Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Swopi Holo

Termékkatalógus
Swopi Holo
- kellemesen puha, epoxi tapintású matrica, eltávolítható matricával így könnyen felragasztható és újraragasztható, fém, alumínium és elektronikus felületeken is működik a speciális védőrétegnek köszönhetően, PVC anyagból készült, színváltozat: holografikus
Kód:  SWOPa4 Termékszám:  6172217737387

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Swopi Holo

Ha még nincs digitális névjegykártyája, szerezze be a Swopit a mobiltelefonjára. Mostantól megoszthatja az összes kapcsolatát és közösségi hálózatát egyetlen érintéssel. A Swopi összekapcsolja Önt barátaival, gyors kapcsolatfelvételt kínál, és ami a legfontosabb, vonzó megjelenéssel rendelkezik. A Swopi kétoldalas 3M ragasztószalaggal rögzíthető a mobiltelefonra, hogy a matrica a helyén maradjon. Ha szükséges, a Swopi matricát bárhová áthelyezheti, és az továbbra is ragadni fog. A csomagban talál egy Swopi-t, amely bármilyen felületre eltávolítható matricával és ragasztóval rendelkezik, valamint egyszerű utasításokat az aktiváláshoz.

A Swopi matricák főbb jellemzői - Holo

  • A Swopi matrica az Ön digitális aláírása.
  • Kapcsolattartók és közösségi hálózatok megosztása egyetlen érintéssel
  • A swopi matrica kétoldalas ragasztószalaggal van rögzítve
  • Bármikor áthelyezheti máshová
  • A Swopi iOS és Android rendszerrel is kompatibilis
  • Az NFC technológia elvén működik

A Swopi matrica összekapcsolása a mobilalkalmazással

Kösd össze a matricát a mobilalkalmazással, hogy izgalmas élményben legyen részed. Használja a swop számlálót. Minden új kapcsolat számít. Minél több csere van, annál jobb emojikat kapsz. Korlátlan számú link áll rendelkezésre. Szerkesztheti és személyre szabhatja profilját, megváltoztathatja nevét, megjelenését és fényképeit. A Swopi matrica az érintésmentes NFC technológia alapján működik. A Swopi segítségével megoszthatod lejátszási listáidat, fájljaidat, whatsapp, viber és hasonló alkalmazásokat barátaiddal. Korlátlan lehetőségeket kap. Bármi, ami URL-címmel rendelkezik, mostantól megosztható másokkal a Swopi segítségével. A másik személynek nincs szüksége az alkalmazásra vagy a Swopira ahhoz, hogy megkapja az Ön adatait.

Mire való a Swopi matrica?

A Swopi nem csak mobiltelefonon helyezhető el, hanem bárhol, ahol csak akarod, például egy laptopon, autó, drón, egy robogó, egy asztal egy étteremben stb. A Swopi kompatibilis mind az iOS, mind az NFC-s Android rendszerrel. A Swopi megoszthatja videóit, cikkeit, receptjeit, áruházi diavetítéseit, weboldalát és így tovább. Telefonfedelek felett is működik. A Swopi működéséhez nincs szükség áramra, az áramot az őt betöltő eszközből nyeri. A Swopi használatához mindössze egy Wi-Fi kapcsolatra vagy adatforgalomra van szüksége.

Méretek:
3 cm

Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Swopi Holo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Swopi Holo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Swopi Holo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Swopi Holo.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ