30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

SteelSeries Champions Bundle

Termékkatalógus
SteelSeries Champions Bundle
5 3 értékelés
Fej-/fülhallgató Szibéria Szibéria V2 + Rival Gaming Mouse + egérpad + QcK
Kód:  MX042f8l Termékszám:  66006

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SteelSeries Champions Bundle

Játék szett SteelSeries gyűjteményét tartalmazza a legnépszerűbb perifériák, amelyek célja a törekvő jövő bajnokai. A készlet tartalma Rival optikai egér, a fejhallgató és egérpad QcK +. Toto kvalitní vybavení nabízí to nejvyšší pohodlí, výkon a v neposlední řadě elegantní design!

Stílusos teljes méretű fejhallgató kifejezetten a játékosok számára. Azonban használatuk fogja találni a zenekedvelők a mobil MP3 lejátszó vagy más kompatibilis eszközök 3,5 mm-es Jack felület. Sluchátka poskytnou krystalicky čistou reprodukci s redukcí šumu. A megkülönböztető jegye a feldolgozás is. Fejhallgató kialakítás könnyű és csészék kiterjedő fülek bőr kárpitozással hab párnázattal. Még a kiterjesztett viselet és maximális kényelmet nyújtanak anélkül, hogy a szóváltás nyomja a fejét. A fejhallgató van szerelve egy irányított mikrofon is csatlakoztatható a bal csészét. A hangerőszabályzó van beépítve a hálózati kábelt hossza 3 méter.

Rival és nevezték az új szerencsejáték-optikai egér büszkélkedhet különösen megválasztása 16,8 millió szín háttérvilágítású görgővel és logó.Rival szív egér egy optikai érzékelő Avago ADNS 3310. Ez az érzékelő ígéri nulla hardveres gyorsítás, mely igazi 1: 1 követés és pontos mozgásokat. CPI a legjobb a kategóriájában, állítható 50-6500.SteelSeries kapcsolók élettartama több mint 30 millió alkalommal, gyors reagálás és sima hang.

Futurisztikus megjelenésű egér jobbkezesek vagy be lehet állítani egy sor finomságok, mint például a makrók hat teljesen programozható gomb.Túl az alapvető szerelési mellett található az egér gombok felbontás kapcsoló gomb és előre / hátra. SteelSeries Rival Optical Mouse zvládá akceleraci až 50G, frekvenci až 1000 Hz a odezvu tlačítek 1 ms. Azt is kínál egy sima, matt és anti-izzadás bevonat, amely segít tartani a kapcsolatot, még az intenzív játék. USB-n keresztül egyszerű, csak csatlakoztassa az egeret, és maga a rendszer nem találja a sofőr aktuális operációs rendszerekkel.

Podložka QCK+ je vyrobena z jemného, vysoce kvalitního textilního povrchu nabízí komfort a ovladatelnost zároveň. Jellegének köszönhetően válik szerves részét pad asztalon. Ez kompatibilis más típusú egerek, még az egerek kisebb felbontású.

 

Paraméterek

Szélesség
7 cm Kész!
Magasság
4 cm Kész!
Mélység
13,3 cm Kész!
Tömeg
128 g Kész!
Típus
Gamer Kész!

Méret & súly

Szélesség
7 cm Kész!
Magasság
4 cm Kész!
Mélység
13,3 cm Kész!
Tömeg
128 g Kész!

Egér használata

Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Érzékelő

Érzékenység
6 500 DPI Kész!
Válaszidő
0,98 ms Kész!

Egyéb jellemzők

Kábel hosszúsága
2 m Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SteelSeries Champions Bundle Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Champions Bundle. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SteelSeries Champions Bundle.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ