Akvizice ApF HU Shop roku

Tanita BC-313 b

Termékkatalógus
Tanita BC-313 b
4,4 6 értékelés
Személymérleg - digitális diagnosztikai, terhelhetőség 150 kg, testzsír mérés, izomtömeg mérés, testvíz mérés és adattárolás, mérőfelület anyaga üveg, mérési pontosság 100 g, tápellátás AAA elemek, fehér kivitel
34 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  TANOV008 Termékszám:  BC313b Gyártó honlapja:

Tanita BC-313 b

A Tanita BC-313 b digitális fürdőszobamérleg képes 50 g pontosságra megállapítani testsúlyát, valamint egyedülálló abban, hogy 10 egyéb testértéket mér, beleértve az anyagcserét, az anyagcsere állapotát az életkorhoz képest, a zsírt és az általános fizikai állapotot. Ez az intelligens analitikus mérleg a BIA bioelektromos impedancia módszer segítségével megállapítja a tényleges százalékos arányát a testzsírnak, izomtömegnek, víztartalomnak és csonttömegnek. Az ultravékony üvegű fehér mérleg ráállás után automatikus mér, a nagy LCD kijelzőjén pedig pillanatokon belül megjelenik a 10 mért érték. 


A mérleg képes automatikusan felismerni a személyt súlya alapján. A mérés közben a mérleg megkülönböztet felnőttet, gyereket, vagy sportolókat, akik rendszeresen edzenek legalább heti 10 órát legalább egy éve. A mérleg öt ember és egy vendég értékeinek tárolására alkalmas. A mért értékek a kijelzőn mutatják, hogy az eredmények megfelelnek-e a normálisnak, alatta, vagy fölötte vannak.

Előnyei

  • Egyedülálló precíz mérés 50 g pontossággal
  • 10 fő testérték mérése
  • BIA Bioelektromos impedancia módszer
  • LCD kijelző
  • Automatikus mérés ráállás után
  • Különböző súlyú emberek megkülönböztetése - felnőtt, gyermek és sportoló
  • Memória 5 fő és 1 vendég adatai számára
  • RECALL funkció

Fontos értékek egyedi mérése

A fontos értékeket, mint például a zsigeri zsírt is ellenőrizheti a mérleg által, tehát a zsírt a hasüregben, amely körülveszi a belső szerveit és növeli a szívbetegségek, magas vérnyomás és más betegségek kockázatát. Amikor teljes fizikai állapotát méri, a súlya a testzsírhoz és izomtömeghez viszonyítva jelenik meg. Ha rosszabb anyagcsere állapota életkorához képest, szükségszerű anyagcseréje javítása. A fokozott fizikai aktivitás és a rendszeres testmozgás segít csökkenteni a testzsírt, megnöveli az izomtömeget, ezáltal javítva az anyagcserét, annak állapotát korához képest.

Nagy segítség az egészséges életmód fenntartásához

A mérleg RECALL funkciójával az aktuális eredmények mutatásakor megjelenítheti az előzőleg mért értékeket, s összehasonlíthatja azokat az új adatokkal. Ha szeretne egészséges maradni, figyeljen oda az egészséges életmódra, a rendszeres testmozgásra, amelyben ez a hasznos mérleg segítségére lesz, hiszen nemcsak a súlyát, de szervezete más fontos értékeit is figyelemmel kísérheti, amelyek nélkülözhetetlenek fizikai állóképességének és egészségének fenntartásához.  

További információk:

Méretek:
31 x 24 cm

Szín:
Fehér

Paraméterek

Összehasonlít
Mérleg típusa
Digitális diagnosztikai (plusz funkciókkal) Kész!
Terhelhetőség
150 kg Kész!
Funkciók
Testzsír mérés, Izomtömeg mérés, Testvíz mérés, Adattárolás Kész!
Mérési pontosság
100 g Kész!
Mérőfelület anyaga
Üveg Kész!

Tulajdonságok

Mérleg típusa
Digitális diagnosztikai (plusz funkciókkal) Kész!
Terhelhetőség
150 kg Kész!
Funkciók
Testzsír mérés, Izomtömeg mérés, Testvíz mérés, Adattárolás Kész!
Mérési pontosság
100 g Kész!

Anyag

Mérőfelület anyaga
Üveg Kész!

Konnektivitás

Elem típusa
AAA Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tanita BC-313 b Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tanita BC-313 b. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tanita BC-313 b.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ