AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Stadler Form Roger fekete

Termékkatalógus
Stadler Form Roger fekete
Légtisztító - 465 m³/h légtisztító teljesítmény, 66 m² max. ajánlott szobaméret, 28 - 65 dB(A) zajszint, HEPA szűrő, funkciók: turbo üzemmód, teljesítmény szabályozás, éjszakai üzemmód, 5 tisztítási mód, dohányosoknak ajánlott, allergiásoknak ajánlott és okos funkciók, levegőminőség és szűrőcsere jelzése, közvetlenül a készüléken, mobilalkalmazással vezérelhető, Wi-Fi kompatibilis, 2 szűrő, szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és szagok szűrése, felszereltség: porérzékelő és érintőpanel, méret: 51,6 × 42 × 20 cm (Ma×Sz×Mé), 6,8 kg súly
136 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  STFCV482 Termékszám:  R-017 Gyártó honlapja:
Stadler Form Roger fekete 136 890 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

Stadler Form Roger fekete

Úgy érzed, hogy nehezen kapsz otthon levegőt? Ebben az esetben biztos nagyon tetszeni fog ez a modern Stadler Form légtisztító. Használatával hatékonyan megszabadulhatsz a levegőben jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól. Ez a légtisztító allergiásoknak a különböző szennyeződéseken túl hatékonyan küzd az összes allergén ellen is. Jelentősen javítja a levegő minőségét, és csökkenti az allergiás reakciókat. A korszerű technológia és az effektív HEPA szűrő gondoskodik arról, hogy tiszta, friss levegőt lélegezhess be. Ez a praktikus mobil segédeszköz 66 alapterületű helyiségekbe megfelelő. Szokatlan és vonzó megjelenésén kívül olyan modern funkciókat kínál, mint éjszakai mód, teljesítmény-szabályozás és turbó üzemmód.

Légtisztító Stadler Form Roger fekete Lifestyle
Légtisztító Stadler Form Roger fekete Jellemzők/technológia

Stadler Form Roger fekete légtisztító alapvető jellemzői

  • Egy ilyen Stadler Form levegő tisztító hatékonyan megszabadít a mindig jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól
  • Megszabadít a levegőben lévő allergénektől
  • Meg tudja tisztítani a környezetet a cigarettafüsttől
  • Tökéletesen tiszta levegőt kaphatunk 2 szűrővel
  • Szűrő típusa: HEPA
  • A filtrációs mechanizmus szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és szagok semlegesítését tudja
  • 66 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ideális
  • 465 m³/h teljesítményű
  • 5 tisztítási módot biztosít az ideális szűrési folyamathoz
  • A teljesítmény szabályozható
  • A légtisztító kényelmesen irányítható a mobilalkalmazáson keresztül
  • Teljesen kompatibilis olyan technológiákkal, mint Wi-Fi
  • A fizikai gombok segítségével mindent egyszerűen beállíthatunk
  • Érintésvezérlő panel
  • Szűrőcsere szükségére figyelmeztető jelzéssel
  • Levegőminőség-szenzor
  • A porérzékelővel nyomon követhető a porszemcsék mennyisége
  • A legalacsonyabb zajszint értéke 28 dB(A), és ez az érték legfeljebb 65 dB(A)

Bátran bízd otthonod levegőjét erre a nagy teljesítményű levegő tisztítóra a méltán neves Stadler Form gyártótól

Egy ilyen praktikus Stadler Form légtisztító számos olyan gyakorlati funkcióval rendelkezik, amelyek növelik a felhasználói kényelmet. Hatékony szűrési rendszerének köszönhetően tökéletesen képes az allergének kiszűrésére és eltávolítására a levegőből. Nem hiányozhat egyetlen olyan háztartásból sem, ahol allergiások élnek. A szennyeződések eliminálása nem az egyetlen képessége; hatékonyan tisztítja a levegőt a különböző szagoktól, beleértve a cigarettafüst kellemetlen szagát is. Ez a fejlett levegő tisztító 5 tisztítási móddal rendelkezik az ideális szűrés érdekében. Lehetőséged van egyszerűen beállítani a teljesítményt, hogy a specifikus igényeidnek megfelelő legjobb tisztítási fokozatot választhasd ki. Turbó üzemmódot is kapott, amely a lehető legnagyobb erővel és intenzitással működik. Ennek az üzemmódnak az aktiválásával lényegesen intenzívebb és gyorsabb lesz a helyiség levegőjének tisztítása. Képes pontosan felismerni az aktuális levegőminőséget, majd jelezni, ha itt az ideje a tisztítási mód aktiválásának. A szűrőcsere jelzője akkor jelenik meg, ha ellenőriznünk kell, és esetleg ki kell cserélnünk a szűrőt.

Légtisztító Stadler Form Roger fekete Műszaki vázlat
Légtisztító Stadler Form Roger fekete Képernyő

Könnyű használat és fejlett technológia

Ezen Stadler Form levegő tisztító nem csak könnyű kezelhetősége miatt fog majd tetszeni, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkent a por mennyisége a szobában, ezáltal kevesebbet kell takarítani. A légtisztítót kényelmesen vezérelhetjük egy mobilalkalmazással, amivel bekapcsolhatjuk és kiválaszthatjuk a kívánt módot. Kompatibilis olyan technológiákkal, mint Wi-Fi. Műszaki szempontból kevésbé képzett felhasználók is könnyedén működtethetik a készülék fizikai gombjain keresztül, közvetlenül a készüléken. Az érintős kezelőpanellel minden funkció ellenőrzése egyszerű és kényelmes. A porszemcsék koncentrációjának figyelése lehetővé teszi a légtisztító teljesítményének beállítását a hatékony szűrés érdekében.

Egy ilyen Stadler Form légtisztító érdekes funkcióinak köszönhetően okoz örömet

Egy ilyen Stadler Form levegő tisztító gép segítségével friss környezetben élvezhetjük a kellemes otthoni klímát. Az éjszakai üzemmód kikapcsolja a kijelzőt, és minimálisra csökkenti a légtisztító zaját, így az nem zavar minket alvás közben.

Légtisztító Stadler Form Roger fekete Jellemzők/technológia
Légtisztító Stadler Form Roger fekete ...

Egy kivételes szűrőrendszer gondoskodik az összes szennyeződés kiszűréséről

Egy ilyen Stadler Form légtisztító készülék beszívja a levegőt, és áthalad egy szűrőrendszeren, amely felfogja a szennyeződések és gázok 99,9%-át. Tökéletesen tiszta levegőt biztosít 2 szűrő segítségével. A HEPA-szűrő nagy hatékonysága biztosítja, hogy minden szilárd részecske, baktérium, vírus, penész, atka és allergén kiszűrésre kerüljön. A szűrőt szilárd szennyeződések, mikroorganizmusok és szagok teljeskörű semlegesítésére fejlesztették ki. Nagyon fontos tényező a készülék teljesítménye. Egy ilyen hasznos Stadler Form légtisztító 465 m³/h kapacitással rendelkezik. A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 28 dB(A), illetve az érték legfeljebb 65 dB(A).

Méretei:

51,6 × 42 × 20 cm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

6,8 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Légtisztító teljesítmény
465 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
66 m2 Kész!
Maximális zajszint
65 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
28 dB(A) Kész!
Tisztítási módok száma
5 Kész!

Tulajdonságok

Légtisztító teljesítmény
465 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
66 m2 Kész!
Maximális zajszint
65 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
28 dB(A) Kész!
Tisztítási módok száma
5 Kész!
Felszereltség
Porérzékelő, Érintőpanel Kész!
Vezérlés típusa
Készüléken, Mobil alkalmazással Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi Kész!

Méret & súly

Szélesség
42 cm Kész!
Mélység
20 cm Kész!
Magasság
51,6 cm Kész!
Tömeg
6,8 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Stadler Form Roger fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Stadler Form Roger Black + Roger Dual Filter H14. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Stadler Form Roger Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Stadler Form Roger Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Stadler Form Roger Black.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ