A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

Synology DiskStation DS416

Termékkatalógus
Synology DiskStation DS416
3,5 2 értékelés
Adattároló - 4x 2.5/3.5" SATA III HDD/SSD, CPU Annapurna AL-212 Dua-core 1.4GHz, RAID ( Basic/JBOD/0/1/5/5+Spare/6/10 ), 1GB DDR3 RAM, 2x GLAN, 3x USB 3.0
Kód:  FN151d5 Termékszám:  DS416 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Synology DiskStation DS416

Adattároló eszköz kifejezetten kis- és középvállalkozások számára. Ideális választás egyaránt igényes felhasználók számára, akik nem csupán mutatós eszközzel szeretnék dekorálni otthonukat, de nagy teljesítményű adattárolóra tartanak igényt. A hardverfelszerelés lelkét a 1,4 Ghz órajelen dolgozó kétmagos processzor alkotja. Nem hiányzik az átlagon felüli 1 GB memória sem. Mindez egy kiváló teljesítményű alapot eredményez gyors írás és adatolvasáshoz.

Azonban a kiváló teljesítményű komponensek mellett a Synology DiskStation DS416 két LAN porttal is rendelkezik. Ezen megoldás két előnnyel is szolgál. Az első a hálózatkiesés kockázatának csökkentését jelenti. Más szóval, ha az egyik port működése leállna a hálózat továbbra is aktív marad. És ezt a másik portnak köszönhetően. A második, de nem kevésbé fontos előnyt a Link Aggregation funkció jelenti, amely a kapcsolat sebességének növelését eredményezi. Ha aktiválná ezt az opciót, akkor a több mint kellemes 220 MB/s olvasás és 140 MB/s írási sebességekben lesz része.

Legfontosabb jellemzők

  • Adattároló eszköz kis- és középvállalkozások számára, ideális igényes felhasználók részére is
  • Gyors átviteli sebességek
  • Hardveres titkosítás (ebben a módban az olvasás 146 MB/s és az írás 65 MB/s)
  • Két LAN port
  • Böngészőalapú operációs rendszer
  • Csendes működés
  • Alacsony fogyasztás
  • Stílusos dizájn

Személyre szabott hálózat létrehozása

Az adattároló eszközökkel kapcsolatban az egyik legfontosabb tényező kétségkívül a kompatibilitás. Ami a Synology DiskStation DS416-ot illeti, lehetőségek széles köre vár Önre, például: az adatrögzítés és azokkal történő manipulálás terén. A Synology DiskStation Manager böngészőalapú operációs rendszer a fájlkezelést pofonegyszerűvé teszi. A rendszer révén többek közt javító csomagok is letölthetők. Hálózatát így tökéletesre hangolhatja. A Synology vállalat mobil alkalmazások fejlesztésével is foglalkozik, amelyek lehetővé teszik a DS416 tartalmának kezelését okostelefon és tablet segítségével.

Tökéletes minden tekintetben

Ahogy már ezen bekezdés címe is jelzi, a Synology DiskStation DS416 kialakításánál a fejlesztők nagy odafigyeléssel jártak el. Erről tanúskodik az ügyes és praktikus megoldások sora, amelyek szó szerint megkönnyítik életet. Meghajtót kell cserélnie? Ne várja meg, míg mindenki elmegy a munkából. A DS416 esetében akár működés közben is azt elvégezheti. Nem szükséges a szerver lekapcsolása. A külső adattárolóra történő adatátvitelhez természetesen USB 3.0 portok sem hiányoznak. Végül az elégedettséget tovább fokozza a valóban alacsony fogyasztás és csendes működés.

 

Paraméterek

Fiókok száma
4 × Kész!
Meghajtóval foglalt fiókok száma
0 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0) Kész!
Processzor frekvencia
1,4 GHz Kész!
Olvasási sebesség
220 MB/s Kész!

Tárhely

Fiókok száma
4 × Kész!
Meghajtóval foglalt fiókok száma
0 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0) Kész!

Teljesítmény

Processzor frekvencia
1,4 GHz Kész!
Olvasási sebesség
220 MB/s Kész!
Írási sebesség
140 MB/s Kész!
Processzor
Alpine AL-212 Kész!

Interfész

LAN
2 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Kész!

Fogyasztás

Energiafogyasztás készenléti módban
10,14 W Kész!
Általános fogyasztás
31,96 W Kész!

Méret és tömeg

Mélység
233,2 mm Kész!
Magasság
165 mm Kész!
Szélesség
203 mm Kész!
Tömeg
2,04 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes NAS

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Synology DiskStation DS416 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Synology DiskStation DS416. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Synology DiskStation DS416. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Synology DiskStation DS416. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Synology DiskStation DS416.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ