Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint
We are doing our best, but it's likely possible that your gifts will arrive after Christmas.

Szoftver PDF használathoz

Termékkatalógus
Ár
-
Termék állapota
Márkák
0

Az Adobe Acrobat lett ugyan a szinonimája a PDF dokumentumokkal való munkának, de vannak más olyan programok is, amelyek lehetővé teszik a PDF fájlok létrehozását, szerkesztését és megosztását. Egy másik hasznos technológia az optikai karakterfelismerés (OCR), amely lehetővé teszi a kijelölésre vagy másolásra nem alkalmas dokumentumok szerkesztését. 

Tovább

Hogyan oszthatjuk fel a PDF fájlokkal dolgozó programokat?

 • Programok PDF dokumentumokkal​ való komplex munkához
  • Lehetővé teszik a PDF dokumentumok tervezését, létrehozását, szerkesztését, összehasonlítását, átvitelét és megosztását. További előnyei közé tartozik a dokumentumok digitális aláírással való ellátása, a tartalomvédelem, a képfájlok és a fényképek konvertálása PDF-be és vissza, valamint szövegszerkesztési és megosztási lehetőségek.
  • Az egyes programok további funkciókkal is rendelkeznek - például a felhőalapú szolgáltatásokkal való integrációval, amely lehetővé teszi, hogy bárhonnan dolgozhass, vagy saját mobilalkalmazást biztosítanak.
 • Optikai karakterfelismerés (OCR - Optical Character Recognition)
  Az OCR szoftver képes felismerni a szöveget azokban a dokumentumokban és képeken, ahol tiltva van a szövegkijelölés (kijelölés, másolás stb.), ez lehetővé teszi számukra a szöveggel való további munkát.

Licenc típusok

 • Fizikai licenc (dobozos változat) - Teljes engedély, átvétel után lesz egy dobozod a telepítési adathordozóval. Ezeket a változatokat fokozatosan az elektronikus licencek váltják fel.
 • Elektronikus licenc - Azonnal használhatod a terméket amint vásároltál, és nem kell várni a szállításra. Visszajelzésként licenckulcsot és letöltési linket kapsz.
 • Licencfrissítés - A program újabb verziójára történő frissítés, nem használható a kezdeti aktiváláshoz. Előfeltétele a program régi verziójának megléte.
Hasznosnak találta ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.
2 tételek
Adobe Acrobat Standard DC for teams windows ENG Commercial (1 hónapos) (elektronikus licenc)
Elektronikus licensz - csak a már meglévő Creative Cloud for Teams felhasználóknak, a tétel a hónapok számával az aktuális dátumig (az első Cloudba lépés szerint számítva), a belépésnél válassza a 12 hónapos tételt

4 590 Ft
áfa nélkül 3 610 Ft

Jövő héten elérhető
Termék kód: EO601b2d
Adobe Acrobat Pro DC for teams MP ENG Commercial (1 hónapos) (elektronikus licenc)
Elektronikus licensz - csak a már meglévő Creative Cloud for Teams felhasználóknak, a tétel a hónapok számával az aktuális dátumig (az első Cloudba lépés szerint számítva), a belépésnél válassza a 12 hónapos tételt

5 290 Ft
áfa nélkül 4 170 Ft

Jövő héten elérhető
Termék kód: EO601b2a

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbbb termékeket a következő kategóriában olcsó szoftver PDF használathoz A leginkábbtól a legkevésbé népszerű termékeket ebben a kategóriában legnépszerűbb, legjobb szoftver PDF használathoz A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod szoftver PDF használathoz vélemények
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB20

Miért vásárolj nálunk? Gyors és kényelmes vásárlás mobilról Több infó »
Az ön személyes asszisztense
Alza Premium
Rád pro vás zjistím stav objednávky či pomohu s výběrem zboží.
Napsat dotaz
Zavolejte mi
Új beszélgetés
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, adja meg telefonszámát:
Hívjon