Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Tefal Clipso Minut P4624869

Termékkatalógus
Tefal Clipso Minut P4624869
4,9 34 értékelés
Kukta - főzz akár kétszer gyorsabban (mint a hagyományos Tefal edényekben), praktikus, 30% -kal könnyebb (hasonló űrtartalmű Clipso+ -hoz képest), egykezes nyitás és zárás, mellékelt, rozsdamentes acél párolókosár, mosogatógépben mosható (szelep, vezérlőmodul és tömítés kivételével), rozsdamentes acél edény, 10 éves garancia, a vásárlás időpontjától számított legalább 10 évig elérhető pótalkatrészek
Kód:  TEFTH893 Termékszám:  P4624869 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tefal Clipso Minut P4624869

A Tefal Clipso Minut Easy kukta segítséget nyújt az ízletes és egészséges ételek gyors, és egyszerű elkészítésében. Ez a praktikus eszköz a modern megjelenésével és nagy űrtartalmával fog kiemelkedni a konyhádban. Segítségével könnyen készíthetsz ételeket akár az egész család számára. A kukta részét képezi egy párolókosár is, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és egészségesen, a legtöbb vitamint megtartva készítsd el az ételeket. Az ilyen típusú kukták egyik előnye, hogy a főzési módszer a felhasznált alapanyagokhoz igazítható, illetve választhatsz az alacsony vagy a magas nyomású főzés között. Ha van már tapasztalatod a hagyományos kuktákkal, akkor biztosan értékelni fogod, hogy ez az edény könnyen, akár egy kézzel is nyitható és zárható.

A Tefal Clipso Minut Easy 7,5 l P4624869 kukta legfontosabb jellemzői

  • Kukta modern formatervezéssel
  • 80 %-kal több C vitamint őriz meg
  • Lehetőség a mellékelt párolókosárban történő párolásra és főzésre
  • Egyszerű, egy kezes nyitó- és zárórendszer
  • Nemesacélból készült
  • Speciális, három rétegű, szendvics szerkezetű talp
  • A Clipso Minut Easy minden típusú tűzhelyhez alkalmas, beleértve az indukcióst is
  • Ötszintes biztonsági rendszer a biztonságos használat érdekében
  • Gőzkiengedő rendszer
  • Színkivitelezés: fekete-nemesacél

Clipso Minut Easy kiváló minőségű anyagból

A Clipso Minut Easy kukta rozsdamentes acélból készült. A Tefal az edény aljánál is jól teljesített. A három rétegű, nemesacélból készült, szendvics szerkezetű alj alumínium talpat rejt, amely az egész felületen egyenletes hőeloszlást biztosít. Ráadásul a Tefal edényekhez felhasznált anyagok teljes mértékben biztonságosak és az egészségre ártalmatlanok: nem tartalmaznak  ólmot, kadmiumot vagy egyéb káros anyagokat. A felhasznált anyagok minősége tükröződik a nemesacél edény 10 éves garanciájában. Az előnyök listája kétségtelenül magában foglalja azt is, hogy a kukta minden típusú tűzhelyhez alkalmas, beleértve az indukcióst is.

5 + 1 funkció a biztonságos használatért

A Clipso Minut Easy kukta fő biztonsági eszköze egy működtető szelep, amely szabályozza a főzés közben a kuktában kialakuló nyomást, valamint csökkenti a rugórendszer által megkövetelt, felesleges gőzmennyiséget. Ha a működtető szelep meghibásodik, a biztonsági szelep automatikusan átveszi a szerepét. A kiegészítő rugórendszernek köszönhetően magától is elvezeti a felesleges gőzt. Abban az esetben, ha mindkét szelep meghibásodna (ami elég valószínűtlen), a nyomás az edényben összenyomja a fedő tömítését, így a felesleges gőz az edény és a fedő közötti nyíláson keresztül távozik. Azonban a Tefal maximális biztonságot garantál a kukta használata során.

Egyszerű nyitás és zárás egy kézzel

A szabadalmaztatott rendszernek köszönhetően az edény rendkívül könnyen, egy kézzel nyitható és zárható. Ám amint a nyomás megnő az edény belsejében, már nem nyitható ki, és fordítva. Ha a fedő nem megfelelően áll és az edény nem zárható le biztonságosan, akkor nem jön létre nyomás. A biztonsághoz a fogantyú-rendszer is hozzájárul. Ha valaki függőleges irányba akarná fordítani a fogantyúkat, azaz megpróbálná kinyitni az edényt, akkor egészen addig nem lenne rá képes, amíg az nyomás alatt áll. A Tefal Clipso Minut Easy egyszerűen a tökéletes segítség az egészséges ételkészítéshez, ráadásul mindig olyan biztonságos, amennyire csak lehetséges.

Űrtartalom:
7,5 l


Paraméterek

Űrtartalom
7,5 l Kész!
Szelepek száma
1 Kész!
Záródás típusa
Egy kezes Kész!
Típus
Kukta Kész!
Fazekak/serpenyők száma egy készletben
1 db Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
7,5 l Kész!

Terméktulajdonságok és tartozékok

Szelepek száma
1 Kész!
Záródás típusa
Egy kezes Kész!

Típus

Típus
Kukta Kész!

Szett tulajdonságai

Fazekak/serpenyők száma egy készletben
1 db Kész!

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tefal Clipso Minut P4624869 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Tlakový hrnec Clipso Minut Easy 7.5l P4624869. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal Tlakový hrniec Clipso Minut Easy P4624869. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal Clipso Minut Easy P4624869 Schnellkochtopf. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal Clipso Minut Easy P4624869 Schnellkochtopf.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ