0% splátky Siguro 30 dnů na vrácení

Styling Bosch MUM 52131

Termékkatalógus
Styling Bosch MUM 52131
4,6 11 értékelés
Konyhai robotgép fehér / antracit, 700W, Multi-motion-drive dinamikus bolygóműves hajtás, 4 sebesség, nyomaték szinten automata parkolási helyzetben, sőt a motor indításához, elektronikus fordulatszám szabályozás, többfunkciós kar 3 fokozatú teljesítmény különböző pozícióApproxan, rozsdamentes edényben 3,9 liter (2,7 kg tészta), dagasztókar, habverő és keverő habverő, extra táska tartozék, szeletelés / aprítás / szeletelő kés, műanyag turmixgép 1,25 liter, masomlýnek, átlátszó fedél, betöltő nyílás, DVD receptekkel
Kód:  EAV3142b Termékszám:  MUM52131 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Styling Bosch MUM 52131

Blender BOSCH Styling MUM52131 lesz a középpontja a konyhában és megbízható eszköz elkészítéséhez számtalan ételeket. Büszkélkedhet több mozgás-meghajtó motor bolygóműves hajtás a legjobb eredményt, és a képesség, hogy válassza ki az egyik négy sebességgel. Van is egy bizonyos fokú nyomaték és automatikus parkoló pozíció, amely befejezését követően a munkafolyamat automatikusan tekeri vissza vezessen be a parkolási helyzetben. Multifunkcionális kar áll ötletes design, amely egyesíti a gyakorlati előnyök, az ergonómia és a sokoldalú felhasználási lehetőséget. Ő nagy ereje és nagyon könnyen használható. Csatlakoztatása különböző kiegészítők is nagyon egyszerű és gyors.

Oneéb felszerelés másik fontos része a konyha robot, amely lehetőséget ad a további funkciókat és műveleteket. Amellett, hogy a rozsdamentes acél keverő tál térfogata 3,9 liter átlátszó fedél töltőnyílás része ennek a készülék is dagasztókar, habverő és keverő hajtók és folyamatos szeletelő a szeletelés, rács és krouhacím lemezt. One sor kiegészítők nagyon hasznos extra táska, amely biztosítja a kényelmes tárolás. Továbbá a csomagban az extender masomlýnku, műanyag keverő, valamint az interaktív DVD számtalan ízletes recepteket.

Nagy hangsúlyt helyezünk a biztonsági funkciók, többek között túlterhelés elleni védelem, biztosíték visszakapcsolás vagy az elektronikus fordulatszám-szabályozás. Szívás gumi lábak nagyon jól rögzített készüléket a munkalap és visszakapcsolása biztosíték véd a kellemetlen incidens. Steady kezdő motor meghosszabbítja az életet a készüléket, és biztosítja a minőségi teljesítmény elejétől munkát. Karbantartása és tisztítása a készülék segítségével hajtható végre öblítés a mosogatógépet, ha a műanyag alkatrészeket. Szintén érdemes megemlíteni az a lehetőség, utólag a robot egyes kiegészítők.

Műszaki adatok:

Fogyasztás:
700 W

motor:
Multi-motion hajtás
bolygóműves hajtás

Sebességek száma:

nyomatékra
automata parkolási helyzetben

váll:
multifunkcionális háromfokozatú hajtómű különböző pozíciókban

Műanyag tartály:
3,9 l
maximum 2,7 kg tészta
átlátszó fedél töltőnyílás

Folyamatos lemez:
rács lemez
szeletelökés
vágóél

Extra felszereltség és funkciók:
dagasztókar
hajtók
keverés hajtók
extra táska tartozékok
Műanyag Blender 1.25 l
masomlýnek
interaktív DVD receptekkel
tálca Cable
egyszerű tisztítás
túlterhelés elleni védelem
biztosíték visszazárás
indítja el a motort
Elektronikus fordulatszám szabályozás
szívó gumitalp nagyobb stabilitás
annak lehetőségét, hogy utólag speciális tartozékok

méretek:
282 × 280 × 271 mm

súly:
7,43 kg

Színek:
fehér / antracit

Paraméterek

Keverőtál űrtartalma
3,9 l Kész!
Szeletelő korongok száma
3 Kész!
Teljesítmény
700 W Kész!

Tartozékok

Anyag

Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél, Műanyag Kész!

Méret & súly

Mélység
27,1 cm Kész!
Szélesség
28,2 cm Kész!
Magasság
28 cm Kész!
Tömeg
7,43 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Bosch konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Styling Bosch MUM 52131 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH StyLine MUM 52131. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bosch Styline MUM 52131.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ