Akvizice ApF HU ApF HU

Teniszlabdák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Felület
Bármilyen felületre
(42)
Agyag felületre
(4)
Rendeltetés
Rekreációs
(20)
Edzéshez
(34)
Versenyekre
(17)
Tulajdonságok
Prémium minőség
(1)
Nem engedi át a nedvességet
(1)
Nyomásmentes
(7)
Nyomás alatt
(26)
Kiváló minőségű
(1)
Encore technológia
(1)

A tenisz a világ kedvenc ütősportja, amelynek nem csupán a teniszütő, hanem a minőségi teniszlabdák is az alapvető felszerelése közé tartoznak. A teniszlabda minősége nagyban befolyásolhatja a játék menetét. Széles választékunk talán nem könnyíti meg a választást, de ha tovább olvasol, segítünk, hogy mire érdemes figyelni a teniszlabda választásakor.

Tovább

Hogyan válasszuk ki a megfelelő teniszlabdát a kényelmes játékhoz?

A nézők, a játékosok és a bírók minden figyelme a teniszlabdákra irányul. Azok a játékosok, akik csak szabadidejükben teniszeznek, nem gondolkodnak sokáig a választáson, és megveszik az első csomagot, amit meglátnak. A profi teniszezőknek azonban gondolkodniuk kell vásárlás előtt, mivel a teniszlabdáknak meg kell felelniük bizonyos paramétereknek, és bizonyos szabályok vonatkoznak rájuk. Az egyes labdák között cél, szín vagy a súly tekintetében is lehet különbség. Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan válaszd ki a legjobb teniszlabdát.


Teniszzsák játékhoz

Az ideális teniszlabda tartós, kényelmes és hosszú élettartamú. Rugalmasságának alkalmazkodnia kell a játéktudásodhoz. Ütés közben tudnod kell irányítani a labdát.

?

Minden teniszlabda sárga?

A klasszikus teniszlabdák kötelezően előírt színűek – biztosan ismerős az összetéveszthetetlen, fluoreszkáló sárga árnyalat. Más színű teniszlabdákkal is találkozhatsz azonban, például piros, narancssárga vagy zöld típusokkal. Ezek a színek azt jelzik, hogy a teniszlabda mennyire gyors. Az edzéshez használt labdák általában fehérek.

A megfelelő teniszlabda tulajdonságai az ITF szerint

Az ITF (Nemzetközi Tenisz Szövetség) által jóváhagyott teniszlabda súlya, mérete, deformációja és pattogási tulajdonságai pontosan meghatározottak. Ez a fajta teniszlabda használható a hivatalos teniszversenyeken.

  • A teniszlabdának pontosan meghatározott súlya van, amely 56,7 g és 58,5 g között mozog.
  • A jóváhagyott átmérő több mint 2 és fél hüvelyk, de kevesebb mint 2 és 5/8 hüvelyk (azaz 6,35-6,67 cm).
  • A megfelelő pattogás a szilárd felületre történő ütközés után 254 cm magasságból történő ütközés után 135 és 147 cm között van.
  • A labda elülső deformációja 0,56 és 0,74 cm között, a hátsó deformáció 0,89 és 1,085 cm között megfelelő.

A teniszlabdák teljesen varrás nélkül készülnek. Általában tömör gumicsőből gyártják őket, amelyet levegővel fújnak fel. A másik összetevőjük a melton gyapjúszövet, amellyel bevonják a labdák felületét.

Különbség a légnyomás alatt tartott és légnyomás nélküli teniszlabdák között

Megkülönböztethetünk a légnyomás alatti és a légnyomás nélküli teniszlabdákat, amelyeket kezdők és profi játékosok számára alkalmi játékra terveztek. Mi a különbség a két típus között, illetve milyen előnyei vagy hátrányai vannak ezeknek a labdáknak?

Légnyomás alatti teniszlabdák profiknak

A légnyomás alatti teniszlabdák a leggyakrabban használt és egyben a legjobb minőségű típusok. Minőségük abban rejlik, hogy levegővel vannak töltve. A profi játékosok általában többet is használnak belőlük egy mérkőzés során, míg azok a játékosok, akik csak szabadidejükben teniszeznek, akár hónapokig is használhatják ezt a típust. Ha légnyomás alatti teniszlabdát vásárolnál, számoljon azzal, hogy a minőség tükröződik az árban.

  • Nagyon puhák, és garantálják a kényelmesebb játékot.
  • A levegővel való töltöttség biztosítja a rugalmasságot és a gyorsaságot.
  • Kiváló minőségűek és megfelelnek a legjobb teniszezők számára is.
  • Ha csökken bennük a nyomás, csökken az élettartamuk is.
  • Korlátozott élettartamúak.
  • A labda tulajdonságai megváltoznak a játék során.

A légnyomás nélküli teniszlabda tökéletes az edzéshez

A légnyomás nélküli teniszlabdák állandó nyomással rendelkeznek, és különösen alkalmasak edzésre vagy szabadidős játékra. A visszapattanás a mag minőségétől függ, amely általában gumiból készül, különböző adalékanyagok, leggyakrabban titánium hozzáadásával.

  • A habtöltet nagyon tartós, erős és hosszú élettartamú.
  • A teniszlabdák hosszú ideig megőrzik tulajdonságaikat.
  • Korlátlan élettartamúak.
  • Ezek a teniszlabdák nehezek és kemények.
  • A játékmenet jelentősen lassabb.
  • A légnyomás nélküli labdák nem garantálják a magas játékminőséget.

i

Milyenek a gyerekeknek szánt teniszlabdák?

A gyermekeknek szánt teniszlabdák elsősorban keménységükben különböznek egymástól. A kicsiknek a puha, nagyobb labdák ajánlottak, majd fokozatosan lehet áttérni a normál méretű és nagyobb keménységű labdákra. A junior teniszlabdákkal általában lassabban lehet játszani, így könnyebb a játék.

Megfelelő teniszlabda bármely felületen való játékhoz

Ügyelj arra, hogy a választott teniszlabdát milyen felületre tervezték, és aszerint válassz, hogy hol játszol a leggyakrabban. Léteznek minden felületen használható, univerzális teniszlabdák, de kínálatunkban speciális felületekre alkalmas labdákat is találsz.

  • A kemény felületre való teniszlabdát úgy tervezték, hogy több ütést bírjon ki, mint egy hagyományos labda.
  • A salakos pályára való teniszlabdák vékonyabb filcborítással rendelkeznek, így kevesebb salakot vesznek fel lepattanáskor.
  • A műfüves pályára készült teniszlabdák puhábbak, nehezebbek, a foltok elkerülése érdekében pedig filcborítással vannak ellátva.

A klasszikus tenisz módosított változata a szoft tenisz. Ez a változat különösen alkalmas a kicsik számára. A puha és könnyű szoft teniszlabdák habszivacsból készülnek.

Teniszlabdák: nagy csomag a nagy játékhoz

Kevesen vásárolnak teniszlabdákat egyesével, hiszen a nagy csomagok sokkal praktikusabbak. Ráadásul ezek a labdák elhasználódnak, különösen a légnyomás alatti teniszlabdákat kell gyakrabban cserélni. Általában három vagy négy darabos kiszereléssel találkozhatsz, de van kereslet a nagyobb csomagok iránt is, amelyekben 18 vagy több teniszlabda szett található.

i

A legolcsóbb teniszlabdák is lehetnek jó minőségűek?

Olcsó teniszlabdát keresel? A webáruházunk kínalatában biztosan megtalálod a számodra megfelelőt.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Slazenger Wimbledon, 4 db Szállításra kész > 10 db
Teniszlabda - versenyekre, Australian Open, Grandslam Wimbledon és ATP sorozat officiális labda, bármilyen felületre alkalmas, kiszerelés: cső, darabszám a csomagban: 4 db
több darab vásárlása esetén 3 060 Ft-tól

2.
Tecnifibre X-One duo csomagolás Szállításra kész > 10 db
Teniszlabda - rekreációs, edzéshez és versenyekre, ITF és FFT által jóváhagyott, bármilyen felületre és agyag felületre alkalmas, kiszerelés: cső, darabszám a csomagban: 8 db
több darab vásárlása esetén 5 590 Ft-tól

3.
Wilson Championship Extra Duty 4Tball Szállításra kész > 10 db
Teniszlabda - rekreációs és edzéshez, ITF által jóváhagyott, bármilyen felületre és agyag felületre alkalmas, kiszerelés: cső, darabszám a csomagban: 4 db - 647,50 Ft/labda
2 590 Ft

Még több
48 termék
4,7
Slazenger Wimbledon, 4 db
Teniszlabda - versenyekre, Australian Open, Grandslam Wimbledon és ATP sorozat officiális labda, bármilyen felületre alkalmas, kiszerelés: cső, darabszám a csomagban: 4 db
3 060 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTdsc024
4,5 13×
Tecnifibre X-One duo csomagolás
Teniszlabda - rekreációs, edzéshez és versenyekre, ITF és FFT által jóváhagyott, bármilyen felületre és agyag felületre alkalmas, kiszerelés: cső, darabszám a csomagban: 8 db
5 590 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTtec05
5,0
Wilson Championship Extra Duty 4Tball
Teniszlabda - rekreációs és edzéshez, ITF által jóváhagyott, bármilyen felületre és agyag felületre alkalmas, kiszerelés: cső, darabszám a csomagban: 4 db - 647,50 Ft/labda
2 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTwil138
5,0 24×
Dunlop Fort clay court
Teniszlabda - rekreációs, edzéshez és versenyekre, ITF által jóváhagyott, ATP Monte Carlo officiális labda, agyag felületre alkalmas, anyaga: gumi és filc, kiszerelés: cső, darabszám a csomagban: 4 db
3 200 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT2823
4,8
Head TOUR XT (4 labda)
Teniszlabda - edzéshez és versenyekre, ITF által jóváhagyott, bármilyen felületre alkalmas, anyaga: gumi és filc, kiszerelés: cső, darabszám a csomagban: 4 db
2 720 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPThead0506
4,6 13×
Dunlop Australian Open
Teniszlabda - rekreációs, edzéshez és versenyekre, ITF által jóváhagyott, Australian Open officiális labda, bármilyen felületre alkalmas, anyaga: gumi és filc, kiszerelés: cső, darabszám a csomagban: 4 db
2 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTdun0016
4,9 31×
Head Team new (4 labda)
Teniszlabda - rekreációs és edzéshez, ITF által jóváhagyott, bármilyen felületre alkalmas, anyaga: gumi és filc, kiszerelés: cső, darabszám a csomagban: 4 db - Ár több darab vásárlása esetén 559,46 Ft/labda
2 240 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTif2095
4,6 23×
Head Championship new (4 labda)
Teniszlabda - rekreációs, bármilyen felületre alkalmas, anyaga: gumi és filc, kiszerelés: cső, darabszám a csomagban: 4 db - Ár több darab vásárlása esetén 557,64 Ft/labda
2 230 Ft -tól
Kérés esetén megrendeljük
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTif2094
4,6 23×
Head Championship new (4 labda)
Teniszlabda - rekreációs, bármilyen felületre alkalmas, anyaga: gumi és filc, kiszerelés: cső, darabszám a csomagban: 4 db - 597,50 Ft/labda
2 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTif2094
Dunlop Tour Brilliance 3PET
Teniszlabda - ITF által jóváhagyott, bármilyen felületre alkalmas, kiszerelés: cső, darabszám a csomagban: 3 db
2 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTdun0160
Tecnifibre Mini tennis 36
Teniszlabda -, darabszám a csomagban: 36 db
26 090 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SPTtec119
Tecnifibre Mini á3
Teniszlabda - edzéshez, kiszerelés: cső, darabszám a csomagban: 3 db
2 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTtec117
5,0
Tecnifibre Stage 1 á72
Teniszlabda - edzéshez, bármilyen felületre alkalmas, darabszám a csomagban: 72 db
40 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTtec118
5,0
TECNIFIBRE Club, 4 db
Teniszlabda - versenyekre, ITF és FFT által jóváhagyott, bármilyen felületre alkalmas, kiszerelés: cső, darabszám a csomagban: 4 db
3 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTtec93
5,0
Wilson CHAMPIONSHIP XD TBALL 3 BALL CAN
Teniszlabda - rekreációs és edzéshez, ITF által jóváhagyott, bármilyen felületre alkalmas, anyaga: filc, kiszerelés: cső, darabszám a csomagban: 3 db
2 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTwill587
TECNIFIBRE X-One
Teniszlabda - versenyekre, ITF és FFT által jóváhagyott, bármilyen felületre és agyag felületre alkalmas, kiszerelés: cső, darabszám a csomagban: 4 db
3 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTvic160
5,0
Wilson ROLAND GARROS ALL CT 3 darabos csomag
Teniszlabda - edzéshez és versenyekre, ITF által jóváhagyott, Roland Garros officiális labda, bármilyen felületre alkalmas, anyaga: gumi és filc, kiszerelés: cső, darabszám a csomagban: 3 db
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTwill462
BABOLAT RED FOAM X 24
Teniszlabda - rekreációs és edzéshez, bármilyen felületre alkalmas, anyaga: hab, kiszerelés: hordtáska, darabszám a csomagban: 24 db
27 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbab105
BABOLAT RED FOAM X 3
Teniszlabda - edzéshez, ITF által jóváhagyott, bármilyen felületre alkalmas, anyaga: hab, kiszerelés: hordtáska, darabszám a csomagban: 3 db
3 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbab104
Babolat Orange X 3
Teniszlabda - edzéshez, ITF és FFT által jóváhagyott, bármilyen felületre alkalmas, kiszerelés: cső, darabszám a csomagban: 3 db
2 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbab101
5,0
BABOLAT GOLD ACADEMY X 72 BAG
Teniszlabda - edzéshez, ITF által jóváhagyott, bármilyen felületre alkalmas, darabszám a csomagban: 72 db
43 050 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbab098
5,0
BABOLAT TEAM X 4
Teniszlabda - rekreációs és edzéshez, ITF által jóváhagyott, bármilyen felületre alkalmas, anyaga: gumi és filc, kiszerelés: cső, darabszám a csomagban: 4 db
3 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbab096
BABOLAT TEAM AC X 4
Teniszlabda - rekreációs és edzéshez, ITF által jóváhagyott, bármilyen felületre alkalmas, kiszerelés: cső, darabszám a csomagban: 4 db
Leárazás -16 %
3 090 Ft 3 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbab095
4,5
BABOLAT GOLD AC X 4
Teniszlabda - rekreációs és versenyekre, ITF által jóváhagyott, bármilyen felületre alkalmas, kiszerelés: cső
2 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTbab094

Teniszlabdák

A Teniszlabdák kategóriában összesen 48 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó teniszlabdák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább teniszlabdák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb teniszlabdák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: teniszlabdák vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ