Tefal BL133538

Termékkatalógus
Tefal BL133538
5 1 értékelés
Turmixgép - 350W, 2 sebességbeállítással, 0,9 literes keverőtál, 1 db friss gyümölcs- vagy, gyógynövényvágó, 1 mandula és fahéj malom
Kód:  SPTsc1714 Termékszám:  BL133538 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tefal BL133538

Elveszítetted a turmixok világának varázsát? A Tefal asztali turmixgép segítségével nemcsak finom koktélokat, hanem könnyedén készíthetsz pürét gyümölcsből vagy zöldségből a kicsikédnek, darabolhatsz fűszernövényeket, diót, mandulát, vagy akár a fahéjat. A csomagban található egy gyümölcs- és diódaráló. Két sebességbeállítás közül lehet választani, amelynek segítségével meghatározhatja, hogy milyen állagú legyen a turmix, így lehet lágy és krémes vagy egy kicsit durvább, gyümölcs- vagy más finomságok darabjaival. A készüléket nagyon könnyű használni az elülső két nagy gombjának segítségével. Csak helyezd be a tartályt, fordíts rajta egyet, és hagyd, hogy kattanjon. Egyszerűen helyezd a mosogatógépbe miután elkészült a turmix. Konzisztenciájának köszönhetően még a legkisebb konyhákban találsz majd neki helyet.

Legfontosabb jellemzők

  • Turmix, püré, fűszernövény vagy dió darabolás
  • 2 sebességes
  • Léghűtéses rendszer a túlmelegedés ellen
  • Mosogatógépben mosható alkatrészek
  • Biztonságosan és könnyen kezelhető

Léghűtéses rendszer

Keverőgépek gyakran túlmelegszenek, amíg a motor meg nem sérül és az egész gép leáll néhány használat után. Szerencsére ez veled nem történhet meg. Ugyanis a turmixgépet egy léghűtéses rendszerrel szerelték fel, így tartósabb működés elérésére képes.

 

Paraméterek

Teljesítmény
350 W Kész!
Sebességfokozat
2 Kész!
Alkalmas
Smoothiehoz, Pürékészítésre Kész!
Funkciók
Pulzáló funkció Kész!
Tartály térfogata
0,9 l Kész!

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény
350 W Kész!
Sebességfokozat
2 Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Smoothiehoz, Pürékészítésre Kész!
Funkciók
Pulzáló funkció Kész!
Tartály térfogata
0,9 l Kész!
Edény anyaga
Műanyag Kész!

Kiegészítők

Kiegészítők
Aprító Kész!
Tárolók száma
1 db Kész!
Több paraméter

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tefal BL133538 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal BL133538. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Stolný mixér Tefal BL133538.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ