30 dnů na vrácení 0% splátky Siguro

Szappanadagolók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alkalmas
Folyékony szappanhoz
(8)
Fertőtlenítőszerhez
(4)
Elhelyezés
Fali
(18)
Szabadon álló
(55)
Űrtartalom
160 ml
5000 ml
-
Szűrés

A fürdőszobában, a mosdókagylón vagy a zuhanyzóban is jó szolgálatot tehetnek a szappanadagolók, amelyek a szappant kényelmesen, közvetlenül a tenyeredbe juttatják. Választhatsz hagyományos kézi változatot, ugyanakkor az érintésmentes, szenzoros szappanadagoló nagyon kényelmes és higiénikus. Olvass tovább, hogy megtudd, melyik típus felel meg a legjobban az igényeidnek. 

Tovább

Hogyan működtethetők a szappanadagolók?

A szappanadagolók kétféleképpen működtethetők. Mindegyik változat másért kényelmes és higiénikus. A szappanadagolók a szappan mellett fertőtlenítőszerrel is feltölthetők. Ebben az esetben talán hasznosabbnak fogod találni a szórófejet, amelynek köszönhetően a fertőtlenítő nem fröccsen szét mindenhová, és kis mennyiségben kerül a kezedre.

A szenzoros szappanadagolók kényelmes használatot biztosítanak

Az automata szappanadagoló elsősorban nyilvános helyeken használatos, de otthon is praktikus lehet. Úgy működik, hogy automatikusan bocsát ki egy adott mennyiségű kéztisztítót, amikor a szenzor a közelében lévő kezet érzékeli. Léteznek közöttük szabadon álló vagy fali szappanadagolók is.

Az elektromos szappanadagolók általában hagyományos elemekkel működnek. Egyes típusok hálózati töltése adapter segítségével történik.

Kézi szappanadagolók

A kézi szappanadagolók pumpával rendelkeznek, amelyet meg kell nyomni a benne lévő szappan kiadásához. A pumpa lehet a tetején, ebben az esetben a szappanadagoló a mosdókagylóra vagy a szekrényre, polcra helyezhető. A fali szappanadagoló a falra szerelhető, az adagoló gomb pedig sokszor az elején kap helyet.

i

A szappanadagolók fertőtlenítőszer adagolóként is működhetnek

A speciális szappanadagolók a fertőtlenítő spray szerepét is betölthetik. A folyékony vagy gél állagú fertőtlenítőszert kis cseppek formájában bocsátják ki, így az nem fröccsen szét vagy nem folyik ki a tenyeredből.

Üveg szappanadagolók
Üveg szappanadagoló

Fali szappanadagoló
Fali szappanadagoló

Automata szappanadagoló
Szenzoros szappanadagoló

Hova kerüljön a szappanadagoló?

Vásárlás előtt gondold át alaposan, hol lehetnének hasznosak a szappanadagolók. Egyes típusok csak speciális mosdókagylókhoz alkalmasak. A mosdón vagy a körülötte lévő falon lévő hely mérete is irányadó lehet.

  • A mosdóba építhető szappanadagolók (süllyesztett) speciális mosdókagylókba vagy a pultban lévő mélyedésbe helyezhetők.
  • A fali szappanadagoló akár a zuhanyzóban is hasznos lehet, ez a típus helytakarékos.

A szabadon álló szappanadagolók a mosdó díszévé válnak

A szabadon álló szappanadagolók valószínűleg a leggyakrabban használt típusok. Legalább némi helyre biztosan szükség lesz a mosdókagyló tetején, de azt is figyelembe kell venni, hogy a szappanadagoló felborulhat és esetleg eltörhet. Viszont nem kell a falra szerelni, ami néha nehézkes lehet, és roncsolhatja a csempét.

A fali szappanadagoló helyet takarít meg

A fali szappanadagoló leggyakrabban a mosdókagyló feletti csempefugába csavarral kerül rögzítésre. Értékes helyet takarít meg a mosdón. A levétel és a tisztítás azonban bonyolultabb lehet.

i

Vannak olyan szappanadagolók, amelyek fúrás nélkül rögzíthetők a falra

Természetesen létezik olyan fali szappanadagoló is, amely fúrás nélkül rögzíthető. Az ilyen típusú adagolók vagy tapadókoronggal, vagy speciális ragasztóval rendelkeznek a rögzítéshez. Mindkét esetben a szappanadagoló könnyen eltávolítható és áthelyezhető.

Miből készülhetnek a szappanadagolók?

A szappanadagolók különböző anyagokból készülnek. Eldöntheted, neked melyik forma, méret és design tetszik, de a tartósság is lényeges szempont. Mindenesetre sokféle lehetőség közül lehet választani.

  • A kerámia szappanadagoló stílusos és tartós kiegészítője lesz a modern fürdőszobának. Viszont nem látszik, mennyi szappan van még benne.
  • Az üveg szappanadagoló elegáns, számos színben kapható. Az üvegnek köszönhetően láthatod, hogy éppen mennyi termék van benne. Másrészt viszont könnyen eltörhet.

A műanyag szappanadagolók stílusos darabok is lehetnek

A műanyag szappanadagoló tartós, könnyű, így például kisgyermekes háztartásokban is használható. Sokféle formában és kivitelben kaphatók, amelyekről gyakran nem is gondolnád, hogy műanyagból készültek, így a fürdőszoba megjelenése nem fog csorbát szenvedni.

A szappanadagolók utántöltéséhez folyékony szappan és habszappan is használható.

A szappanadagolók űrtartalma

A szappanadagolók kínálatát az űrtartalom alapján is szűrheted. Az űrtartalmuk 160 ml-től 5 literig terjedhet - ez utóbbiak a tartályos szappanadagolók. A szükséges űrtartalom attól függ, hogy milyen gyakran fogod használni, és milyen gyakran szeretnéd utántölteni a szappant, de a rendelkezésre álló hely is döntő lehet.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
74 termék
Simplehuman Érintésmentes szappanadagoló, 414 ml, matt fekete acél, tölthető
Szappanadagoló - szenzoros, szabadon álló, fekete kivitel, fém, kerek alakú, űrtartalma 414 ml, állítható adagolás, egykezes használat, szerelést nem igényel, mérete 18,3 × 7,9 × 12,7 cm (Ma×Sz×Mé), tápellátás módja akkumulátor, 1 db Li-Ion elem
52 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SIMDMY452
Simplehuman Pulse Szappan- és fertőtlenítőszer adagoló 473 ml, fehér acél - Szappanadagoló
Típusok
Simplehuman Pulse Szappan- és fertőtlenítőszer adagoló 473 ml, fehér acél
Szappanadagoló - kézi, szabadon álló, fehér és ezüst kivitel, rozsdamentes, téglalap alakú, űrtartalma 473 ml, egykezes használat, szerelést nem igényel, mérete 18 × 9,9 × 9,6 cm (Ma×Sz×Mé), Adagolópumpa a csomag része
33 290 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SIMDMY872
5,0
Simplehuman Fali tartó akkumulátoros érintésmentes szappan- és fertőtlenítőszer-adagolóhoz
Tartó - falra szerelhető a Simplehuman vezeték nélküli, érintésmentes szappan- és fertőtlenítőszer-adagolóhoz, rozsdamentes acél, könnyű szerelhetőség, kerek forma, ezüst színű
8 990 Ft
1 db
Kérés esetén megrendeljük 2 db
Várható 2024. 05. 16.
Termékkód: SIMDM936
5,0
Orion Szappanadagoló kerámia/műanyag 0,33 l MARINE
Szappanadagoló - kézi, szabadon álló, fehér kivitel, kerámia, műanyag, kerek alakú, űrtartalma 330 ml, mérete 1,7 × 0,7 × 0,7 cm (Ma×Sz×Mé)
2 190 Ft
1 db
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 05. 20.
Termékkód: ORIDM371
Simplehuman érintésmentes szappanadagoló változó adagolással - 266 ml, polírozott rozsdamentes acél, utántölthető - Szappanadagoló Típusok
5,0
Simplehuman érintésmentes szappanadagoló változó adagolással - 266 ml, polírozott rozsdamentes acél, utántölthető
Szappanadagoló - szenzoros, szabadon álló, ezüst kivitel, rozsdamentes, kerek alakú, űrtartalma 266 ml, mérete 17,2 × 11,2 × 7 cm (Ma×Sz×Mé)
41 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SIMHU847
5,0
Simplehuman Pulse szappan- és fertőtlenítőszer-adagoló - 295 ml, rozsdamentes acél
Szappanadagoló - kézi, szabadon álló, inox kivitel, fém, rozsdamentes, négyszög alakú, űrtartalma 295 ml, mérete 18 × 9,4 × 7,1 cm (Ma×Sz×Mé)
26 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SIMDM301
Simplehuman Érintésmentes szappanadagoló, 414 ml, matt fekete acél, tölthető - Szappanadagoló Típusok
Simplehuman Érintésmentes szappanadagoló, 414 ml, matt fekete acél, tölthető
Szappanadagoló - szenzoros, szabadon álló, fekete kivitel, fém, kerek alakú, űrtartalma 414 ml, állítható adagolás, egykezes használat, szerelést nem igényel, mérete 18,3 × 7,9 × 12,7 cm (Ma×Sz×Mé), tápellátás módja akkumulátor, 1 db Li-Ion elem
54 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SIMDMY452
5,0
DermAphex Automata kézfertőtlenítő hab adagoló
Fertőtlenítő adagoló - automatikus
3 290 Ft
1 db
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MYD203
5,0
DermAphex utántöltő 1 l
Antibakteriális kézmosó hab - alkoholmentes, illatmentes, parabénmentes - 2 392 Ft/1 l
Leárazás -17 %
2 390 Ft 2 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MYD202
3,0
TORK Elevation S1, fehér
Szappanadagoló - kézi, fali, fehér kivitel, műanyag, ovális alakú, űrtartalma 1000 ml, átlátszó tartály a csomag része, mérete 29,1 × 11,2 × 11,4 cm (Ma×Sz×Mé)
18 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DOMA886
TORK Elevation S4, fehér - Szappanadagoló Típusok
4,5
TORK Elevation S4, fehér
Szappanadagoló - kézi, fali, műanyag, űrtartalma 1000 ml
19 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DOMA890
TORK Elevation S4, fekete - Szappanadagoló Típusok
4,5
TORK Elevation S4, fekete
Szappanadagoló - kézi, fali, műanyag, űrtartalma 1000 ml
19 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DOMA892
4,5
Wave folyékony szappanadagoló
Szappanadagoló - kézi, szabadon álló, ezüst kivitel, fém, műanyag, kerek alakú, űrtartalma 330 ml, szerelést nem igényel, magassága 16 cm, átmérője 7,5 cm, Adagolópumpa a csomag része
2 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CMP367
5,0
FRESHHH 830414
Szappanadagoló - kézi, fali, fehér kivitel, műanyag, kerek alakú, űrtartalma 350 ml, csavarozott, mérete 15,5 × 7 × 11 cm (Ma×Sz×Mé)
5 550 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MADZ174
3,0
iQtech Classic C500
Szappanadagoló - szenzoros, szabadon álló, fekete és ezüst kivitel, rozsdamentes, műanyag, kerek alakú, űrtartalma 500 ml, állítható adagolás, mérete 21 × 9 × 14 cm (Ma×Sz×Mé)
7 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: IQTDM403
4,8 23×
Tescoma mosószer-adagoló ONLINE 350 ml, szivacstartó
Szappanadagoló - kézi, szabadon álló, fehér kivitel, kerámia, rozsdamentes, műanyag, téglalap alakú, űrtartalma 350 ml, szerelést nem igényel, mérete 18 × 6,5 × 11,5 cm (Ma×Sz×Mé), Adagolópumpa és Tartó a csomag része
5 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: TESAC024
5,0
5Five Bathroom set - white with bamboo
Toothbrush Holder Cup
2 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DOMA1096
5,0
TESCOMA LAGOON 160 ml
Szappanadagoló - kézi, szabadon álló, bézs és fehér kivitel, műanyag, téglalap alakú, űrtartalma 160 ml, mérete 10 × 9,5 × 7,5 cm (Ma×Sz×Mé)
2 190 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: TESDM146
4,5
Helpmation V473
Szappanadagoló - szabadon álló, űrtartalma 340 ml
12 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HELDM850
2,6
iQtech H1C
Szappanadagoló - szenzoros, szabadon álló, fehér kivitel, műanyag, kerek alakú, űrtartalma 500 ml, átlátszó tartály a csomag része, mérete 20,5 × 10,5 × 8,7 cm (Ma×Sz×Mé)
10 190 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: IQTDM263
2,0
Compactor Clever RAN9648 szappanhab adagoló, ABS + ellenálló PETG műanyag - szürke, 360 ml
Szappanadagoló - kézi, szabadon álló, szürke kivitel, műanyag, kerek alakú, űrtartalma 360 ml, átlátszó tartály a csomag része, mérete 17,1 × 6,4 × 9,5 cm (Ma×Sz×Mé)
5 790 Ft
Használt raktáron
Termékkód: COMDA707
5FIVE szappanadagoló NATUREO
Szappanadagoló - kézi, szabadon álló, fehér kivitel, műanyag, kerek alakú, magassága 19,5 cm
2 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MYD393
5Five Lea szappanadagoló, 400 ml
Szappanadagoló - kézi, szabadon álló, fehér kivitel, bambusz, műanyag, ovális alakú, űrtartalma 400 ml, mérete 17,5 × 7,5 × 7,5 cm (Ma×Sz×Mé)
3 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DOMA1091
DROZD Érintésmentes fertőtlenítő gél adagoló (1100 ml)
Fertőtlenítő adagoló - érintés mentes adagoló kézfertőtlenítő gélre, fali, méretei 14 × 10,6 × 25,6 cm, űrtartalma 1100 ml
22 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DOMA1051

Szappanadagolók

Szappanadagolók

A Szappanadagolók kategóriában összesen 74 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szappanadagolók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szappanadagolók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szappanadagolók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szappanadagolók vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ