A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

Szárítólabdák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A szárítógolyó innovatív és hasznos kiegészítő a szárítógépekkel rendelkező otthonok számára, amelyek megkönnyítik, és hatékonyabbá teszik a szárítási folyamatot. A különböző anyagokkal, funkciókkal és jellemzőkkel széles választékot kínálnak a felhasználóknak, hogy kiválaszthassák az egyéni igényeiknek és a szennyes ruhák tisztításának leginkább megfelelőt. Olvass tovább, hogy megtudhasd, hogyan válassz személyre szabott szárítógolyót.

Tovább

Még kevesebb munka a szárítógolyó segítségével

A szárítógolyó forradalmi kiegészítője minden háztartásnak, emellett számos kulcsfontosságú előnye is van. Ezeknek a segédeszközöknek a fő célja az, hogy csökkentsék a szennyes szárítási idejét, és megnöveljék annak puhaságát. A golyókat úgy tervezték, hogy elnyeljék a nedvességet, ami segít csökkenteni a szárítási időt, ezáltal csökkentve a szárítógép működtetésének energiaköltségeit. A gyapjú szárítógolyó hozzáadott értékkel bír azok számára is, akik a természetes anyagokat részesítik előnyben.

  • A gyapjúból készült szárítógolyó környezetbarát, hipoallergén és ideális az érzékeny bőr számára, mivel nem tartalmaz vegyszereket vagy adalékanyagokat.
  • A szárítógolyók minimálisra csökkentik a gyűrött vagy összetapadt ruhadarabok kialakulását, ami különösen hasznos nagyméretű ruhadarabok esetében.
  • A szárítógolyók kiküszöbölik a szövetlágyítók nem kívánt tulajdonságait, ami egyszerre környezetbarát és előnyös az allergiások számára.
  • A szárítógolyó és a gyapjúgolyó megakadályozza a szöszképződést a szárítóban, ami meghosszabbíthatja a készülék élettartamát.

i

Mit tud egy szárítógolyó?

A szárítógolyó jellemzője a hatékonyság, valamint a szárítási minőség szempontjából kulcsfontosságú lehet. Az a képesség, hogy a szárítás során felszívja a nedvességet, megkönnyíti a nedvesség eltávolítását a szennyesből. A szárítási idő csökkenése a szárítógép energiafogyasztásának csökkenését eredményezi. A puhítás ezután lágyságot és kényelmet kölcsönöz a szennyesnek.

A megfelelő szárítógolyó kiválasztása

Fontos, hogy a választás során több kulcsfontosságú tényezőt vegyen figyelembe. A szárítógolyó anyaga és felülete alapvető szerepet játszik. Érdemes figyelembe venni az átmérőt és a csomagban lévő darabszámot is, a szárítógép méretétől és a rendszeresen szárított szennyes mennyiségétől függően. A különböző tulajdonságok egy másik kiválasztási szempontot jelenthetnek, ezért tanulmányozd őket alaposan, és válassz szárítógolyókat az igényeidnek megfelelően.

Szeretnéd kipróbálni a szárítógolyókat? Használatuk egyszerű, amely jelentős javulást hoz a ruhák szárításában. Egyszerűen csak helyezd a golyókat a szárítógép dobjába a szennyessel együtt a szárítási ciklus megkezdése előtt, ideális esetben a szennyes között szétterítve őket.

Anyagok, amelyekből a szárítógolyó készülhet

Az anyag, amelyből a szárítógolyó készül, kulcsfontosságú szerepet játszik a termék funkcionalitásában és teljesítményében. A szárítógolyó esetében gyakran három fő anyagot különböztetünk meg: gumi, szilikon és gyapjú. Mindegyik anyag egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek befolyásolják a golyók teljesítményét és hatékonyságát a szennyes szárításában. Különösen a gyapjú szárítógolyók ismertek teljesítményükről.

  • A gumiból készült szárítógolyó tartós és rugalmas, így a golyók könnyen mozognak a szennyes között, ez hozzájárul az egyenletes száradáshoz és a puhításhoz.
  • A szilikon szárítógolyó simább felülettel rendelkezik, és ellenáll a hőmérsékleti hatásoknak. Könnyű súlya és hosszú élettartama miatt népszerű.
  • A gyapjú szárítógolyó felszívja a nedvességet, és kellemes puhaságot kölcsönöz a ruháknak. Környezetbarát és ideális az érzékeny bőr számára.

Orion szárító golyó
Gumi szárítógolyó

Szilikon szárító golyó
Szilikon szárítógolyó

Szárítólabda  mosógépbe
Gyapjú szárítógolyó

i

A gyapjúból készül szárítógolyó meglehetősen népszerű termék

A gyapjúból készült szárítógolyók számos előnyt kínálnak. A felesleges nedvesség felszívásával hatékonyan lágyítják a szennyest, és csökkentik a szárítási időt. Környezetbarátok, hipoallergének, és gyengédek az érzékeny bőrhöz. Összességében a gyapjú szárítógolyók fenntartható és hatékony megoldást jelentenek, amely ötvözi a gyapjú természetes tulajdonságait a szárítási minőséggel szemben támasztott modern követelményekkel.

A szárítógolyó felülete is nagyon fontos

A kivitel kulcsfontosságú szerepet játszik a szárítógolyók hatékonyságában a ruhaszárítási folyamat során. A sima felületű szárítógolyó egyenletes érintkezést biztosít a ruhával, minimálisra csökkentve a kopást és biztosítva a kíméletes puhítást. Ezzel szemben a kevésbé sima felülettel ellátott golyók segítik a szövetszálak fellazulását, és gyengéd masszázsként hatnak a textíliákra. Csak rajtad múlik, melyik változatot választod.

A szárítógolyó optimális átmérője, amely általában 60 és 75 mm között mozog, a szárítás során egyenletesen érintkezik a szennyes ruhával, biztosítva a hatékony nedvességfelvételt és ezáltal a szennyes gyorsabb száradását.

Használj megfelelő számú szárítógolyót

A csomagban található szárítógolyók száma fontos tényező, amely befolyásolja annak használatának hatékonyságát és rugalmasságát. Egy csomag szárítógolyó általában 1 - 3 darabot tartalmaz. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a golyók számát a szárítógép méretéhez és a szennyes mennyiségéhez igazítsák. A kisebb csomagok alkalmasak lehetnek a kisebb szárítóval vagy kisebb mennyiségű szennyes ruhával rendelkező családok számára, míg a nagyobb csomagok nagyobb hatékonyságot biztosítanak a nagyobb mennyiségű szennyes mosásakor.

Milyen egyéb tulajdonságokkal rendelkezik a szárítógolyó?

A szárítógolyók tulajdonságai változatosak. Antibakteriális tulajdonságaik mellett más előnyöket is kínálnak. Egyesek illatosítottak, míg más változatok speciális technológiákkal vannak felszerelve, amelyek segítenek minimalizálni a gyűrődések kialakulását. Ezek az innovációk együttesen olyan tulajdonságokat hoznak létre, amelyeknek köszönhetően a szárítógolyók nemcsak hatékonyan teljesítenek, hanem a mindennapi mosási rutinban is javulást hoznak.

  • Egyes szárítógolyók beépített illatadagolóval rendelkeznek, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az illat intenzitását és típusát saját preferenciáikhoz és hangulatukhoz igazítsák.
  • Az érzékeny bőrre való tekintettel egyes szárítógolyókat úgy terveztek, hogy kíméletesek legyenek a bőrhöz, továbbá a szennyes nem fog kellemetlen anyagokkal kombinálódni.
  • Az illatosított szárítógolyók kellemes illatot kölcsönöznek a szennyesnek szárítás közben. Ez a funkció nemcsak tiszta, hanem friss eredményt is biztosít.

Gyapjú szárítólabda szárítógépbe
Sima szárítógolyók

Gumi szárító golyó szárítógépbe Barázdált felületű szárítógolyók

Illatosítót gyapjú szárítólabda mosógépbe
Gyapjú szárítógolyók illóolajjal

i

Az illóolaj hozzáadása a szárítógolyóhoz nagyszerű módja annak, hogy kellemes illatot varázsolj a szárítási folyamatba, és friss és aromás érzetet adj a ruháidnak. Válassz azonban olyat, amely a háztartás minden tagjának megfelel.

Már csak a szárítógép hiányzik? Kényelmesebbé teszi az életed

szárítógép a háztartás egyik legfontosabb készüléke, amely hatékonyan csökkenti a szárítási időt, és gyakorlati előnyöket biztosít a mosás során. A szárítógépek különösen hasznosak, főként a párás éghajlatú területeken, vagy ahol a ruhák szárítása a szabadban nem praktikus. Emellett ideálisak a korlátozott hellyel rendelkező háztartásokban, ahol a szárítógép nemcsak hatékony készülékként, hanem a mindennapi élet megkönnyítését szolgáló praktikus segítőként is szolgál.

Nem tudod, milyen szárítógolyókat válassz? A vásárlói vélemény szerinti rendezés segít választ kapni erre a kérdésre is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
MELICONI szárítólabda 656153 Szállításra kész > 10 db
Szárítólabda - gumi, dudoros felületű, labda átmérője 60 mm, 2 db a csomagban, csökkenti a szárítási időt és lágyítja a ruhákat
3 690 Ft

2.
Orion 2 db mosógolyó ASSORT Szállításra kész > 20 db
Mosógép golyók - a ruhanemű puhítására, nem toxikus, allergiamentes, 2 db a csomagban, átmérője: 6 cm
1 690 Ft

3.
Orion, 2 db Szállításra kész > 20 db
Szárítólabda - gyapjú, sima felületű, labda átmérője 70 mm, 2 db a csomagban, csökkenti a szárítási időt és lágyítja a ruhákat, antibakteriális
1 990 Ft

Még több
12 termék
4,5 161×
MELICONI szárítólabda 656153
Szárítólabda - gumi, dudoros felületű, labda átmérője 60 mm, 2 db a csomagban, csökkenti a szárítási időt és lágyítja a ruhákat
3 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MELIPR009
4,6 71×
Orion, 2 db
Szárítólabda - gyapjú, sima felületű, labda átmérője 70 mm, 2 db a csomagban, csökkenti a szárítási időt és lágyítja a ruhákat, antibakteriális
1 990 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIMI227
4,4 40×
Orion 2 db mosógolyó ASSORT
Mosógép golyók - a ruhanemű puhítására, nem toxikus, allergiamentes, 2 db a csomagban, átmérője: 6 cm
1 690 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIMI111
4,8 83×
XAVAX Gyapjúgolyók szárítógépbe, 3 db
Szárítólabda - gyapjú, sima felületű, labda átmérője 75 mm, 3 db a csomagban, csökkenti a szárítási időt, alkalmas érzékeny bőrűeknek
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XAVAP228
4,7
WPro WBA 101
Szárítólabda - gumi, dudoros felületű, 1 db a csomagban, lágyítja a ruhákat
2 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WPRO032
4,8 11×
MELICONI green line gyapjúlabda szárítóhoz,3 db
Szárítólabda - gyapjú, sima felületű, labda átmérője 70 mm, 3 db a csomagban, csökkenti a szárítási időt és lágyítja a ruhákat, antibakteriális és alkalmas érzékeny bőrűeknek
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MELIPR028
4,8 18×
ECOCARE Gyapjúgolyók szárítóhoz 6 db
Szárítólabda - gyapjú, sima felületű, 6 db a csomagban, elnyeli a nedvességet, csökkenti a szárítási időt és csökkenti a statikus elektromosságot, antibakteriális
6 390 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DOMAD865
4,7 13×
ECOCARE gyapjúgolyók ruhaszárítóhoz 3 darab
Szárítólabda - gyapjú, sima felületű, 3 db a csomagban, elnyeli a nedvességet, csökkenti a szárítási időt és csökkenti a statikus elektromosságot, antibakteriális
3 990 Ft 4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DOMAD864
4,7
ECOCARE Pamutlabda ruhaszárítóba, többféle szín, 6 db
Szárítólabda - gyapjú, sima felületű, 6 db a csomagban, elnyeli a nedvességet, csökkenti a szárítási időt és csökkenti a statikus elektromosságot, antibakteriális
6 390 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DOMAD867
4,6 165×
XAVAX lufi szárítógömbökhöz 2 db
Szárítólabda - gumi, dudoros felületű, labda átmérője 60 mm, 2 db a csomagban, csökkenti a szárítási időt és lágyítja a ruhákat, hőellenállás 130 °C-ig
3 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN3141d
5,0
ECOCARE - pamut, szürke, 6db
Szárítólabda - gyapjú, sima felületű, 6 db a csomagban, elnyeli a nedvességet, csökkenti a szárítási időt és csökkenti a statikus elektromosságot, antibakteriális
6 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DOMAD868
4,8 11×
MELICONI green line gyapjúlabda szárítóhoz,3 db
Szárítólabda - gyapjú, sima felületű, labda átmérője 70 mm, 3 db a csomagban, csökkenti a szárítási időt és lágyítja a ruhákat, antibakteriális és alkalmas érzékeny bőrűeknek
4 590 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MELIPR028
választási útmutatóHogyan kell helyesen szárítani a ruhákat? A megfelelő ruhaszárítás biztosítja, hogy a ruhák ne zsugorodjanak össze, ne deformálódjanak és egyéb módon se károsodjanak. Ruháid amellett, hogy szárazak, olyanok lehetnek, mintha csak újak lennének, akár ruhaszárító állvány, akár ruhaszárító kötél segítségével...
A szárítógép, mint bármely más háztartási készülék, néha furcsán viselkedhet. Mi a teendő, ha a szárítógép nem hajlandó együttműködni? Hol kell keresni a problémák leggyakoribb okait, és mikor kell szakember segítségét kérni? A válaszokat cikkünkben találod meg.
Tanácsok és tippek arra vonatkozóan, hogyan szárítsd meg a ruháidat a szárítógépben, hogy teljes mértékben kihasználhasd ezt a nagyszerű készüléket, és egyúttal elkerüld az olyan baleseteket, mint a ruhanemű túlszárítása a szárítóban vagy a tönkrement nyomtatott minta a...
cikkHogyan tisztítsuk ki a szárítógépet (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK) A szárítógép is igényel karbantartást. Ha azt szeretnéd, hogy megfelelően és hosszú ideig működjön, és a megszárított ruhanemű mindig gyönyörűen puha és illatos legyen, akkor nem célszerű elhanyagolni a karbantartását. Idővel a megjelenhet a szárítógép kellemetlen...
Ha éppen szárítógépet keresel, de nem tudod, merre indulj, akkor jó helyen vagy. A 2020-ban kapható legjobb szárítógépeket tartalmazó áttekintésünkben összesen kilenc modellt gyűjtöttünk össze a számodra. Csakis a legjobbak, az olcsóbbaktól a drágább darabokig. Ráadásul...
További cikkek

Szárítólabdák

A Szárítólabdák kategóriában összesen 12 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szárítólabdák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szárítólabdák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szárítólabdák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szárítólabdák vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ