AP+ nový vizuál Shop roku

PUSH Element koordinációs edzőkészlet

Termékkatalógus
PUSH Element koordinációs edzőkészlet
Szett - nagyszerű eszköz a mozgékonyság, a gyorsaság, az állóképesség, a reakcióképesség és az erő javítására bármilyen sportágra való felkészülés során
Kód:  SPTpush026 Termékszám:  8594203500563

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PUSH Element koordinációs edzőkészlet Megszűnt

PUSH Element koordinációs edzőkészlet

PUSH Element koordinációs tréningkészlet 

Barátokkal edzel, vagy inkább egy csoport tagjaként? Ebben az esetben használd ki a PUSH Element koordinációs tréningkészlet kínálta lehetőségeket, amely segít javítani a mozgékonyságot, a gyorsaságot és az állóképességet. Csak néhány praktikus eszköz, és máris érdekes akadályok egész sora áll a rendelkezésedre. 

Találj ki egy fantáziadús edzést

A PUSH Element koordinációs tréningkészlet mindent tartalmaz, amelyre az átfogó agilitásedzéshez szükséged van. Könnyű és egyszerűen összecsukható. A kialakítása alkalmas otthoni, szabadtéri és edzőtermi használatra. 

Növeli a mozgékonyságot és a sebességet

A PUSH Element koordinációs tréningkészlet összesen 600 cm hosszú létrát és egyszerű fokozatbeállítást tartalmaz. Így lehetséges a nehézségi fok kialakítása az aktuális igény vagy teljesítmény szerint. 

A PUSH element készlet legfontosabb jellemzői

  • Koordinációs tréningkészlet
  • Edzéseken való használatra, de alkalmi játékokra is alkalmas sporteszköz
  • Létra hossza: 600 cm
  • Létra szélessége: 43 cm
  • A csomag részét képezik a műanyag elválasztók, melyek száma: 12 darab, tartalmaz továbbá 10 darab kúpot és 4 darab rögzítőkapcsot

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PUSH Element koordinációs edzőkészlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PUSH Element Koordinační tréninkový set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PUSH Element Koordinačný tréningový set.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ