AlzaBoxy Q1 Shop roku

Tefal ACTIFRY FZ701015

Termékkatalógus
Tefal ACTIFRY FZ701015
4,7 3 értékelés
Fritőz 1400W, 1kg töltet, szabadalmaztatott penge, egyedi hő impulzusok
Kód:  TEFFR001 Termékszám:  FZ701015 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tefal ACTIFRY FZ701015

A Tefal vállalat világszerte a tapadásmentes edényeiről ismert, ma már vezető szerepet tölt be elektromos háztartási készülékeivel is. Szereti a hasábburgonyát, de szeretne egészségesen enni? Az ActiFry, az új technológiájának köszönhetően, képes 1 kg hasábburgonyát elkészíteni egy kanál (1,4 cl) olajjal.


le
Porce pro celou rodinu
 

Vacsora gyorsan és könnyen

A tartály kapacitásának köszönhetően akár 1 kg krumplit is készíthet egyszerre. Így ízletes, ugyanakkor egészségesebb krumplit süthet az egész család (4 fő) részére.

le
egészséges sütés
 

Egészséges sütés

Tápláló és ízletes ételek készítése sütéssel, a legnagyobb innováció. Csak néhány csepp olaj, és a legnagyobb örömöt okozza ízlelőbimbóinak.

 

Paraméterek

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tefal ACTIFRY FZ701015 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Actifry FZ701015. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal Actifry FZ701015. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Actifry FZ701015. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Actifry FZ701015.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ