A május 28. és 29. ünnepnapok miatt üzleteink zárva tartanak, azonban még mindig kényelmesen vásárolhatsz online.

LEGO napok Alza napok - Logitech

TEAM 17

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Termék típusa
Játék
(29)
Videójáték kiegészítő
(1)

A népszerű TEAM 17 márka termékeit már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Termékeink jelentős része készleten van, ezáltal a várakozási idő is minimális. Rendeld házhoz az Alza app-on keresztül vagy használd sűrű Alzabox hálózatunkat. Olvasd el, miért vásárolj az Alza.hu webáruházban.

Tovább

Eladó TEAM 17 - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő TEAM 17 termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk is elérhető, valamint az Alzabox csomagautomaták is segítségedre lehetnek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Mire figyelj amennyiben TEAM 17 terméket vásárolsz?

Kiválasztás során ne felejts el figyelembe venni néhány szempontot, amelyek segítenek a termék kiválasztásában. A bal menüben kiválaszthatod a parametrikus szűrőt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk a TEAM 17 termékek eladási arány és az ár szerinti sorba állítását.

TEAM 17 márkájú termékek a kínálatunkból

A leírás elrejtése
30 termék
5,0
Overcooked! + Overcooked! 2 Double Pack - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Készülj fel a közös főzés dupla adagjára!
8 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: MSX763
5,0
Overcooked! + Overcooked! 2 Double Pack - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Készülj fel a közös főzésre dupla adagban!
11 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: NSW654
5,0
Overcooked! + Overcooked! 2 Double Pack - Xbox One, Xbox Series X
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja gyerekeknek - Készülj fel a közös főzésre dupla adagban!
8 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MXO700
4,8
Worms Battlegrounds - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és logikai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Játssz a klasszikus Worms játékkal, csak több Wormsszal, nagyobb környezetben és több fegyverrel, 65 fegyverrel, ebből tíz teljesen új, amelyek tökéletesek az offline és online többszemélyes játékhoz.
8 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: MSX092
DREDGE: Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Egy horgászkaland, ahol felszín alatt valami baljóslatú dolog rejtőzik. Add el a fogásodat, fejleszd a hajódat, és kutasd át a mélységet, hogy rég eltemetett titkokat fedezz fel. Fedezd fel a titokzatos szigetvilágot, és tudd meg, miért van az, hogy néhány dolgot jobb elfelejteni.
11 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PSV0410
Overcooked - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció
Leárazás -80 %
1 040 Ft 5 210 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE001221
Overcooked! - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció és gyerekeknek
6 590 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0661
4,0
Worms W.M.D - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és stratégiai - Steam.
Leárazás -80 %
1 840 Ft 9 210 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE001217
DREDGE: Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Egy horgászkaland, ahol a felszín alatt valami baljóslatú dolog rejtőzik. Add el a fogásodat, fejleszd a hajódat, és kutasd át a mélységet, hogy rég eltemetett titkokat fedezz fel. Fedezd fel a titokzatos szigetvilágot, és tudd meg, miért van az, hogy néhány dolgot jobb elfelejteni.
11 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MSX1446
PLANET ALPHA - Digital Artbook (PC) DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaj: logikai, eredeti játék szükséges a felhasználásához
Leárazás -75 %
230 Ft 940 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE003872
Epic Chef - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland és party - Kulináris küldetésed éppen most kezdődik! Vezess egy farmot, és főleg főzz Zest, a főszakács szerepében, akinek fő célja, hogy igazi, legendás szakáccsá váljon. Az Epic Chef egy történetvezérelt kalandjáték, amely életszimulációval, őrült főzéssel és ravaszkodással van ízesítve, ami összességében egy valódi, ízletes csemege!
10 590 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: XBSE0155
Blasphemous Deluxe Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és RPG
Leárazás -75 %
3 150 Ft 12 620 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004240
The Knight Witch: Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Egy metroidvania kalandjáték gyors tempójú árkád csatákkal egy gyönyörű, kézzel rajzolt világban. Varázsolj pusztító varázslatokat a játékkártyákból, köss erős kötelékeket másokkal és hozz erkölcsi döntéseket.
Előrendelési ár
12 890 Ft
Várható időpont: június 6, 2023
Termékkód: NSW1188
Moving Out 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - Ha tetszett a tavalyelőtti cuki Moving Out, akkor várhatod a második részét. A Moving Out 2 ismét többjátékos módot kínál majd egy képernyőn, és természetesen ismét a háztartások költöztetésére fog összpontosítani. A kanapét kidobják az ablakon, és más őrültségekre számíthatsz.
Előrendelési ár
20 690 Ft
Várható időpont: december 2023
Termékkód: MSX1372
Killer Frequency - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Bújj egy rádiós műsorvezető szerepébe, és oldd meg a feladványokat a betelefonálók megsegítése érdekében, akiket egy titokzatos gyilkos üldöz. Hogy miképpen állsz a beszélgetésekhez ebben a horror komédiában, a betelefonáló életéről és haláláról dönthet.
Előrendelési ár
11 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 1, 2023
Termékkód: MSX1473
The Knight Witch: Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Egy metroidvania kalandjáték gyors tempójú árkád csatákkal egy gyönyörű, kézzel rajzolt világban. Varázsolj pusztító varázslatokat a játékkártyákból, köss erős kötelékeket másokkal és hozz erkölcsi döntéseket.
Előrendelési ár
11 590 Ft
Várható időpont: június 6, 2023
Termékkód: MSX1448
Killer Frequency - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - Bújj egy rádiós műsorvezető szerepébe, és oldd meg a feladványokat a betelefonálók megsegítése érdekében, akiket egy titokzatos gyilkos üldöz. Hogy miképpen állsz a beszélgetésekhez ebben a horror komédiában, a betelefonáló életéről és haláláról dönthet.
Előrendelési ár
14 790 Ft
Megjelenés dátuma: június 1, 2023
Termékkód: NSW1214
Moving Out 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - Amennyiben tetszett a tavalyelőtti cuki Moving Out, akkor várhatod a második részét. A Moving Out 2 ismét többjátékos módot kínál majd egy képernyőn, és természetesen újra a háztartások kiköltöztetésére összpontosít majd. A kanapét kidobják az ablakon, és más őrültségekre számíthatsz.
Előrendelési ár
20 690 Ft
Várható időpont: december 2023
Termékkód: PSV0313
Gord - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai és kaland
Előrendelési ár
15 790 Ft
Várható időpont: december 2023
Termékkód: PSV0455
Killer Frequency - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja kaland - Bújj egy rádiós műsorvezető szerepébe, és oldd meg a feladványokat a betelefonálók megsegítése érdekében, akiket egy titokzatos gyilkos üldöz. Hogy miképpen állsz a beszélgetésekhez ebben a horror komédiában, a betelefonáló életéről és haláláról dönthet.
Előrendelési ár
11 890 Ft
Megjelenés dátuma: június 1, 2023
Termékkód: PSV0443
The Knight Witch: Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Egy metroidvania kalandjáték gyors tempójú árkád csatákkal egy gyönyörű, kézzel rajzolt világban. Varázsolj pusztító varázslatokat a játékkártyákból, köss erős kötelékeket másokkal és hozz erkölcsi döntéseket.
Előrendelési ár
11 590 Ft
Várható időpont: június 6, 2023
Termékkód: PSV0412
Gord - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja stratégiai és kaland
Előrendelési ár
15 790 Ft
Várható időpont: december 2023
Termékkód: XBSE0369
The Knight Witch: Deluxe Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Egy metroidvania kalandjáték gyors tempójú árkád csatákkal egy gyönyörű, kézzel rajzolt világban. Varázsolj pusztító varázslatokat a játékkártyákból, köss erős kötelékeket másokkal és hozz erkölcsi döntéseket.
Előrendelési ár
11 590 Ft
Várható időpont: június 6, 2023
Termékkód: XBSE0337
5,0
Overcooked! Special Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja gyerekeknek és party - Lépj be a Hagymás Királyságba egy gigantikus méretű lakomára, és élvezd a kooperatív kulináris zűrzavar rengeteg szintjét az egyre trükkösebb és különlegesebb konyhákban.
6 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW910

TEAM 17

P-DC1-WEB12
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ