Shop roku 0% splátky Siguro

Sirocco T-1208/3-S PP - fehér

Termékkatalógus
Sirocco T-1208/3-S PP - fehér
Bőrönd - keményfedeles S-es méretben; 4 kerék; (maximális) űrtartalom: 33 l; méretek: 55x39x19 cm; tömeg: 2.7 kg
Kód:  SPTrbgs06 Termékszám:  5021627309241

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sirocco T-1208/3-S PP - fehér

Szívesen egyesíted a praktikumot a stílussal? A(z) Sirocco T-1208/3-S PP - fehér bőrönd egy igazi gyöngyszem, amely minden utazót lenyűgöz. Az „S”-es méret biztosítja, hogy nagy valószínűséggel kézipoggyászként kezeljék a reptéren. A(z) 33 l -es hely elégséges a legfontosabb dolgokhoz. A kemény külső héj ideális választás szilárdságának és vízállóságának köszönhetően. Ezután nem kell aggódnod sem a bőrönd, sem az abban lévő dolgok épségéért. Fehér színe már csak hab a tortán. Bármilyen messzire is mész, a(z) Sirocco T-1208/3-S PP - fehér Utazóbörönd mindig ügyes segítőtársad lesz, amely első látásra ámulatba ejt egyedi megjelenésével és funkcionalitásával.

Az ügyes TSA zár megbízhatóan védi a bőröndben lévő dolgokat

A légi közlekedés biztonságának növelése érdekében általánosan bevezetésre került, hogy a repülőtér erre feljogosított személyzete bármilyen poggyászt ellenőrizhet. Általában nincs szükség a bőrönd kinyitására, de az ellenőröknek néha a zárat is ki kell kattintaniuk. A TSA zár viszont egy speciális eszközzel kinyitható. De nem kell aggódnod, csak a biztonsági személyzet férhet hozzá a bőröndödhöz. A(z) Sirocco T-1208/3-S PP - fehér Utazóbörönd gyorsan bezárható egy három karakteres számkódos zárral és többé nem kell aggódnod.

A(z) Sirocco T-1208/3-S PP - fehér bőrönd főbb jellemzői

  • A bőrönd négy görgővel rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy ne kelljen kézben cipelned a bőröndöt, elég csak húznod
  • A beépített húzószerkezet kiküszöböli a gerinc túlterhelését
  • Rögzítőheveder a ruhák rögzítéséhez
  • Belső, szövetből készült elosztó teszi lehetővé a kozmetikumok elválasztását a ruháktól
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sirocco T-1208/3-S PP - fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sirocco T-1208/3-S PP - bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sirocco T-1208/3-S PP – biely.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ