TEAM 17

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A népszerű TEAM 17 márka termékeit már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Termékeink jelentős része készleten van, ezáltal a várakozási idő is minimális. Rendeld házhoz az Alza app-on keresztül vagy használd sűrű Alzabox hálózatunkat. Olvasd el, miért vásárolj az Alza.hu webáruházban.

Tovább

Eladó TEAM 17 - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő TEAM 17 termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk is elérhető, valamint az Alzabox csomagautomaták is segítségedre lehetnek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Mire figyelj amennyiben TEAM 17 terméket vásárolsz?

Kiválasztás során ne felejts el figyelembe venni néhány szempontot, amelyek segítenek a termék kiválasztásában. A bal menüben kiválaszthatod a parametrikus szűrőt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk a TEAM 17 termékek eladási arány és az ár szerinti sorba állítását.

TEAM 17 márkájú termékek a kínálatunkból

A leírás elrejtése
26 termék
5,0
Overcooked! + Overcooked! 2 Double Pack - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Készülj fel a közös főzés dupla adagjára!
7 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX763
5,0
Overcooked! + Overcooked! 2 Double Pack - Xbox One, Xbox Series X
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Készülj fel a közös főzésre dupla adagban!
11 590 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO700
5,0
Overcooked! + Overcooked! 2 Double Pack - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Készülj fel a közös főzésre dupla adagban!
11 690 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW654
5,0
Overcooked! Special Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja gyerekeknek és party - Lépj be a Hagymás Királyságba egy gigantikus méretű lakomára, és élvezd a kooperatív kulináris zűrzavar rengeteg szintjét az egyre trükkösebb és különlegesebb konyhákban.
Leárazás -30 %
6 890 Ft 9 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW910
5,0
Worms Rumble - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció - A Worms Rumble izgalmas aréna-alapú, platformokon átívelő csatákat kínál akár 32 játékos számára, valós időben. Készülj fel az ádáz csatákra a Deathmatch módban és az intenzív akcióra a Last Worm Standing módban! Még sosem játszottál így Wormsot! A játékhoz aktív Nintendo Online tagság szükséges.
6 090 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW884
3,0
Overcooked - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció
5 210 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE001221
Overcooked! - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és gyerekeknek
6 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0661
Classified: France '44 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai - A taktikai, fordulón alapuló stratégia a második világháború idején játszódik, a szövetségesek 1944. júniusi franciaországi invázióját megelőző hónapokban
Leárazás -3 %
12 590 Ft 12 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0611
5,0
Moving Out 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, gyerekeknek és party, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Térj vissza Packmore városába és kamatoztasd költöztető képességeid teljesen új és néhány a játékosok számára már ismerős és kedvenc dimenzióban. Nyújts segítséget a Smooth Moves költöztető vállalat lábra állásához és válj a bútorrendezés és -áthelyezés csúcsszakértőjévé.
14 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1372
Gord - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai és kaland - Sötét, kaland-stratégiai játék egy ellenséges, elhagyatott világba ültetve, amelyet a szláv mitológia inspirált.
16 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0455
4,0
Worms W.M.D - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és stratégiai - Steam.
9 210 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE001217
Killer Frequency - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Bújj egy rádiós műsorvezető szerepébe, és oldd meg a feladványokat a betelefonálók megsegítése érdekében, akiket egy titokzatos gyilkos üldöz. Hogy miképpen állsz a beszélgetésekhez ebben a horror komédiában, a betelefonáló életéről és haláláról dönthet.
12 190 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1473
Killer Frequency - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Bújj egy rádiós műsorvezető szerepébe, és oldd meg a feladványokat a betelefonálók megsegítése érdekében, akiket egy titokzatos gyilkos üldöz. Hogy miképpen állsz a beszélgetésekhez ebben a horror komédiában, a betelefonáló életéről és haláláról dönthet.
9 690 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0443
PLANET ALPHA - Digital Artbook (PC) DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: logikai, eredeti játék szükséges a felhasználásához
940 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE003872
Blasphemous Deluxe Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és RPG
12 620 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004240
4,8
Worms Battlegrounds + Worms WMD Double-Pack - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
8 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX765
5,0
Moving Out - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - Egy őrült költözés szimulátor, amely teljesen új szintre emeli a kanapés együttműködést.
7 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX805
4,9
Worms Battlegrounds - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és logikai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Játssz a klasszikus Worms játékkal, csak több Wormsszal, nagyobb környezetben és több fegyverrel, 65 fegyverrel, ebből tíz teljesen új, amelyek tökéletesek az offline és online többszemélyes játékhoz.
7 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX092
5,0
Moving Out 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, gyerekeknek és party - Térj vissza Packmore városába és kamatoztasd költöztető képességeid teljesen új és néhány a játékosok számára már ismerős és kedvenc dimenzióban. Nyújts segítséget a Smooth Moves költöztető vállalat lábra állásához és válj a bútorrendezés és -áthelyezés csúcsszakértőjévé.
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0313
Classified: France '44 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai - A taktikai, fordulón alapuló stratégia a második világháború idején játszódik, a szövetségesek 1944. júniusi franciaországi invázióját megelőző hónapokban
Leárazás -7 %
11 990 Ft 12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0477
Trepang2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Válj a legkeményebb rosszfiúvá a Trepang2 játékban - ebben a véres, akciódús belső nézetes lövöldözős videojátékban, amely a távoli jövőben játszódik. Térj ki az ellenség lövedékei elől, tedd pokollá az életüket és hagyd magad mögött a pusztítás nyomát ebben a durva és frenetikus lövöldözős játékban.
13 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0554
Moving Out 2 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, gyerekeknek és party, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Térj vissza Packmore városába és kamatoztasd költöztető képességeid teljesen új és néhány a játékosok számára már ismerős és kedvenc dimenzióban. Nyújts segítséget a Smooth Moves költöztető vállalat lábra állásához és válj a bútorrendezés és -áthelyezés csúcsszakértőjévé.
12 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0413
Moving Out 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, gyerekeknek és party - Térj vissza Packmore városába és kamatoztasd költöztető képességeid teljesen új és néhány a játékosok számára már ismerős és kedvenc dimenzióban. Nyújts segítséget a Smooth Moves költöztető vállalat lábra állásához és válj a bútorrendezés és -áthelyezés csúcsszakértőjévé.
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1264
Trepang2 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Válj a legkeményebb rosszfiúvá a Trepang2 játékban - ebben a véres, akciódús belső nézetes lövöldözős videojátékban, amely a távoli jövőben játszódik. Térj ki az ellenség lövedékei elől, tedd pokollá az életüket és hagyd magad mögött a pusztítás nyomát ebben a durva és frenetikus lövöldözős játékban.
9 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0444

TEAM 17

P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ