AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Samsonite B-Lite Icon SPINNER 55 LENGTH 40, sötétkék

Termékkatalógus
Samsonite B-Lite Icon SPINNER 55 LENGTH 40, sötétkék
Bőrönd - kapacitás: 39 l, méret: S, teleszkópos, oldal és felső fogantyú, 4 görgő, méret: 55 × 20 × 40 cm, tömeg: 1800 g
Kód:  SPTif0096a64 Termékszám:  5414847855436 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsonite B-Lite Icon SPINNER 55 LENGTH 40, sötétkék Megszűnt

Samsonite B-Lite Icon SPINNER 55 LENGTH 40, sötétkék

Szeretnél stílusosan utazni? A(z) Samsonite B-Lite Icon SPINNER 55 LENGTH 40, sötétkék bőrönd egy igazi gyöngyszem, amely minden utazót lenyűgöz. A bőrönd tömege mindössze 1800 g, így elfelejtheted az elfáradt kezeket. Az „S”-es méret garantálja, hogy nagy valószínűséggel kézipoggyászként kezeljék a reptéren. A(z) 39 l -es hely elegendő a legfontosabb dolgokhoz. A textilből készült bőrönd kiváló megoldás az olyanok számára, akik egy egyszerű és könnyű poggyászra vágynak. A cipzáras kivitel révén a bőröndben lévő hely egy kicsit megemelhető. Bárhova is mész, a(z) Samsonite B-Lite Icon SPINNER 55 LENGTH 40, sötétkék TSA záras utazóbőrönd megbízható útitársad lesz, amely egy pillanat alatt lenyűgöz egyedi kidolgozottságával és praktikumával.

A hasznos TSA zár elengedhetetlen a körültekintő utazók számára

A légi közlekedés biztonságának növelése érdekében szinte általánossá vált, hogy a repülőtér erre kiképzett személyzete bárkinek a bőröndjét ellenőrizheti. Általában elegendő az egyszerű szkennelés, de az ellenőröknek néha a zárhoz is hozzá kell nyúlniuk. A TSA zár viszont egy speciális eszközzel kinyitható. Azonban nem kell aggódnod, természetesen senki más nem férhet hozzá a dolgaidhoz. A(z) Samsonite B-Lite Icon SPINNER 55 LENGTH 40, sötétkék TSA záras utazóbőrönd gyorsan lezárható egy három karakteres számkódos zárral és nem lesz miért aggódnod.

A(z) Samsonite B-Lite Icon SPINNER 55 LENGTH 40, sötétkék bőrönd főbb jellemzői

  • A bőrönd négy görgőt tudhat magáénak, amelyek tökéletes gurulást biztosítanak az egyenetlen felületeken is
  • A bőrönd jelölő segíthet, hogy gyorsabban megtaláld a csomagodat a poggyászkiadásnál
  • Az integrált húzószerkezet megelőzi a gerinc túlterhelését
  • Csatos pánt a ruhák rögzítéséhez

Paraméterek

Tömeg
1,8 kg Kész!
Űrtartalom
39 l Kész!
Magasság
55 cm Kész!
Szélesség
20 cm Kész!
Hosszúság/mélység
40 cm Kész!
Több paraméter

A Samsonite az utazótáskák és egyéb kiegészítők gyártójaként világszerte vezető szerepet tölt be. A céget 1910-ben alapították az Egyesült Államokban lengyel bevándorlók. Termékei vonzó stílusúak, hangsúlyozva a minőséget és a tartósságot. A termékek skálája a rendszeres utazóktól a luxust keresők igényeihez is igazodik.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsonite B-Lite Icon SPINNER 55 LENGTH 40, sötétkék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite B-Lite Icon SPINNER 55 LENGTH 40 Dark Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsonite B-Lite Icon SPINNER 55 LENGTH 40 Dark Blue.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ