30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Synology RT1900ac

Termékkatalógus
Synology RT1900ac
4,9 44 értékelés
WiFi router - 802.11a / b / g / n / ac akár 1900 Mbps Dual-Band, 3 levehető antenna, 1x USB 3.0, 1x Gwan, 4x GLAN, SD kártya olvasó
Kód:  FN201a Termékszám:  RT1900ac Gyártó honlapja:

Synology RT1900ac

Gyors és megbízható WiFi kapcsolat

A Synology RT1900ac router három nagy teljesítményű antennával van felszerelve és támogatja a legújabb 802.11ac vezeték nélküli hálózati szabványt, így a kombinált 2,4 GHz és 5 frekvencia által az adatátviteli sebesség elérheti akár a 1900 Mb / s-es sebességet is. Még akkor sem szükséges a csökkentett sebesség miatt aggódnia, amikor több emberrel osztja meg a hálózatot.

le
Online hraní

Online szerencsejáték haladéktalanul

Kihasználják a rendelkezésre álló sávszélesség rangsorolását kapcsolat és ellenőrzési hálózat áramlását, így a játék mindig a szükséges sebesség és rövid reakcióidő.

le
Plynulý přenos videa

Tartós videó továbbítása és 4K

Kényeztesse bezbufferové lejátszás 4K transzfer filmek a kedvenc online video szolgáltatás, vagy vidd be otthon tárolt videók külső tároló közvetlenül egy DLNA kompatibilis TV vagy médialejátszó.

le
Gyors adatátvitel

Gyors adatátvitel

Share fájlok és dokumentumok vonatkozó együttműködés nem csupán az üzleti partnerekkel gyorsan és egyszerűen.


Robusztus kapacitás

A hagyományos router továbbítja a vezeték nélküli jelet minden irányba, függetlenül a laptop vagy az okostelefon helyétől. A Synology Router RT1900ac vezeték nélküli jel technológia segítségével csökkenti a router válaszidejét és áramfogyasztását valamint javítja a vezeték nélküli kapcsolatot a tartományban.

le
Nové zážitky díky softwaru

Új szoftver

A Synology Router Manager (SRM) egy olyan operációs rendszer, amely ellenőrzi a Synology router RT1900ac működését. A hálózat kezelése és a Wi-Fi beállítása nagyon egyszerű, így a router hatékony eszköz a hálózati felhasználóknak és a szakembereknek is egyaránt.

Gyors és könnyű beállítás

A kezdeti beállítás során csak csatlakoztassa a Synology RT1900ac routert és a router.synology.com oldalon keresztül, ezt követően az interaktív telepítő varázsló befejezi a folyamatot. A telepítés befejeztével rögtön használhatja a routert, a beállításait pedig lehetősége van ellenőrizni Android vagy iOS eszközökről.


Fejlett hálózati eszközök

A Synology Router Manager (SRM) fejlett forgalomirányító eszköz, nem a megszokott hagyományos router. A hálózati központban beállíthatja az alkalmazások kapcsolatának sávszélesség korlátait, blokkolhatja a rosszindulatú tartalmat vagy beállíthatja azok kiszűrését is az otthoni vagy üzleti hálózatokon.


 QoS szolgáltatás

A QoS (Quality of Service) szolgáltatás lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje, mennyi sávszélességet használ egy-egy alkalmazás vagy egy eszköz használata. Ha egy alkalmazás túl nagy sávszélességet használ, mint például a YouTube vagy a Spotify, akkor meghatározhatja ezeknek az alkalmazásoknak, hogy mennyi sávszélességet használjanak anélkül, hogy az befolyásolná a hálózat elérhetőségét más alkalmazások számára.

le
Alkalmazási réteg QoS

le
szülői felügyelet

Szülői felügyelet

A szülők és a vállalkozás vezetői könnyen létrehozhatnak egy ellenőrzési rendszert, hogy szabályozzák az internet hozzáférést a gyerekeknek és az alkalmazottaknak. Ezen túlmenően, az SRM része egy kiterjedt adatbázisnak amely tartalmazza a rosszindulatú és nem megbízható webhelyeket, amelynek köszönhetően beállíthatja a megengedett tartalmakat és hatékonyan blokkolhat akár ezer weboldalt is mindössze néhány kattintással.


Intelligens webszűrés

A hagyományos routerrel szemben a Synology Router Manager intelligens webszűrést használ, hogy szabályozza a tartalom engedélyezését vagy tiltását, hogy elindítsa a DNS-keresést, nehezítse a jogosulatlan tartalmak megjelenítését, emellett alacsonyabb rendszer fogyasztást generál az erőforrások takarékossága érdekében.

le
Intelligens webszűrés

VPN támogatás, RADIUS és egyéb opciók

A kiegészítő szoftvercsomagok széles tárháza elérhető a Center Synology csomagban, így a Synology RT1900ac router ebből a szempontból is sokkal több, mint egy közönséges router. Változtassa át a Synology Router RT1900ac eszközét személyes VPN kiszolgálóvá, professzionális RADIUS hitelesítési kiszolgálóvá, szünetmentes letöltési központtá vagy multimédiás könyvtárrá, esetleg hozzá adhat további tetszőleges funkciókat otthoni vagy irodai használatra.

A fájlok mindig kéznél lesznek

Külső tároló eszköz csatlakoztatása esetén a Synology router RT1900ac úgy működik, mint egy felhő szolgáltatás, így a tartalom bárhonnan elérhető, és így megoszthatja a fájlokat a barátokkal és kollégákkal. Az összes népszerű fájl protokollt támogatja, mint a SMB, AFP, FTP, vagy WebDAV, ami azt jelenti, hogy a Synology RT1900ac Router jól kommunikál a Windows és a Mac számítógépekkel és az Android és iOS eszközökkel.

Állandó hozzáférés a QuickConnect segítségével

A QuickConnect Synology ingyenes szolgáltatás a legegyszerűbb módja, hogy a Synology RT1900ac routerrel hozzáférjen az otthoni és irodai hálózatokhoz. Egyszerűen regisztráljon egy egyedi és személyre szabható QuickConnect azonosítóval, majd a Synology Router Manager segítségével jelentkezzen be és máris hozzáférhet a csatlakoztatott tárolóeszközökhöz bárhonnan, ahol Internet kapcsolat áll a rendelkezésére.


le
Összes kezelése csap vagy húzza

Kezeljen mindent egy helyen

Az Android vagy iOS rendszerrel futó eszközökön a DS router alkalmazással képes lesz a Synology router RT1900ac saját kezűleg beállítani. A DS router hatékony eszköz az olyan lehetőségek biztosításában, mint a könnyen telepíthetőség, a vezeték nélküli hálózatok kezelése, a valós idejű forgalom nyomon követése és ellenőrzése és még sok más.


Használja a 3G / 4G (LTE) eszközt

Egyszerűen csatlakoztassa a 3G / 4G (LTE) eszközt a modeméhez, és hozzon létre egy széles sávú kapcsolódási pontot a modem és az összes eszköze között. Ez különösen hasznos WiFi kapcsolat létrehozására járművekben, a távoli helyeken vagy ott, ahol szegényes az internetes infrastruktúra.

le
Használja a mobil 3G / 4G (LTE)
le
Síťové nástroje

Hálózati eszközök

A rendszer segítségével könnyen tesztelheti és elemezni a hálózati eszközöket, a hálózati kapcsolatok és a Ping és Traceroute csatlakozás beállításait is. Ezen felül, az eszköz távoli bekapcsolását a Synology RT1900ac router Wake on LAN segítségével teszi lehetővé.

Paraméterek

Szabványok
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac Kész!
WiFi átvitel sebessége
1 900 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!
Típus
Dual-band Kész!

Standard & frekvencia

Szabványok
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac Kész!

Sebesség

WiFi átvitel sebessége
1 900 Mb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!

Típus

Típus
Dual-band Kész!

Biztonság

Titkosítás
WPS Kész!

Csatlakozók

LAN
4 × Kész!
WAN
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!

Antenna tulajdonságai

Külső antennák száma
3 × Kész!

Interfész

Haladó funkciók
IPv6 Ready, VPN, Szülői felügyelet Kész!
NAT funkciók
DMZ (Demilitarized Zone) Kész!

Méretek és tömeg

Mélység
16 cm Kész!
Súly
510 g Kész!
Szélesség
20,6 cm Kész!
Magasság
6,6 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Synology RT1900ac Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Synology RT1900ac. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Synology RT1900ac. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Synology RT1900ac. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Synology RT1900ac.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ