A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

SKLZ Quick Ladder Pro, gyorsasági koordinációs létra

Termékkatalógus
SKLZ Quick Ladder Pro, gyorsasági koordinációs létra
Koordinációs létra - profi, tartós műanyagból, egyszerűen és gyorsan lerakható, alacsony profilú, hosszúság: 3,04 m szélesség: 53 cm, 7 db 43 cm hosszú keresztrúd
Kód:  SPTsklz0028 Termékszám:  849102018618
SKLZ Quick Ladder Pro, gyorsasági koordinációs létra Megszűnt

SKLZ Quick Ladder Pro, gyorsasági koordinációs létra

Az SKLZ márkájú Quick Ladder Pro edző segédeszköz időt takarít meg az edzés során és számos használati lehetőséget kínál. Ahhoz, hogy a lehető leggyorsabban előkészíthesd és használhasd, miközben nem gabalyodik össze a szövet, a létra merev szerkezettel rendelkezik. A csuklópántrendszernek köszönhetően könnyen lerakható és összehajtható. A létrának alacsony a profilja, hogy megelőzze a nagyon gyors edzés során bekövetkező elbotlás veszélyét. Nagyszerű ötlet a lehetőség a létra végeinek kibővítése, mivel így más edző segédeszközöket is csatlakoztathatsz hozzá további változatos és hosszabb gyakorlópályákat létrehozva.

Az SKLZ Quick Ladder Pro edző segédeszköz fő jellemzői

  • Időt takarít meg az előkészítéskor
  • Az SKLZ Quick Ladder Pro koordinációs létra szilárd szerkezetű
  • A csuklópánt-rendszer lehetővé teszi a könnyű lerakást és összehajtást
  • Alacsony profilú segédeszköz
  • Lehetőség más segédeszközök csatlakoztatására
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SKLZ Quick Ladder Pro, gyorsasági koordinációs létra Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SKLZ Quick Ladder Pro, rychlostní tréninkový žebřík. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SKLZ Quick Ladder Pro, rýchlostný tréningový rebrík.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ