A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Tefal Aquaspeed Precision 20 FV5520E0

Termékkatalógus
Tefal Aquaspeed Precision 20 FV5520E0
4,3 12 értékelés
Vasaló - 2400W, gőzkibocsátás 40 g/perc, gőzlövet 170 g/perc, 300 ml-es víztartály, paladiumos Autoclean Catalys vasalótalp, függőleges gőzölés, Precision Tip - pontos vasalás, AntiDrip rendszer, kettős vízkőoldó rendszer
Kód:  TEFZN012 Termékszám:  FV5520E0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tefal Aquaspeed Precision 20 FV5520E0

Kiváló minőségű gőzölős vasaló sok hatékony kiegészítővel, amelyek játékká varázsolják az egyébként unalmas és népszerűtlen vasalást. Az egyedi katalitikus tisztítású vasalótalpon található a Power Zone, amely a gőzlövetet a talp csúcsára koncentrálja, ezzel növeli a nehezen hozzáférhető helyeken történő vasalás hatékonyságát. A Precision Tip csúcs így olyan pontos, hogy tökéletesen kivasalja még a gallér és a gombok körüli helyeket is.  A Textile Care a vasalótalp egy speciális tokja, ami a finom ruhákat védi. A vasaló 40 g gőzt bocsát ki percenként, a gőzlövet 170 g-ot percenként. A Dupla-Calc rendszer védi a vasalót a vízkőtől, ami az Anti Drip rendszerrel együtt a vasalás minőségét magas szinten biztosítja.

Legfontosabb jellemzői

  • Minőségi gőzölős vasaló
  • Katalitikus automatikus tisztítású vasalótalp palládiummal
  • A Power Zone a párát a csúcsra koncentrálja
  • Pontos vasalás a Precision Tip segítségével
  • A Textil Care vasalótalp tok védi a finom anyagokat
  • Dupla-Calc rendszer
  • Függőleges gőzölés
  • Permetezés
  • Anti Calc csepegésmentes rendszer
  • Gőzteljesítmény 40 g/perc
  • Gőzlövet 170 g/perc
  • Elektromos kábel egyszerű kezelése
  • XL-es víztartály, 300 ml

Automatikus katalitikus tisztítás palládiummal

A szabadalmaztatott öntisztító Autoclean Catalys vasalótalp  palládiummal garanciát nyújt a tartós síkosságért. A vasalótalp katalitikus tisztítású aktív felülete folyamatosan eltávolítja a mikroszennyeződéseket vasalás közben, így megakadályozza azok rétegződését. A vasalótalp így könnyen siklik, és életettartama hosszabb lesz.

Kábel hossza:
2 m

Paraméterek

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Egyéb funkciók
Öntisztítás Kész!
Biztonsági funkciók
Anti-drip rendszer (csöpögés ellen) Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Funkciók és felszereltség

Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Egyéb funkciók
Öntisztítás Kész!
Biztonsági funkciók
Anti-drip rendszer (csöpögés ellen) Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 500 W Kész!
Gőzkibocsátás
40 g/perc Kész!
Gőzlövet
170 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Paládium Kész!

Szín

Szín
Türkiz Kész!
Több paraméter

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tefal Aquaspeed Precision 20 FV5520E0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Aquaspeed Precision 20 FV5520E0. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal Aquaspeed Precision 20 FV5520E0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Aquaspeed Precision 20 FV5520E0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Aquaspeed Precision 20 FV5520E0.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ