Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Tanita RD No. 901

Termékkatalógus
Tanita RD No. 901
Személymérleg súlya 200 kg-ig, pontosság 100g, mérési% testzsír, testvíz%, zsírmentes testtömeg, csonttömeg, az alapanyagcsere, az anyagcsere kor, zsigeri zsír, teljes fizikai állapot, a Bluetooth, a Smart iPhone, Planet Health, Fekete
Kód:  TAN0V011 Termékszám:  RD901č

Tanita RD No. 901

Digitális személyi mérleg Tanita RD No. 901 a csúcsmodell a test analízis és a Bluetooth. Néhány másodpercen belül mérik és értékelik tíz fontos fizikai mennyiségek.Emellett súly mérésére metabolikus kor, az alapanyagcsere, zsigeri zsír, a BMI és a fizikai állóképesség. Ez lehet elemezni a tényleges testzsír százaléka, izomtömeg, testvíz és csonttömeg. Mérésére test analizátor NCCO kettős bioimpedancia technológia. 

Az egyediség adja képes párosítani a mobiltelefon segítségével a beépített Bluetooth technológia, amelynek köszönhetően a mért értékek töltik Planet Health. Ebben az alkalmazásban, akkor könnyen nyomon követi és értékeli az eredményeket a fejlődés útján grafikonok és a különböző rendszerek. Chytrá váha dokáže automaticky rozpoznat uživatele.Amikor súlya különbözteti felnőtt, a gyerek és a sportolók. A adatmemória négy személy és egy vendég. Megbüvölten az ultra vékony kialakítás, fekete futófelület lemez edzett üveg.

A fő előnyök

  • precíziós súlyú 50 g 100 kg és 100 g 100 kg feletti
  • mérése és elemzése a 10 legfontosabb fizikai értékek
  • Elemzés az alapanyagcsere, az anyagcsere kora, állapota, a BMI és a zsigeri zsír
  • Dual bioimpedancia technológia
  • A beépített Bluetooth technológia 4.0-s verziója lehetővé teszi az adatátvitelt az iPhone
  • Alkalmazások Egészség Planet
  • Automatikus felismerése felhasználó - felnőtt, gyermek és sportos üzemmód
  • Memória 4 fő és 1 vendég

Egyedi mérése fontos értékek

Nagyon fontos az a jelzés, a zsigeri zsír, a zsír a hasüregben, amely körülveszi a belső szervek és növeli a szívbetegségek kockázatát, a magas vérnyomás és más betegségek. Mérésére az általános fitness le a súlya a testzsír és a zsírmentes testtömeg.Amikor a mérés nagyobb metabolikus kor   mint a naptár javítására van szükség az alapanyagcsere.Fokozott fizikai aktivitás és a rendszeres testmozgás segíthet csökkenteni a testzsír mennyiségét, megnöveli az izomszövet, és így javítja a bazális anyagcserét és csökkenti az anyagcsere kor.

Nagy helper az egészséges életmód

Ha érdekel az egészségére, akkor figyeljen az egészséges életmód, a rendszeres testmozgást, akkor lesz az intelligens súlya a hasznos segéd hogy ne csak a testsúly, hanem elemzések más fontos értékeit javítja a fizikai állóképesség és általános egészségi állapotának. A nagy előnye, hogy az eredmények nyomon követésének a Planet Health, amely lehetővé teszi, például finomíthatja a diéta és fitness program.

További információk:

áramellátás:
4 x AA elem (tartozék)

méretek:
30 x 33 x 3 cm

Paraméterek

Terhelhetőség
200 kg Kész!
Konnektivitás
Bluetooth Kész!
Szín
Fekete Kész!

Tulajdonságok

Terhelhetőség
200 kg Kész!

Konnektivitás

Konnektivitás
Bluetooth Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tanita RD No. 901 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tanita RD 901 č. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tanita RD 901 č. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tanita House No. 901. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tanita House No. 901.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ