30 dnů na vrácení 0% splátky Siguro

SteelSeries Siberia 350 fekete

Termékkatalógus
SteelSeries Siberia 350 fekete
5 2 értékelés
Gamer fejhallgató Frekvencia tartomány: 10Hz-28.000kHz, 35ohm impedancia, érzékenység: 80dB, hátsó megvilágítás, 50 mm-es neodímium mágnessel, DTS fejhallgató: X 7.1 Surround Sound, USB kábel hossza 1,5 m
Kód:  MX042g8a Termékszám:  51202 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SteelSeries Siberia 350 fekete

Olyan fülhallgatót keresel, amelynek a segítségével teljesen a játékban érezheted magad? A legújabb generációs DTS Headphone X-7.1 lélegzetelállító térhangzást biztosít. Az innovatív designak és a környezeti zajok továbbfejlesztett kiszűrésének köszönhetően az ellenfél minden mozdulatát azonnal hallani fogod. A kristálytiszta hangot biztosító mikrofon plug-in használatával bármikor információkat cserélhetsz a társaiddal, ami egyértelmű előnyt jelent számotokra. A fejhallgató RGB világítást kapott 16.8 millió színnel, ami egészen biztosan megfelelő hangulatot teremt a játékhoz.

A gaming fejhallgatók új generációja

  • DTS fejhallgató: X 7.1 térhangzás, amivel a játékban érezheted magad
  • A beépített világítás tökéletes hátteret biztosít
  • A továbbfejlesztett 50 mm átalakító gondoskodik a fül kényelméről
  • Memória a hab a fülpárnákon a még nagyobb kényelemért
  • Az USB-kapcsolatnak köszönhetően a hangkártya opciókat is használhatod
  • Személyre szabhatod a fejhallgatód az okosan megtervezett alkalmazásokkal

Kialakítás és teljesítmény

A fejpánt kialakítása könnyű és tökéletesen illeszkedi a fejhez. A továbbfejlesztett memóriahabos fülhallgatók tökéletesen körbeveszik a fület, megfelelő kényelemről gondoskodnak és eszedbe sem fognak jutni azok az idők, amikor a többórás viselés kellemetlen volt. A kiváló hangszigetelés biztosítja, hogy semmi ne zavarjon meg játék közben. A fontos pillanatokban a legjobbat hozhatod ki magadból a csúcstechnológiás designnak köszönhetően, amely ízléses kialakítást kapott. A kiváló minőségű alapanyagok gondoskodnak a fejhallgató tartósságáról, bárhol is használd azt.

Szabd személyre

A bal egér intuitív hangerőszabályzójának és a kábelen lévő némító gombnak köszönhetően a könnyen megadhatjuk a megfelelő beállításokat. A Siberia 350 fejhallgatók saját alkalmazással rendelkeznek, amelyben korlátlan számú profil létrehozható és az 5 sávos hangszínszabályzó pontosan, az igényeidnek megfelelően beállítható. A beépített RGB világítás és a 16,8 millió színbeállítás az igényeidnek megfelelően szintén testre szabható.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SteelSeries Siberia 350 fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Siberia 350 Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SteelSeries Siberia 350 Black.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ