Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Technics SL-1500 - fekete

Termékkatalógus
Technics SL-1500 - fekete
4,4 9 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Lemezjátszó - modern dizájn, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, közvetlen hajtás, félautomata vezérlés, egyirányba tört szárú kar, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, elektromágneses (mm/mc) hangszedő, tömege 9,9 kg, méretek 169 × 453 × 372 mm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
499 890 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  TECH002d Termékszám:  SL-1500CEG-K Gyártó honlapja:

Technics SL-1500 - fekete

Lemezjátszó Technics SL-1500 - fekete Képernyő

Fel akarod éleszteni a bakelit lemezeid és rendkívüli légkört szeretnél teremteni? Akkor felkeltheti figyelmedet e modern kidolgozású Technics bakelit lemezjátszó. A modern dizájn minden bulihoz illik. Ezt a modellvariánst egy központi motor hajtja, melynek pozitívuma a forgás precíz szabályozása a fordulatszám eltérése nélkül. Mindemellett a hangstúdiók körében is népszerű a pontossága miatt. A félautomata vezérlésű Technics lemezjátszó esetében neked kell elindítanod a lejátszást, viszont a leállítás már automatikusan történik.

Technics SL-1500 - fekete kulcsfontosságú jellemzői

  • Eme Technics bakelit lemezjátszó életre kelti a bakelit lemezeidet
  • Modern kivitelezés
  • Félautomata vezérlésű
  • Támogatott lejátszási sebességek: 33,3, 45 és 78 fordulat/perc
  • Ezt a variánst egy központi motor hajtja
  • Integrált előerősítővel szintén kibővítették
  • Karjának típusa: egyirányba tört szárú kar
  • Hangszedőjének típusa: elektromágneses (MM/MC)
  • Ezeket a médiumokat tudja lejátszani: LP
  • Egyéb felszereltség: RCA kimenet és 3,5 mm jack kimenet
Lemezjátszó Technics SL-1500 - fekete Oldalnézet
Lemezjátszó Technics SL-1500 - fekete Oldalnézet

Élvezd a minőségi hangzást

Ezen Technics gramofon életre kelti a bakelit lemezeidet. Integrált előerősítővel egyaránt kiegészítették, melynek hála egyszerűen csatlakoztathatod bármilyen erősítőhöz vagy aktív hangszóróhoz. A köv. lejátszási fordulatszámokat támogatja: 33,3, 45 és 78 fordulat/perc. Egyirányba tört szárú karral van ellátva, mely pontosan követi a lemez hangbarázdáit és lehetővé teszi a leolvasási szög jobb beállítását. A hangszedő típusa: elektromágneses (mm/mc). Mérete 169 × 453 × 372 mm (magasság × szélesség × mélység). Tömege: 9,9 kg. Színkivitele fekete.

Az elsőosztályú Technics vinyl player többféleképpen használható

Ez a meglévő lemezjátszó a hozzáadott funkcióival is elbűvöl. RCA kimenet és 3,5 mm jack kimenet is rendelkezésedre áll, így nemcsak hagyományos módon, hanem fejhallgatón vagy külső hangszórón keresztül is hallgathatod a lemezeidet. Az alternatív hangszedő súlyának 5,6 és 12 g között kell lennie. Eme Technics bakelit lemezjátszó egészen más szintre emeli a zenehallgatást.

Lemezjátszó Technics SL-1500 - fekete Oldalnézet

Paraméterek

Összehasonlít

Szín

Szín
Fekete Kész!

Fizikai adatok

Szélesség
453 mm Kész!
Mélység
372 mm Kész!
Magasság
169 mm Kész!
Tömeg
9,9 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes lemezjátszó

További változatok Technics SL-1500 - fekete termékhez:

Technics SL-1500 - ezüst

Lemezjátszó - modern dizájn, rezgésálló, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, Hi-Fi, lemeztányér átmérője 332 mm, lemeztányér anyaga alumínium, közvetlen hajtás, félautomata vezérlés, egyirányba tört szárú kar, RCA kimenet, fejhallgató kimenet, elektromágneses (mm/mc) hangszedő, RCA kábel a csomagban, tömege 9,9 kg, méretek 169 × 453 × 372 mm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
Kosárba
499 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Érdeklődnék ,hogy a Technics SL-1500C hoz magyar nyelvű használati utasítás jár e? Üdv: Csaba

Tisztelt Forgalmazo! Felbontott termekkent van hirdetve egy Tachnics SL1500C ezust keszulek 342 eFtra learazva. Erdeklodnek, hogy ez mier lett felbontva? Esetleg visszakuldott termek? Ha igen, akkor hibatlan es teljesseggel karcmentes a legaprobb reszegysegek tekinteteben is? Megkoszonve valaszukat, Tisztelettel, Tasi Tamas

Kérdések és válaszok: Technics SL-1500 - fekete
Kiegészítők: Technics SL-1500 - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Technics SL-1500 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Technics SL-1500 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Technics SL-1500 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Technics SL-1500 schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ