30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SteelSeries Siberia 150

Termékkatalógus
SteelSeries Siberia 150
4,3 18 értékelés
Gamer fejhallgató - 20Hz-20.000kHz frekvenciatartomány, 32 Ohm impedancia, USB, a kábel hossza 1,5 m
Kód:  MX042f8hi Termékszám:  61421 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SteelSeries Siberia 150

A SteelSeries Siberia 150 gaming headset szó szerint mindent kínál, amit elvárhat a prémium kategóriától, de lényegesen alacsonyabb áron. Az első helyen áll a valósághű zenei hangzás, amelytől szó szerint eláll a lélegzete. Ilyen minőségű fejhallgatót ezen az áron biztosan nem várt. A készülék lelke a két 40 mm-es neodímium hangszóró, amely reprodukálja a legészrevehetetlenebb hangokat is. A fejhallgató nem csak kényelmes, de kizárja a kellementlen külső zajokat, így csak azt fogja hallani, amit szeretne.

Legfontosabb jellemzők

  • Stílusos design
  • RGB háttérvilágítás
  • Reális hangzás
  • Beépített mikrofon
  • Kényelmes
  • Alacsony tömeg
  • Ellenáll a környező zajoknak

Csapatszellem

Mint már említettük, a SteelSeries Siberia 150 egy gaming headset. Emiatt nem hiányozhat belőle a beépített mikrofon, amely sok játékhoz elengedhetetlen. A mikrofon Mic Auto-Optimization DSP technológiával rendelkezik. Ennek segítségével automatikusan alkalmazkodik hangjához és csökkenti a háttérzajokat. Hangja mindig tiszta és érthető lesz. Abban az esetben, ha némítani szeretné a mikrofont, egyszerűen csak nyomja meg a készüléken található gombot.

Stílusos és kényelmes

A készülék első használata során fel fog tűnni Önnek könnyű súlya és kényelmes kialakítása. A fejhallgató RGB háttérvilágítással rendelkezik 16,8 millió színnel. Beállíthatja a füllhallgató színét elképzeléseinek megfelelően.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SteelSeries Siberia 150 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Siberia 150. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SteelSeries Siberia 150.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ