Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

SteelSeries Siberia 350, fehér

Termékkatalógus
SteelSeries Siberia 350, fehér
5 3 értékelés
Gamer fejhallgató - frekvenciatartománya 10 Hz-28.000 kHz, 35 ohm impedancia, érzékenysége 80 dB, hátsó megvilágítású, 50 mm-es neodímium mágnessel, DTS Headphone:X 7.1 Surround Sound, USB, a kábel hossza 1,5 m
Kód:  MX042g8b Termékszám:  51204 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SteelSeries Siberia 350, fehér

Olyan fejhallgatót keresel, amivel igazán belemerülhetsz a játékba? A DTS Headphone: X 7.1 legújabb generációs fejhallgatója olyan hangzást biztosít, amitől eláll a lélegzeted is. Az innovatív design-nak és a továbbfejlesztett zajszűrő technológiának köszönhetően ellenségeid mozgását azelőtt meg fogod hallani, hogy ők észrevennének téged.  Amikor csatlakoztatod a mikrofont és az információcserét csapattársaiddal krisztálytisztán hallod, egyértelműen hatalmas előnyt szerezhetsz a csatatéren.  A fejhallgató RGB világítása 16,8 millió különböző színnel fokozza a játékélményt és megfelelő hangulatot teremt.

Új generációs gamer fejhallgató

  • DTS Headphone: X 7.1 hangzásával belemerülhetsz a játékba
  • A beépített világítás tökéletes hátteret biztosít
  • Továbbfejlesztett 50 mm-es meghajtók kényeztetni fogják a füled
  • Memóriahabos fülkagylók a fokozott kényelemért
  • Hála az USB-kapcsolatnak használhatod a hangkártyát
  • A fejhallgató állítható

Egyedi design

A fejpánt nagyon könnyű kialakítású és tökéletesen illeszkedik a fejedre. A memóriahabos fülkagylók tökéletesen körülölelik a fület és gondoskodnak a megfelelő kényelemről. Többé nem kell attól tartanod, hogy több órányi játék után fájdalmasan fog nyomni a fejhallgatód. A kiváló hangszigetelés biztosítja, hogy bevetés közben semmilyen külső tényező nem fog bezavarni. A legtöbbet kihozhatod a játékból köszönhetően a csúcstechnológiás kivitelezésnek, amely egyben elegáns is. A minőségi anyagok biztosítják, hogy a fejhallgató bírja a gyűrődést.

Személyre szabható

A bal kagylón található intuitív hangerőszabályzónak és a zsinóron található némító gombnak köszönhetően, a beállításokat egy mozdulattal elvégezheted és soha többé nem fog miattuk fájni a fejed. Ami az egyéb beállításokat illeti, a Siberia 350 fejhallgatók saját alkalmazással rendelkeznek, ahol korlátlan mennyiségű profilt hozhatsz létre és beállíthatod az 5-sávos hangszínszabályozót a saját igényeid szerint. Hasonlóképpen, a beépített RGB világítást saját ízlésed szerint állíthatod be, hiszen 16.8 millió színből választhatsz.

 

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SteelSeries Siberia 350, fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Siberia 350 White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SteelSeries Siberia 350 White.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ