Výměna nevhodného dárku AlzaPlus+

Száraz-nedves porszívók (többfunkciós)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Porszívó típus
Porzsák nélküli
(22)
Porzsákos
(19)
Álló
(17)
Kézi (önálló)
(1)
Kézi
(10)
Felület típusa
Minden padlótípus
(49)
Szőnyeg
(35)
Kemény padló
(36)
Puha felületek
(17)
Kárpit
(17)
Rendeltetés
Allergiásoknak
(7)
Állatszőrhöz
(7)
Antibakteriális
(8)
Tisztítás típusa
Felszívás
(12)
Törlés
(11)
Nedves tisztítás
(51)
Száraz tisztítás
(49)
Tápellátás típusa
Akkus
(17)
Vezetékes
(39)
Szűrő típusa
High Efficiency szűrő
(1)
Mikroszűrő
(4)
HEPA szűrő
(25)
Vízszűrő
(7)
Mosható szűrő
(16)
Teljesítmény
95 W
2450 W
-
Zajszint
60 dB
90 dB
-
Űrtartalom
0,45 l
35 l
-
Tömeg
1,5 kg
16 kg
-
Szín
Fehér
(10)
Fekete
(17)
Piros
(3)
Kék
(8)
Rozsdamentes acél
(8)
Narancssárga
(3)
Ezüst
(6)
Szürke
(7)
Türkiz
(2)
Bordó
(1)
Zöld
(3)
Arany
(1)
Sárga
(22)

A száraz-nedves porszívók felszívják a száraz szennyeződéseket, a port és a folyadékokat is, nem csak a kemény padlófelületekről, hanem a szőnyegekből is. Egyes többfunkciós modellek akár még ablaktisztításra, a szőnyegek mélytisztítására vagy gőztisztításra is képesek. Milyen funkciókat rejthet egy többfunkciós porszívó?

Tovább

Miért hasznos a száraz-nedves porszívó?

A többfunkciós porszívók legnagyobb előnye a száraz-nedves porszívózás lehetősége. Egyes típusok a szőnyegek, kárpitozott felületek tisztítószeres tisztítására is képesek.

 • A száraz-nedves porszívó a kanapéra ömlött borral és más, hasonló szennyeződésekkel is megbirkózik bármilyen felületen.
 • A háziállatot tartó családoknál rendkívül előnyösek a száraz-nedves porszívók, mivel könnyedén felszívják az állatszőrt az emberi hajszálak mellett.
 • A többcélú porszívók levegő kifújására is alkalmasak, így gumimatracok felfújására is használhatók.
 • Az ilyen porszívók nem csak a mindennapos tisztaság fenntartásában, hanem a szezonális nagytakarításokban is rendelkezésedre állnak.
Porszívók

Miben tér el a száraz-nedves porszívók szívóteljesítménye és bemeneti teljesítménye?

Választáskor érdemes figyelembe venni ezt a két paramétert, amelyek bár hasonlóak, de más jellemzőt mutatnak meg.

Száraz-nedves porszívó nagy szívóteljesítménnyel

A szívóteljesítmény értéke elsősorban azt mutatja meg, hogy az adott készülék milyen hatékonysággal képes a szennyeződések felszívására. Értelemszerűen ez a porszívók egyik legfontosabb jellemzője.

A szívóteljesítmény nem feltétlenül egy állandó érték, nagyban befolyásolhatja a takarítandó felület, sőt, magának a többfunkciós porszívónak a kialakítása, a használt szívófej milyensége is. Az adott száraz-nedves porszívó modell szívóteljesítményét az energiacímkéről olvashatod el. Értéke egy "A" és "G" közötti skálán mozog, ahol az "A" jelenti a legjobb szívóteljesítményt.

Száraz-nedves porszívó alacsony bemeneti teljesítménnyel

A bemeneti teljesítmény nem a porszívó szívóteljesítményét határozza meg, hanem az energiafogyasztást mutatja meg. Új száraz-nedves porszívó választásakor ezért érdemes a lehető legalacsonyabb bemeneti teljesítményű modellek között nézelődni az energiafogyasztás csökkentése érdekében.

Az alacsony energiafogyasztású porszívók is képesek nagy szívóteljesítményre, akár a különböző padlófelületeken is. A száraz-nedves porszívók bemeneti teljesítménye legfeljebb 2000 W szokott lenni.

Milyen szűrő szükséges a száraz-nedves porszívók esetében?

A minőségi szűrőrendszer jelentősen befolyásolja a porszívó hatékonyságát és élettartamát. A szűrők rendszeres karbantartásával a takarítás minőségét is tudod javítani.

 • Mikroszűrő - felfogja az apró mikrorészecskéket és allergéneket. A legelterjedtebb szűrőfajta.
 • HEPA szűrő - népszerű és nagyon hatékony üvegszálas szűrő, amelyek még a legapróbb por, pollen és egyéb mikroszemcséket is bent tartja. Ideális az allergiás betegek számára.
 • Vízszűrő - a szennyeződéseket az ilyen szűrővel felszerelt porszívó egy víztartályba vezeti, amely meggátolja azok visszajutását a levegőbe.
 • Mosható szűrő - porszívózás után az ilyen szűrőt elegendő eltávolítani és vízzel elmosni, így élettartama - és a takarítás hatékonysága - megnövelhető.

Mekkora térfogatú porzsák vagy gyűjtőtartály az ideális?

A többfunkciós porszívó porgyűjtő kapacitását, vagyis a porzsák vagy gyűjtőtartály térfogatát a takarított terület nagyságától és szennyezettségétől függően érdemes szemlélni.

 • 2 liter alatt - 50 m2-es terület takarítására elegendő.
 • 3–4 liter - 50, vagy akár 150 m2-nyi felület tisztításához.
 • 4 liter fölött - akkor válaszd, ha a takarítandó terület meghaladja a 150 m2-t.

A többfunkciós porszívók tápkábelének hossza

Az ilyen porszívók hosszabb tápkábellel rendelkeznek hagyományos társaikhoz képest. Minél hosszabb a kábel, annál kevesebbet kell cserélgetned a konnektorok között.

 • 8 méterig – az olcsóbb és kisebb többfunkciós porszívóknál jellemző. Kisebb helyiségek porszívózására alkalmas.
 • 9-15 méter – ez a hossz a drágább és erőteljesebb többfunkciós porszívóknál fordul elő. Nagyobb területek takarítására is alkalmas.

A száraz-nedves porszívók tartozékai

A készülék kiválasztásakor fontos megismerni, hogy milyen tartozékokkal látták el az adott modellt, vagy milyen további kiegészítőket vásárolhatsz meg hozzá. Leggyakrabban a következő változatokkal találkozhatsz:

 • Résszívó - a szűk és nehezen elérhető helyekhez
 • Turbokefe - nagyon szennyezett szőnyegekre, állatszőr és hajszálak összegyűjtésére
 • Inverteres fúvóka - gumimatracok felfújására. A kertben akár a lehullott levelek elfújására is használhatod
 • Kemény padlófelületekre kialakított szívófej - linóleum, parketta vagy járólap porszívózásához. Kialakítása révén megakadályozza, hogy megkarcold a felületet vagy megsértsd a lakkozást
 • Ablaktisztító kiegészítő - segít az ablakok egyszerű és csíkmentes tisztításában

Vedd figyelembe a porszívó működés közbeni hangerejét is. Ha inkább egy csendesebb készüléket szeretnél, válassz olyan porszívót, amelynek maximális zajszintje legfeljebb 70 dB, ami kb. olyan, mintha a televízió be lenne kapcsolva.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
65 termék
4,3 20×
Bosch BWD41720
Többfunkciós porszívó - minden típusú padlóhoz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, gyűjtőtartály űrtartalma 5 l, vízszűrő és EPA szűrő, vezérlés a készüléken, kábel hossza 6 m, hatósugár 9 m, víztartály a csomag része, vezetékes, zajszint 85 dB, fehér és türkiz kivitel
Szuper ár
95 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOSVS720
4,0
Kärcher WD 3 S V-17/4/20
Ipari porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, habszűrő, 1000 W teljesítmény, fém gyűjtőtartály 17 l űrtartalommal, kábel hossza 4 m, hosszabbító cső, mérete 38,8 × 34 × 52,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 5,7 kg, szűrő és szűrőzsák a csomag része, sárga kivitel
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KASK012p3
4,8 11×
Kärcher WD 3 V-17/6/20 Car
Ipari porszívó - vezetékes, alkalmas szőnyeg, kemény padló és kárpit tisztítására, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, mosható szűrő, 1000 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 17 l űrtartalommal, kábel hossza 6 m, lehajtható markolat, szívókefe, mérete 49,2 × 32,8 × 34,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,6 kg, szűrőzsák a csomag része, sárga kivitel
47 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KASK012p5
5,0
Kärcher WD 4 V-20/5/22
Ipari porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, pamut szűrő, 1000 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 20 l űrtartalommal, kábel hossza 5 m, gégecsővel, hosszabbító cső, mérete 52,6 × 36,5 × 38,4 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 6,81 kg, sárga kivitel
61 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KASK012p6
3,7
Kärcher Puzzi 8/1 C Adv
Többfunkciós porszívó - alkalmas szőnyeg és kárpit tisztítására, tisztítás módja nedves tisztítás, ipari, vizes és szőnyegtisztító, gyűjtőtartály űrtartalma 8 l, puhított kerekek, vezérlés a készüléken, kábel hossza 7,5 m, cső, víztartály a csomag része, vezetékes, szürke kivitel - 22 740,83 Ft/db
272 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KARVV567
4,8 16×
Sencor SVC 3001 Wet & Dry
Porzsákos porszívó - vezetékes, használható minden padlótípushoz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, mikroszűrő és mosható szűrő, 1400 W teljesítmény, zajszint 77 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 30 l, vezérlés a készüléken, kábel hossza 5 m, hatósugár 7,5 m, automatikus kábel visszatekerés, teljesítményszabályozás és puhított kerekek, teleszkópos cső, mérete 49 × 37,4 × 42,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,9 kg, sárga kivitel
52 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAD1186
3,7
Kärcher WD 5 V-25/5/22
Ipari porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, pamut szűrő, 1100 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 25 l űrtartalommal, kábel hossza 5 m, fúvás, hosszabbító cső, mérete 65,3 × 38,2 × 41,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,45 kg, szűrő és szűrőzsák a csomag része, sárga kivitel
90 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KASK012p9
4,0 12×
ETA Barello 6222 90000
Többfunkciós porszívó - minden típusú padlóhoz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, gyűjtőtartály űrtartalma 6 l, teljesítményszabályozás és fúvás, HEPA szűrő, kábel hossza 8 m, hatósugár 11 m, szívócső hosszabbító, szűrőzsák a csomag része, vezetékes, zajszint 89 dB, sárga kivitel
48 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ETAVV557
5,0
Kärcher WD 4 S V-20/5/22
Ipari porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, pamut szűrő, 1000 W teljesítmény, fém gyűjtőtartály 20 l űrtartalommal, kábel hossza 5 m, akadály észlelése, gégecsővel, hosszabbító cső, mérete 56,8 × 40 × 40 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,166 kg, szűrőzsák a csomag része
62 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KASK012p7
5,0
SENCOR SVC 5001YL
Többfunkciós porszívó - minden típusú padlóhoz, allergiásoknak és antibakteriális, tisztítás módja nedves tisztítás, porzsák nélküli és vizes, HEPA szűrő és mosható szűrő, kábel hossza 6 m, hatósugár 9 m, zajszint 90 dB, fekete és sárga kivitel
92 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SENCV649
4,4
Bissell MultiClean Wet & Dry Drum 2026M
Többfunkciós porszívó - minden típusú padlóhoz, állatszőrhöz, tisztítás módja felszívás, nedves tisztítás és száraz tisztítás, porzsák nélküli, zsák nélküli, vezetékes és vizes, gyűjtőtartály űrtartalma 23 l, kétlépcsős tisztító rendszer és puhított kerekek, mosható szűrő, vezérlés a készüléken, kábel hossza 7 m, hatósugár 9 m, teleszkópos cső a csomag része, vezetékes, zajszint 85 dB, fekete és piros kivitel
68 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BISVY977
5,0
Kärcher WD 5 S V-25/5/22
Ipari porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, papírszűrő, 1100 W teljesítmény, fém gyűjtőtartály 25 l űrtartalommal, kábel hossza 5 m, hosszabbító cső, mérete 71,3 × 40 × 40 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8,4 kg, szűrő és szűrőzsák a csomag része
77 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: KASK012q1
Polti UNICO MCV80_TOTAL_CLEAN & TURBO - Többfunkciós porszívó Ingyen
Alzabox szállítás
5,0
Polti UNICO MCV80_TOTAL_CLEAN & TURBO
Többfunkciós porszívó - minden típusú padlóhoz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, gőz, gyűjtőtartály űrtartalma 1 l, HEPA szűrő, vízszűrő és mosható szűrő, fehér kivitel
358 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PLT1082b
4,0
Polti VAPORETTO LECOASPIRA FAV30
Többfunkciós porszívó - minden típusú padlóhoz, allergiásoknak, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, gőz és ciklon, gyűjtőtartály űrtartalma 1,8 l, HEPA szűrő, vízszűrő és mosható szűrő, hatósugár 9 m, szűrőlerázó rendszer nélkül, vezetékes, fehér kivitel
183 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PLT1081e
5,0
Kärcher WD 3 P V-17/4/20
Ipari porszívó - vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, mosható szűrő, műanyag gyűjtőtartály 17 l űrtartalommal, kábel hossza 4 m, lehajtható markolat, gégecsővel, hosszabbító cső, mérete 49,2 × 32,8 × 34,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7 kg, sárga kivitel
45 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KASK012p4
4,7
ETA Sonar 2232 90000
Álló porszívó - akkus, alkalmas minden padlótípushoz, állatszőrhöz, száraz tisztítás, Li-ion akkumulátor, működési idő 25 perc, töltési idő 6 óra, HEPA szűrő, zajszint 82 dB, fém gyűjtőtartály 1 l űrtartalommal, töltöttségjelző, LED kijelző, LED világítás és teljesítményszabályozás, mérete 117 × 25 × 25 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3 kg, fali tartó a csomag része, szürke kivitel
88 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETATV654
VILEDA Jet Clean elektromos felmosó és porszívó
Többfunkciós porszívó - minden típusú padlóhoz, tisztítás módja törlés, nedves tisztítás és száraz tisztítás, vezetékes, fekete kivitel
95 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DOMA1295
Polti VAPORETTO LECOASPIRA TURBO FAV80 INTELLIGENCE
Többfunkciós porszívó - minden típusú padlóhoz, allergiásoknak, tisztítás módja felszívás és nedves tisztítás, gőz és ciklon, gyűjtőtartály űrtartalma 1,8 l, HEPA szűrő, vízszűrő és mosható szűrő, kábel hossza 9 m, szűrőlerázó rendszer nélkül, vezetékes, zöld kivitel
249 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PLT1081d
ETA Sonar Aqua Plus 3232 90000
Álló porszívó - felmosóval, akkus, alkalmas minden padlótípushoz, állatszőrhöz, nedves tisztítás, száraz tisztítás, Li-ion akkumulátor, működési idő 25 perc, töltési idő 6 óra, HEPA szűrő, zajszint 82 dB, fém gyűjtőtartály 1 l űrtartalommal, töltöttségjelző, LED kijelző, LED világítás és teljesítményszabályozás, mérete 117 × 25 × 25 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3 kg, felmosó textil és fali tartó a csomag része, kék kivitel
104 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: ETATV661
Polti VAPORETTO SMART 100 T
Gőztisztító - teljesítmény: 1500 W, a tartály űrtartalma: 2 l, gőznyomás: 4 bar, gőzáramlás: 110 g/perc, felszívás, kivehető víztartály, gőz készenlét jelzés, alacsony vízszint jelzés
94 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: POLSM101
4,3 45×
Hyundai VC914
Álló porszívó - akkus, alkalmas szőnyeg és kemény padló tisztítására, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 25 perc, töltési idő 3,5 óra, HEPA szűrő, zajszint 75 dB, műanyag gyűjtőtartály 0,5 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, mérete 120 × 25,5 × 23 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,6 kg, fehér és kék kivitel
22 070 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HYUVT533
5,0
Kärcher WD 2 Plus V-12/4/18 C
Ipari porszívó - szűrőlerázó rendszer nélkül, vezetékes, alkalmas minden padlótípushoz, tisztítás módja nedves tisztítás és száraz tisztítás, 1000 W teljesítmény, műanyag gyűjtőtartály 12 l űrtartalommal, kábel hossza 4 m, hatósugár 6 m, fúvás, hosszabbító cső, mérete 37,8 × 32,8 × 34,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 6 kg, szűrő a csomag része, sárga kivitel
18 350 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KASK012p1-1
3,7
Kärcher Puzzi 8/1 C Adv
Többfunkciós porszívó - alkalmas szőnyeg és kárpit tisztítására, tisztítás módja nedves tisztítás, ipari, vizes és szőnyegtisztító, gyűjtőtartály űrtartalma 8 l, puhított kerekek, vezérlés a készüléken, kábel hossza 7,5 m, cső, víztartály a csomag része, vezetékes, szürke kivitel - 19 093,80 Ft/db
229 130 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: KARVV567
Electrolux 800 EW81U3DB Wet and Dry
Álló porszívó - felmosóval, akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak, nedves tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, mikroszűrő és mosható szűrő, zajszint 81 dB, gyűjtőtartály űrtartalma 0,65 l, LED világítás, tömege 5,9 kg, szűrő és felmosó tartozék a csomag része, kék kivitel
166 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELETV707

Száraz-nedves porszívók (többfunkciós)

Száraz-nedves porszívók (többfunkciós)

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó száraz-nedves porszívók (többfunkciós) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább száraz-nedves porszívók (többfunkciós) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb száraz-nedves porszívók (többfunkciós) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: száraz-nedves porszívók (többfunkciós) vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ