Salomon Pro Combi Prolink

Termékkatalógus
Salomon Pro Combi Prolink
Sífutócipő - NNN kötés, technika: kombinált, férfi és női, keménység: közepes, tömeg: 1250g / 42,
Kód:  SPTsalo1394nad Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Salomon Pro Combi Prolink

Kényelmes és megbízható sífutó csizma kezdőknek és haladóknak. A Salomon Pro Combi Prolink a kombinált korcsolyázás és a klasszikus technika számára tervezett sífutó cipő. Alkalmasak kezdőknek és futóknak. Az egyik fő előnye az egyéni illeszkedés az Custom Fitu-hoz, különálló fűzőfedéllel és állítható sarokszíjjal. Ezután a Salomon Performance Fit pontosan illeszkedik a lábhoz. A maximális kényelem érdekében puha betétek a szabad mozgáshoz a boka, a formázott sarok, a Memo öv, a Combi Flex és a nagy teljesítményű, hőmérséklet- kiigazított betétekkel . A membrán 3D nedvességelnyelő hálóval és SensiFit technológiával is rendelkezik, amely a lehető legpontosabban csomagolja a lábát.

A Salomon Pro Combi Prolink legfontosabb jellemzői

  • A Salomon Pro Combi Prolinks nagyon kényelmes és maximális stabilitást biztosít a lábnak
  • Belső hőkezelt béléssel, combi flex, külön QuickLace kötéssel és formázott sarokkal rendelkeznek
  • A 3D hálós szövet növeli a légáteresztő képességet és a nedvességet
  • Kivehető Energyzer mandzsettájuk is van

Prolink Sport és Advanced 3D Chassis

A csizmáknak Prolink Sport talpuk van, amely könnyű, rekreációs képességekkel és a rugalmasság és a torziós merevség egyensúlyával. Az alacsony profilnak köszönhetően úgy érzi magát, mintha mezítlábra járna a hóban. A polimer gyártás kiváló tapadást és tartósságot garantál. Az Advanced 3D Chassis műanyag alátét üvegerősítésű aljzatokkal rendelkezik, amelyek egyedülálló saroktámaszot, nagy torziós merevséget és tökéletes erőátvitelt biztosítanak .

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Salomon Pro Combi Prolink Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salomon Pro Combi Prolink. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Salomon Pro Combi Prolink.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ