti, ahol edzeni szeretne.


Versenyezzen másokkal


A Powerball-hoz külön megvásárolható egy fordulatszámmérő is. Versenyezzen a kollégái, családtagjai vagy barátai teljesítményével, kinek van ügyesebb keze. A számítógép mindösszesen hat funkciót biztosít, amelyek között megtalálható az aktuális, átlagos vagy maximális  elért sebesség. Nagyon fontos, hogy legalább 20-30 másodpercen keresztül fenntartson egy bizonyos szintű sebességet a maximális hatás elérése érdekében.


Válassza a rehabilitáció élményét


A Powerball  nem csak az izmok megdolgoztatásához kiváló, de a megfelelő rehabilitációt is gyakorolhat vele kezeire. Így tökéletesen alkalmas azok számára, akik napi szinten zömében a kezükkel dolgoznak (például munkahelyi számítógép használat). Alkalmazásának jótékony hatását néhány hetes használat után érezheti. Emellett kiválaszthatja, kezének mely részét kívánja megedzeni, és mindezt meddig, a saját állapotának megfelelő időtartam beállítással. 


Műszaki adatok:
Típus: 250 Hz, pink színű, rózsaszín és fehér háttérvilágítással
Maximális sebesség: 15.000 fordulat / perc
Erő ellenállás: 18 kg
Méretek: 65 mm-es átmérő

A csomag tartalma:
Powerball
2 indító zsinór (egy rövid edzés után forgassa meg a Powerballt kézileg)
Cseh kézikönyv

Paraméterek

Max. forgási sebesség
15 000 ford/perc Kész!
Max. terhelés
18 kg Kész!
Átmérő
65 mm Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Funkció
Háttérvilágítás Kész!

Tulajdonságok

Max. forgási sebesség
15 000 ford/perc Kész!
Max. terhelés
18 kg Kész!
Átmérő
65 mm Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Funkció

Funkció
Háttérvilágítás Kész!

Szín

Szín
Lila Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

Termékek: Powerball 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Powerball Lila Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Powerball Purple Haze. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Powerball Purple Haze.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ